dagen efter kvällen före!

Åkte ju ner och jobbade igår ialla fall, fick riktigt mycket gjort så det känns skönt inför kommande vecka. jobbade 11:00--16:15, sen promenerade jag till macken och köpte lite prylar för att sen fortsätta till Pernilla!

Hon höll på och gjorde det sista på pajerna som vi skulle äta, vi tog en cider, satt och pratade och efter ett tag gjrde vi oss klar( bytte kläder osv, bättrade på makeupen mm) sen kom Ida Frida Eva och Jennie, vi käkade och pratade och när vi var ut och rökte så kom Stina Pernillas granne så hon följde med in och vi spelade Med andra ord!

ljudnivån höjdes ganska rejält, och som vi skrattade jag vet inte hur många gånger vi spelade, men sen skulle vi hem till Jennie och röka lite vattenpipa så vi drog dit, där drack vi lite till och rökte på hennes gigantiska pipa med vattenmelontokab, den var sådär god, tacka vet jag lakrits den är godast!

Sen kom Amanda hon skulle ju fota på krogen men dom är så struliga med tröja och vippass så det vart inget för henne, hon föjde med oss på krogen en stund istället, där dansade vi på och hade kul, kom väl hem vid halv tre så idag har man inte gjort nånting av nytta mer än att ta fram stakar och stjärnor.

Men nu ska jag laga mat och sen gå en promenad med hunden!

Hörs då! //Tack brudar för en kanonkväll.  //Myran


Hur har du det med STAKEN??

Ja ungefär den frågan ställde en av mina kollegor till en av våra två manliga i vårat rum idag!

Vi pratade ju naturligtvis om adventsstakarna, jag tycker att det skall bli LAGSTADGAT att man INTE
  får tända dom förrän 1:a advent, jag har inte ens tagit fram mina ännu!

Grannen som jag brukar samåka med ligger på MINUS hon har pyntat ute i träden och adventsgranen är tänd och stjärnor i fönstren. jag skall på tjejfest hos en jobbarkompis i morgon och lovade att ta med avbitaren och knipsa kabeln om stakarna lyste.. Hon tyckte att jag var TOKIG! japp, jag står för det! Är det första advent så är det!

Det är som att öppna julklappar före julafton pratade jag och agnes om, Familjen har ju koll på när det är 1:a advent!

Annars har jag JOBBAT som en galning denna vecka, när jag gjorde tidrapporten i går så hade jag gjort mina 39 timmar, så idag jobbade jag in bara "plustid", funderade ett tag på att åka ner och jobba i morgon men jag tror jag lägger ner det, inte riktigt bestämt ännu får se hur det blir.

Det har varit IDOl med Carola... Hon är ju bra men jag vet inte, känns som Johan får packa ikväll, men han har ju så många småtjejer som röstar på honom, jag säger bara KEVIN vilken stjärna!

Gulliga Mallan bjöd på en mörk tryffelkaka på jobbet idag, säger bara akta´re va god den var, hon hade "snott ihop den medan hon gjorde annan mat" jo Tjenare säger jag, vi fick receptet och för att ta det säkra före det osäkra gav jag det till AGNES för Hon kan baka hon.

Chefen är på party ikväll, kul för honom var ett bra tag sen han var ut på något så vi får se om jag eller amanda skall hämta honom i natt, i morgon är det ju min tur..ska bli kul det!

Nä nu ska jag avsluta med en bild som jag tog i går när det kom en FET LIMO och drog förbi....

Mästerfotografen har talat!! //Myran
 japp inställningarna hade ändrats...och jag hade verkligen zoooooomat in och gjort mej till :)
 

Onsdag!!!

Jag är trött så jag kan spy!

Jobbat , åkte med grannen, hem åt sallad som amanda hade gjort =jättegod!

Nu vila!!

Återkommer om ett tag//Myran


Uppdaterat! Brudarna gick på promenad med Zingo, TACK för det !
Själv har jag legat på soffan och HOSTAT, sån  där jobbig torrhosta! Det är inge kul.
 Snart kommer chefen hem från jobbet och det börjar bli dax att lägga sig i sängen och sova, ny dag i morgon med nya tag!
 Jag har blivit lite körd på LILA! trots att jag sa när det kom..
"Been there done that" Men det sa jag när tightsen kom.. Såna skall jag INTE ha (hade säkert 10 par) och massa andra saker..Jaa man är ju inte sämre än att man kan ändra sig eller hur?
That´s all folks//Myran


Mina älskade flickor!



JAG ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN PÅ FLICKORNA TYCKER DEN ÄR SÅ FIN, DOM HAR SJÄLV TAGIT DEN NÅN AV DOM♥

fOTO A.L
//MAMMA

Nybakat!

Vad sägs om nybakade scones till frukost???

Det fick familjen i morse av Amanda.. TACK det var SUPER gott :)♥

Sen skjutsade jag Agnes till bussen och sen var det dax att åka till jobbet..

känner mej på bra humör och snart är kl 12:00 och då är det lunch med bästa brudarna Eva och Kicks !

Tacotallrik med blandad sås as usual!

Ha en fortsatt bra tisdag out there!

//Myran


Måndagen avklarad!

samåkte med grannen idag, vart jobb 08-19, fick ordentligt gjort på jobbet, känns skönt!

Tror att en del kommer i nån typ av vinterdepp på jobbet, blir liksom lite elak .. ?? fattar inte!

Måste bli bättre på att tala om att man har lunch(trots att det märks när man äter??) man får liksom inte vara ifred!!

Inte gjort nå sen jag kom hem mer än grädda våfflor, Åh herregud va gott det var (chefen gjorde smeten).

Nu har vi kollat på Prison Break lika bra som vanligt.

Men nu äre dax att sova!

Lunch med brudarna i morgon det gillas!

Tja´rå //Myran


Jooråsåatt

Amanda skulle åka ner på byn med golfen och hämta agnes, samtidigt som dom skulle hämta pizza:)

Det sista man säger är att kör försiktigt, och hon drar iväg med grannen B bakom sig... Får sladd på bilen och hamnar i diket.. grannen B drar upp henne så det gick bra,

vi var ju på promenad tidigare och märkte att det var väldigt halt fläckvis..

Men det gick ju bra och hon tar den andra vägen hem, så det är lugnt..

Nu är jag hungrig på pizza, det var längesedan jag åt det,

Några bilder från promenaden!!//Myran

Dessa katter!

Thumbnail

Ja det är ett jäkla spring ut och in, den ena (Melwin) jamar rejält när han vill in(bara jag som hör han för den delen) Nemi däremot är lite försiktigare, men i morse vaknade jag av att även hon jamade för full hals och ville in. Bra ändå, hoppas hon börjar jama när hon vill ut också..

Amanda kom väl hem vid halv3 i natt då hade jag legat på soffan och sovit lite(eller  mycket) sen kolla vi lite på bilderna hon hade knäppt och det var en del kända ansikten från mitt jobb...:)

Vi har ätit typ bruch hon och jag nu har hon precis duschat så om ett tag skall vi klä oss och ta en promenad med Zingo, tror att vi ska ha Melwin inne annars följer han med också, han är helt korkad på det viset, lilla rundan är ju ca 4 km och  Melwin knallar med som det skulle vara hur naturligt som helst..

Sen blir det inget vidare aktiviteter här idag skall köra lite med dammsugaren och laga mat och ev tvätta lite, vi har en ny ordning nu!

Amanda tvättar stryker sin egen tvätt, agnes likaså, jag sköter min o chefens tvätt, för det har chefen aldrig behöva gjort, jag klipper ju inte gräs eller skottar snö, bär in ved heller.. OJOJ den listan kan göras lång.

Inser snabbt att chefen gör mycket som jag inte tänker på men det gör jag med(försvar på hög nivå).

Over and out//Myran

Fika hos grannen!

Fick ett sms från grannen vid 14:40. "Tänkte ta en fika, har du lust att göra mej sällskap?
"Japp! Kommer direkt " blev svaret!

Tog med mej vinaren och halsbandet som jag köpt till henne för ett bra tag sedan för hon har fyllt år och tog hand om Zingo till oss när vi x:ade! Vin går ju alltid hem och hon vart jätteglad för halsbandet.

Vi satt och fikade och pratade i över två timmar sen fick jag sms från chefen som undrade vart jag var..Efter ett tag gick jag hem och laga lite käk och tände ljus för lite myspys.

Efter maten så tog jag en liten stödvila och chefen kolla på dansbandsgalan, en klasskompis till chefen spelar i Martinez(vi träffade han på kryssningen) men det vart bye bye för dom. Sen zappade vi lite och chefen skjutsade agnes till Robin, nu har han lagt sig för han jobbar i morgon 06-18!! Jobbigt! Men sen är han ledig en vecka.

Amanda ringde hon var på väg till krogen för att fota och hade haft det trevligt med dom hon var på festen hos. Nu hoppas jag att det kommer att fungera bra för henne i kväll, så hon får till bra bilder, men hon kan ju det där så vad ororar jag mej för egentligen?

Sen när Agnes gått gymnasiet klart då kan dom fota tillsammans, chefen är också duktig att fota men jag suger på det, familje företag?? jag kan ju bokföring och det där så det kan bli riktigt bra!

Nä nu skall jag kolla vidare i cybervärlden och kanske släppa in Melwin för han står på källartaket och kollar in i fönstret= han vill in, (chefen kasta ut han för ett tag sen för han är så jävla bråkig och kaxig med Nemi ibland). Men nu är han väl avkyld det är ju trots allt -7 grader ute!

Good Night♥♥//Myran


väckt!

I morse vaknade jag av att det ringde på dörren! Är det kul det?? Jag är ju inte den trevligaste direkt på morgonen..
Men ialla fall så var det grannen Lisa med storasyster och då fick jag skylla mej själv..

Lisas syster bor i Grekland och det var första gången som hon var här hos Lisa så jag hade sms:at att jag åtminstone ville säga hej till henne innan hon åkte hem. Och där stog dom!! Kul liksom i morgonrock och håret som en tuppkam på skallen!! Men jag fick träffa henne och prata några ord, dom skulle en liten stund senare bege sig till Stockholm för att lämna av Lisas mamma och sedan bege sig hemåt! Lisas systers man (grek som jag inte kommer ihåg namnet på.. Astopolis eller nåt) har haft en dröm att bila genom sverige från kreta eller vart dom bor.. Så det håller dom på med nu.

Lisas syster och hennes man driver ett hotell och har gjort det i många år, därför kan dom ju inte komma ifrån på sommaren då vi turister besöker dom. Kul att få träffa henne ialla fall.

Amanda kom ner och började på med frukost, och vi gjorde eld i vedspisen, det behövdes verkligen var lite kyligt inne, men det blir varmt fort som bara den och en härlig värme.

Det var tur att inte chefen gav med sig när vi köpte huset för jag ville ta ut den gamla lilla vedspisen+ vanliga spisen(50 bredd=3 plattor) och sätta in en fullstor spis med häll och skita i vedspisen.. 

Chefen skulle PROMT ha en STÖRRE vedspis... Det var lite jobbigt där ett tag men jag gav med mig och det är jag tacksam för idag.

Nu har Amanda dragit till stan med en kompis för att handla lite och Agnes och Robin sover ännu och chefen jobbar.

Skall kolla av läget vad vi skall äta idag, när chefen kommer hem så skall han åka och hämta ett snöblad till traktorn eller vad han hade köpt, men jag känner att jag inte behöver följa med dit.

Känner bara för att ta det  lite lugnt, !
Amanda skall ju fota på krogen i kväll och det verkar vara lite luddigt med information från arbetsgivaren då blir hon lite FRUSTRERAD men det brukar lösa sig för hon har ju seglat förr så att säga..

I alla fall är hon skitnöjd med blixten och det var väl tur det!
Undrar vad Agnes har på tapeten  idag .... det kan man aldrig veta..

För den delen så har man inte sån koll på Amanda nu  längre.... Filmkvällarna är förbi ... 

Nä det får räcka för nu!!  Hörs later on//Myran

Chefens födelsedag :)

Ja i morse klev vi upp jag och brudarna 05:45 DET var tidigt!

Kokade kaffe och gjorde frukost till chefen och sjöng upp oss lite, sen fikade vi i sängen allihopa och chefen fick presenter, han vart så nöjd! Sen var det dax att hoppa in i duschen och göra sig klar för att åka till jobbet!

Det är lite MYCKET nu, men det skall förhoppningsvis bli bättre till veckan, har varit med på teammöten och infat lite och fått lite info idag både bra och DÅLIG.. Men hur sjutton skall det bara kunna vara bra på en arbetsplats med över 100 anställda.. För mig en gåta! Men jag trivs som myran i en myrstack ;))

Efter jobbet så var jag på expert och hämtade amandas externa blixt till kameran, där hade jag sett en musmatta (reklam för ett företag) som jag var sjukt sugen på, hmhm funderade hur jag skulle komma över den, jag kunde ju inte STJÄLA den direkt..

Så jag frågade om dom var till salu, men jag vart erbjuden en(fattades bara efter inköpet av blixten den var inte gratis) men den som tjejen erbjöd mig ville jag inte ha utan sa jag ville ha en annan..(som en barnunge) men jag hade den med hem i väskan och den skall jag ha på JOBBET ingen kommer inte att kunna stjäla den av mej för den är MÄRKT bara så ni vet..

När jag kom hem hade AGNES tänt 58 st värmeljus och bakat tårta, hon kan hon storbagaren i våran familj, när jag var i göteborg då hade hon bakat bullar DUKTIGT!! ♥

Sen laga jag käk och sen spela vi lite kort till Chefen kom hem sen vart det fika och sen har vi kollat på Idol, rätt person åkte UT! och singing bee RÄTT person vann.

Chefen har lagt sig, han skall jobba i morgon börjar 06:00 så han behöver sova, agnes umgås med Robin han kom för ett tag sen, han hade tränat ikväll, Amanda kollar på nån film på tv:n och hon har full rulle i morgon ska visst till stan först och sen till nån kompis och bada KARbad, käka sen skall hon jobba några timmar som vimmelfotograf sen kommer hon hem..Tur hon är ung och frisk!

Jag skall kolla runt lite hos mina favoriter innan det är dax att göra kväll!

Hoppas ni haft en bra fredag kram Myran som har en underbar familj♥



Stänga butiken!

Nu äre dax att flytta arselet från datastolen och sjunga upp sig lite!

Snart kommer chefen hem från jobbet skall vara lite social med honom också!

Hörs i morgon// Good night ♥


Nu har





 Amanda varit i farten och fixat mammas blogg!!

Japp, sa igår  att jag ville ha lite vintrigare tema, så vips bara så är det klart.. GULLIGT !

OCH SOM NI FÖRSTÅR ÄR DET AMANDA SOM KNÄPPT BILDERNA I HEADERN!

Jobbat då, gick så där hjärtat rusa väl till  lite pga av att "världsmästaren" hade styrt igen, där kommer inte min ödmjukhet till sin fullo kan jag säga.. Haft samtal med min TL idag, det gick bra lite frågor som jag undrar över, kommer att få svar på dom, fått semestern(2 dagar) beviljad 2 & 5 januari så då blir man lite ledig skönt de!

Efter jobbet så var jag och handlade presenter till Chefen han fyller år i morgon så då är det till att vara uppe före tuppen och sjunga, samt med fika på säng(är ett måste i våran familj)! Amanda börjar jobba 07:00 och Agnes ska med 07:00 bussen så jag kommer tidigt på jobbet..

Hunden har haft sällskap när han var ute idag, amanda tog rundan (lilla) med honom, och jag plockade upp Melwin i bilen efter byvägen så han kom hem med mej han är för rolig..

Amanda och jag har snackat, Agnes kollar på film, och det är städat och fint nere med tända ljus och mys!

Hade ju fått två nya lyktor(behövdes verkligen...) av agnes när jag kom från Göteborg dom är så gulliga .

Hörs//Myran


blixt...

Efter jobbet idag så var jag en snabbis på stan och kollade på en extern blixt till Amanda jag är totalt sämst på såna saker! jag vill gärna knäppa fina bilder men har förstått att även om du har en bra kamera så brhöver du behärksa den!

ialla fall så hittade jag en blixt  till ett pris som hon var tillfreds med  för det var inte nån välgörenhet vi pratar om!

nöjd åkte jag hemåt, när jag kom hem så möttes jag i hallen av agnes  som var på väg ut på promenad, och i de flesta fallen dvs 9,5 gånger av 10 så följer zingo med, så han gick ut (efter tillåtelse) när jag hade öppnat dörren. Sen sa agnes hejdå och skulle möta Julia för en runda!

Efter en timme drygt så sms:ade hon vart hon var och när det gått nästan två timmar så kom Zingo in skitglad och Agnes efter, jag tyckte dom hade varit jätteduktig för rundan är ca 8,5 kilometer..

 frågor hon mej om jag glömt Zingo ute??? Vaddå sa jag, följde inte han med dig?? Nä Julia och jag gick utan hund det hade jag sagt innan vi gick....

ALLTSÅ HADE ZINGO VARIT UTE PÅ VÅRAN GÅRD I NÄSTAN TVÅ TIMMAR HELT SJÄLV...UNDRA PÅ ATT HAN VART GLAD AV ATT KOMMA IN OCH HAN ÄR JU FÖR DUKTIG SOM INTE STACK HEMIFRÅN... Så kan det gå när man tar allt för givet.

Nä nu ska jag ta en bulle och lite mjölk,,kollar på Insider och det handlar om Alexandra mannen och män som söker upp unga flickor på nätet, jag säger bara en sak.... Aktare för vad man skulle göra med en sån man..Hemska tanke.

So long//Myran

Punka typ!

När vi åkte till Göteborg pratade vi bla om att  få punka! Man hinner avhandla rätt mycket på en tågresa som tar dryga 6 timmar..

Jag infade brudarna att jag aldrig fått det nån gång...

idag åkte jag på jobbet och parkerade, efter en halvtimme så hittade jag inte snusdosan, så jag skulle ut i bilen och
kolla om jag tappat den där. OCH då märkte jag att det var VÄLDIGT dåligt med luft höger bak, JAPP!

Punka alltså! Ringde chefen som kom med V70:n och fälgkorset i högsta  hugg bytte däck och åkte hem igen.

Tänk om jag inte tappat dosan i bilen, då har jag stått där i kväll och chefen hade varit på jobbet.. JOBBIGT LÄGE.

Men nu är det bara att åka hem, han är bra han chefen, duktig grabb!

Nä nu äre jobba som gäller// Hörs later on Myran

jag längtar

Thumbnail



till jobbet faktiskt!

Skall jobba i morgon känns skönt, jobbigt att vara sjuk! Nu får det vara slut med detta!
Amanda har fått jobb som vimmelfotograf :) Kommer att bli kul för henne att göra nåt som hon är riktigt bra på!!

Bäst att passa sig om man skulle ut nån gång när man vet att hon är i tagen. Annars händer det lite annat som jag blir lite brydd över... men det är kärlekens gång tydligen. Thats it!

Skall slöa lite framför tv:n för att sen ta en sväng med dammsugaren, Zingo släpper grymt med hår nu!

lite körigt med bilar den här veckan, jag jobbar och chefen jobbar vi har två bilar och det är tillräckligt vissa veckor men nu tar inte agnes sig från bussen och det är faktiskt inte så kul att gå hem 4 km efter en skoldag, få se om vi har nå schyssta grannar som kan hjälpa oss.

That´s all folks//Myran

mörkt ute!

klockan är strax över tre och det är redan dax att knäppa på fönsterlamporna ;(

Idag har jag varit hemma från jobbet, trodde det var en förkylning i kroppen men tydligen så var det
efter ett annat ingrepp .. ja så kan det vara men skönt ialla fall att vara hemma istället för @work!

hoppas det är lugnare tills i morgon.

Skall koka potatis och värma pepparbiffar som chefen har gjort kan bara bli skitgott det !

Nä dax för lite vila igen.

Hörs//Myran


4-4

har varit på innebandymatch med Agnes och amanda i stan!

Robin spelade, han är duktig matchen slutade 4-4, dom hade en hel del bra grabbar i laget!

Sen handla lite och hem så hade chefen lagat god mat!

Kolla lite på miami ink och vila känner mej lite förkyld, men inget allvarligt!

Nä nu äre snart tv-dags.

Ciao//Myran

Home again!







Japp! då har man kommit hem igen!,
Sammanfattningen är att VI HAR SÅ ROLIGT TILLSAMMANS SÅ DET ÄR HELT SJUKT!

Onsdag


Resan dit gick bra, tog inte allt för lång tid, vi hade ju lite att avhandla så det var helt ok!
lelle hämta oss vid tåget sen var det hem till dom och vi fick tacos och satt och prata ett tag men resan känns så det vart en tidig kväll!

Torsdag

Klev upp och käka frukost och sen tog vi bussen in till stan coh gick i affärer och kolla läget, var in på Dubliner och tog en öl för att vila benen lite och där får vi se tre killar från stan, vi såg dom men dom såg inte oss :)
Sen handla lite mat, tog spårvagnen mot Lelle och en liten promenad hem till henne för att laga mat(inte vi) duscha och göra oss lite snygga inför "partykryssningen". Vi bestämde oss för att ta en  taxi för att spara in 45 minuter.
När vi väl kom på båten så var det väldigt LITE folk, och när vi talade om att vi INTE skulle stanna i DAnmark så underade nästan personalen vad vi gjorde ombord för på hemresan skulle det kliva på 29 personer så vi skulle vara NÄSTAN ensam, kan ju säga att det inte var nån kö på toaletten, ingen kö i baren, ingen trängsel på dansgolvet och om det har varit så att vi ville dansa styrdans ja då hade vi fått bjuda upp varandra :) MED ANDRA ORD, DENNA RESA VAR FÖR DOM SOM SKULLE FRAKTA SIG TILL ELLER FRÅN GÖTEBORG PÅ EN TORSDAG.. VI ÅKTE PÅ EN SKAPLIG BLÅSNING MED ANDRA ORD!! men vi roade oss och den ynka personal som fanns att tillgå så dom åtminstone bytte musik det har ju aldrig gått om det varit flera viljor där.. vi kom hem lagomt så vi kunde ta in tidningenoch läsa den och äta lite innan vi kom i säng vid 04:00!

Fredag

Klev upp och käka frukost och tog det väldigt lugnt, sen åkte vi till stan och kolla läget igen, sen var vi på after work(ett måste när man jobbar... ) DÄR hade vi så kul så vi nästan inte ville gå på Liseberg.. Men vi skulle ju ha femkamp så vi körde vidare, Lelle tog hem segern i år ! Efter det var det dax för en öl på Tyrolen och önska lite musik och kolla av vad vi skulle göra av vår sista kväll i Götet!

Eva och jag ville dansa och Kicks och Lelle ville åka hem, så vi tog en taxi och dom släppte av Eva och mej på Dubliner där grabbarna från stan spelade och vi drack vatten i parti, för det var som en bastu men som vi dansa!! Och vi pratade med grabbarna för oss kände dom igen å klart. vi kom hem vid två och käka lite för att sen lägga oss och sova sista natten.

Lördag

Löste melodikrysset pack ihop duscha och gjorde oss klar för att åka en sväng för Allum för ev sista shopping, sen käka  vi lite för att sen åka till stationen och ta tåget hem, det vart mycket vila på tåget. Såg Peter Siepen och en av gladiatorerna på tåget det var det som hände på vägen hem. Sen hämta chefen och agnes mej och slutligen kom hem och packade upp sen spelade vi lite kort och kolla lite på tv.

Söndag

vaknade av att jag fick frukost på säng av chefen, kollade lite på tv och nu har jag startat en maskin med tvätt och dricker kokkaffe, det har jag saknat..

Skönt att vara hemma :)       ///Myran


Partypåsarna är fyllda!

    Vet ni vad det är för blomma??


Med lite att äta också!

halvtimme kvar att jobba!

Chefen har satt in pengar till mej♥♥♥ Han är KÄRLEK!!

Om 45 minuter går tåget!

Få se om vi hörs när jag är i Götet,

Kraaaaaaaam och take care //Myran

Maja!

  Bor hos butikschefen och väger 55 gram! alltså en liten skit.. Jag HATAR fåglar som flyger runt skallen på en och man inte har någon koll,,,Maja har dessutom fått en kompis sen vi var där förut, det känns inte så jäkla nice! Men det hindrar mej inte för att åka. Jag måste nu börja packa lite grann och kolla upp vad jag ska ha med mig! Innan jag lägger mej måste jag ha allt klart!

Johan han gick tillbaka till körskolan oh krävde pengarna tillbaka och fick med sig sin utbildningsplan, nu går han i morgon till en RIKTIGT bra körskola och snart hoppas vi att han får körkortet.!! Bra gjort!

Informationen på jobbet var sååååååååå bra!! Tack för den!

Nä dax att lägga på en rem!

Tjingeling//Myran

Japp!!



Då har jag pratat med körskolan!!!!

Jag ska bara få tag i Johan han sover antagligen!

Det får vara nån ordning!!

Nä jobba lite..

En ynka dag kvar!! Fick sms från butikschefen att det var snögaranti på Liseberg?? Är det nice eller??
//Myran

Att vara slipad!

I morse skulle jag åka V70 till jobbet, när jag klev in och startade så lös en lampa att det var en glödlampa som gått :(
Men jag och agnes drog i väg, hon övningskör ju nu så hon fick köra till bussen. Sen bytte vi och jag åkte mot jobbet men stannade på Statoil och köpte en glödlampa ifall jag skulle bli stoppad(då kunde jag säga att jag skulle byta den) HAHAHA vem skulle tro på det då?? Ingen som känner mej ialla fall..

Oteknisk? jag ? JAJAMENSAN, jag har ju chefen har styr upp det mesta han.

Haft en bra dag på jobbet, hade ju lunchdate med brudarna, vi måste planera lite vad vi ska ha med oss och vem som ska ta vad osv, fördelningen vart som nedan

Eva =reseledaren ordnar biljetter och kollar vart vi ska sitta!
Kicks=Får stå för underhållningen :)
Myran=står för färdkosten (inte maten utan drickat till)
Lelle= Henne bor vi hos och hon har ordnat partybiletterna till torsdagkväll.

Så nu är det bara att jobba lite och packa sen drar vi!

Ialla fall så hade amanda varit hos Johan  från igår till idag, han håller ju på att ta körkort och hade bokat uppkörning inom en snar framtid. Han körlärare hade sagt att det var som att köra med en som redan hade körkort.. Bra där!

Idag ringer dom från körskolan och infar Johan om att han kört för FÅ!!!!!! lektioner och avbokar HALKBANAN och UPPKÖRNINGEN för att han måste köra MINST 7 lektioner till Eller mer, innan han fick köra upp,han hade bara kört 8 lektioner det talar en körlärare om som grabben inte ens har kört med.. Va fan är det frågan om, jag ringer direkt till den körskola som agnes skall gå hos(amanda gick också där) men dom hade gått hem för dagen. Skall kolla upp detta i morgon om inte man kan byta körskola och vad det skulle innebära, inte för att jag skall engagera mej tokmycket i detta men nån jävla ordning får det väl ändå vara, han som redan hade haft mardrömmar för att uppkörningen var så nära.

Ja nu ska jag tagga ner lite grann för snart är det prison Break och då måste man hålla full fokus på SCOFIELD!!

Over and out // myran

Stackars grabb....



Farsdag!





Ja inte sjunger man på farsdag i allafall, vart fick jag det ifrån??

var ialla fall upp och gjorde fika på säng till chefen och sen fick han sina presenter, efter det gjorde Amanda ordning fika till Johan som fyller år idag, då sjöng vi för honom han öppnade presenten från oss sen lämnade vi dom ifred.

Chefen och jag kollade på en repris av Miami Ink, dom är grymma på att tatuera!! Sen gick chefen ut och grejade lite och jag skall fixa med lite tvätt, måste kolla av vad jag skall ha med mej på onsdag så man inte står där på tisdag kväll och har skitiga tröjor eller nåt!

Nä återkommer later on //Myran

TRE futtiga dagar kvar, två heldagar på jobbet ganska intensiva såna och sen halvdag på onsdag Nice!

sovmorgon!

Sov rätt länge idag, sen var  jag upp och pratade med Agnes och vi bestämde oss för att åka till stan!
vi köpte en present till Johan som fyller år i morgon och var på Indiska där en kompis till mej jobbar, hon var så snygg!!

Hon hade gått ner 25 kilo i vikt, wow bra jobbat!

På indiska inhandlades ljuslykta?? 2 ljusslingor och en plånka till Agnes, sen var vi på Gina Tricot och där köpte jag en klänning och ett par tights som jag kan ha på torsdag då vi ska med båten till Danmark :)

På vägen hem så svängde vi in till syrran och fika, jag gjorde slingor på henne, sen drog vi vidare för att handla lite mat, vart fläskfile och potatisgratäng, med sallad och ÖVERKOKT BLOMKÅL,  riktigt gott var det.

Nu har agnes och julia åkt till Axel och spelat pingis och vi ska spela med andra ord om chefen orkar, han har feber svetttas o fryser om vartannat.

Imorgon ska vi smörja stämbanden för att sjunga för chefen på farsdag sen får vi ta en sväng och sjunga för johan som fyller år!

Nu måste vi öva lite  //Myran

""Kvällens bästa vid med andra ord!.. "Men ÅH han kom med kvasten och kärringen tjäna pengar".. Harry potter" lätt och kunna... men chefen och jag vann tre gånger av tre!

Johans citat" de äldre vet mera"..

Over and out// Myran


Idol!!!

Med rocktema!!! Alla rockade ikväll, frågan är om inte Lars skall packa ihop nu, jag tycker han var sämst ikväll, men frågan är vem som kommer att stå där bredvid honom kan det vara Robin B?den mörka alltså!

Jobbet !!  Jag är glad att min lillalillasyster jobbar med mig, hon är duktig! Jag har fått en NY syn idag och jag ska FRAMÅT, jag kan, och framför allt jag VILL!!!  I´m gonna made it, that´s it!

Har pratat med butikschefen på väg hem och hon är så jävla klok!!! Vi har samma tänk på det mesta, nästan allt inte vad det gäller IDOL, men va fan är idol i sammanhanget?? Nä det kommer att bli sjukt kul att träffa henne på onsdag och då spelade hennes flickor(hon har tvillingar) handbollsmatch så vi kanske skulle gå på den, men jag förvarnade att vi hade "vinat" på tåget, alltså vi ska åka tåg i 6 timmar vi måste ha roligt på vägen dit också..

Chefen, amanda och partyEva följde med till Gävle idag då Agnes skulle till sjukgymnasten (för fingret) dom har ingen sån i våran stad, amanda och Eva skulle kolla på en lägenhet som dom tänkte hyra men den SOPAN ringde inte... Så dom shoppade istället..

Nu är chefen på vift, agnes har åkt på Gymnasiefest, amanda är på fest hos en tjejkompis och jag är SOLO!

Men jag klarar mej..

Nä nu ska jag kolla runt lite, är glad att en favvobloggare är tillbaka!!

HÖÖÖÖÖÖÖÖrs då//Myran


Ta till dig ta INTE åt dig!

  
Idag har jag fått tänkt till!

Men herregud va det kan bli bra av ett par samtal!!!

Nu är det bara att köra på ! Det är ju fredag och 5 dagar kvar till Göteborg!

Hörs ev later on få se vad kvällen erbjuder//Myran

Vilken dag!

 Sån här skylt utan stolpe möts vi av på jobbet när vi tex ska på toa! det är nån ny lansering på gång, eller är det som den visar "varning för fårskallar"??? Ja det bestämmer man själv... jag har redan bestämt vad den står för!

Ialla fall så har jag ett härligt gäng i de rum jag jobbar, jag trivs och allt det där som jag skrivit om...

 Tack vare min frustration så gick det ganska fort hem och när jag närmar mej vårat hus....

TRO PÅ FAN NÄR DET LYSER I VÄXTHUSET, MEN BLEV JAG LYCKLIG ELLER??? DET ÄR KÄRLEK♥

Chefen och jag tog en promenad på 8,1 kilometer alltså 10387 steg det var skönt som bara den!

Nu ska jag kolla på tv..

Be careful out there ♥ //Myran  

Redigerat eller inte??

Det är frågan!    

Jag tycker att det skall vara ORiGINAL bilder, annars blir det en helt annan bild. Amanda och Linda håller med mig om detta, vad tycker ni övriga!!??

Sen har jag en annan fundering hur gör ni när ni kommenterar? ibland har jag sett att när man tex skriver en kommentar så kommenterar den personen på sin "egen" sida.. Jag går in på den sidan igen och skriver ifall man skriver flera saker..Rätt eller fel??

Annars har det varit en vanlig dag på jobbet med skratt, några hårda ord, möte mm ... Alltid händer det nåt utöver det vanliga.

Sen hem och chefen hade lagat RAGGMUNK O STEKT FLÄSK..... Behöver jag säga att han är BÄST???

Sedan tog vi en promenad på nästan en timme, kom hem precis i tid till jakt o fiske.. Chefen kollar och jag bloggar, det var väl allt för denna dag, i morgon onsdag med andra ord en vecka till Göteborg!!

Hörs då//Myran
   oredigerade så klart!! :)

grattis!

  GRATTIS AMANDA & JOHAN PÅ ERAN 1-ÅRSDAG!! Hoppas ni får en bra dag :)

Idag när jag kom på jobbet så står en IKEAKASSE MED VÄRMELJUS TILL MEJ 10 ST FÖRPACKNINGAR!!
JAG SÄGER BARA TACK LINDA VILKEN JÄKLA TUR ATT DU HAR EN STOR BIL....... :)

klart som 17 att jag betalade dom.. Men känslan av att man kan elda i tokena utan att behöva tänka på´t!

Det gick så bra att jobba idag, fick en massa saker gjorda, det är nice!!

Amanda är i stan och firar, chefen har åkt till ljusdal och köpt en hytt till traktor´n och agnes ska på badminton.

jag ska kolla runt lite hos mina favoriter i bloggen och ta det lite lugnt bara!


Tja´rå// Myran som har 1000 värmeljus att tända :)  LJUSKÖPAREN MED VOLVON!!

Promenaden!

 

Det var rätt kyligt ute men underbart vackert, kom hem och lånade Amandas kamera för att föreviga!!

Gick rätt bra, brudarna har kommit från stan gick bättre än förväntat!

Chefen har jobbat färdigt är nu ledig en vecka.

Ordningen återställd ;)

//Myran

Jobbigt!

Det är jobbigt nu, !!

brudarna har åkt till stan, Agnes ska kolla på innebandy, Robin spelar!! Dom behöver en vinst nu!!

Amanda har åkt för att träffa Johan,,

Å jag har ont i magen,,,,

pga att kärleken är så jobbig ibland....

Chefen jobbar det är surt såna här gånger..

Jag behöver honom att prata med..

Kanske bryr jag mej för mycket???
 
vill att brudarna skall ha det bra och vara glada bara!!

Kanske ska ta en promenad med zingo ??

Så får det bli!!
   //Myran

jaha!







Då var det söndag igen!!

Herregud tiden bara rinner iväg..

Lördagen spenderades med Amanda Julia Agnes vi spelade med andra ord! Har ni inte gjort det så prova! Agnes o Julia vann alla gånger..
Det är sjukt roligt.. Sen spelade vi lite kort 7:an, agnes vann..

Sen drog agnes och julia upp på övervåningen och amanda och jag satt i kakelugnsrummet och pratade och pratade.

jag är glad att ha sån bra kontakt med våra flickor.. Vi kan verkligen prata om allt( vissa saker pratar man inte med sina föräldrar om så är det !)  Det är tungt nu!

Dagen då?? inget planerat förutom att fårfiolen skall in i ugnen och promenad är på sin plats och lite plock som vanligt..

Ha en skön söndag //myran 

irrititation

det råder irrititation i huset!!

Jag förstår det faktiskt, men kan inte göra nåt åt situationen...

Tråkigt när det är  halloween å allt!!

 Det är för kallt att sitta i växthuset!!! Agnes har bakat jättegoda bullar ;)  Hon är duktig!!

                                                // Myran

Kakelugnsrummet

Är nystädat, chefen håller på att göra en brasa i kakelugnen och agnes har bakat bullar!!!!

Amanda funderar och funderar....

Dax att provsmaka bullarna, kanske återkommer later on ;))


//Myran

avställt!

 har nu ställt av Agnes moppe, det går inte att åka moped på vintern, alldeles för kallt och för stor risk att köra omkull, när vi var 15-16 då?? Då fungerade det alldeles utmärkt och det var svinkallt, knepigt de där..

Det man kan undra över det var dessa försäkringar, men jag tror inte dom var så jättedyra då som dom är nu men  det var inte lika många mopeder i trafik  heller , nu har ju nästan alla moped och va skönt det är när man bor som vi gör, bara lämna tankkortet(när vi hade mack dvs) och sen skötte dom sig själv!!

I morse vaknade jag av en diskret knackning på dörren , och utanför står chefens kusin och ville ta Zingo med till skogen så Loke och zingo fick leka av sig, vilken chockstart på dagen, inget för mej kan jag säga. Nu ligger Zingo i soffan och vilar(läs toksover).. Vet inte vad dagen kommer att erbjuda, chefen jobbar ju i morgon och vet inte vad brudarna har på gång heller.. Men nu ska jag plocka lite, trots att vi hjälptes åt igår med det, och sen ska vi ialla fall på graven och tända ljus i lytan, jag tror syrran skulle åka till mammas grav hoppas det så hon får lite ljus i detta mörker..

Nä nu ska jag göra lite nytta!

Have a nice saturday out there! //Myran

snön!

  Kom idag som ett brev på posten, tack vare den så vart jag sen på jobbet,,några minuter men ändå!! Gick bra o jobba kompade ut en timme tidigare, för att åka och handla lite innan jag skulle åka hemåt, HERREGUD bensin för 10.64 helt sjukt billigt fyllde tanken i golfen.

Sen var det lite pinaler som behövdes på ÖB, sen var jag tvungen att kolla läget på Dollar och där finns det ju alltid nån ljuslykta som man kan behöva, förstår inte detta begär jag har, kanske skulle söka hjälp helt enkelt ;)

Men sen vart det coop och lite mat, vi käka tacos ikväll och det är så gott, uppskattas av alla men Johan valade att äta kebab! Nu är jag ensam nere chefen har lagt sig han jobbar i helgen, och amanda o johan kollar på flim, och agnes kanske bloggar eller sitter vid msn, dom klarar ju sig själv så jag behöver inte bry mej..

Det har väl inte hänt nå speciellt som jag kan förtälja förutom att jag tycker att LARS I IDOL HAR LEKT FÄRDIGT OCH KAN LÄMNA SKUTAN ÅT NÅN SOM VILL/KAN BÄTTRE. HAN ÄR PINSAM NU!! ATT SEPHIDE FICK ÅKA HEM JA DET FÖRSTOD MAN MED LÅTVALET FÖR ATT FÖRSÖKA SIG PÅ FRÄMLING MED CAROLA, JA DÅ JÄVLAR SKA MAN KUNNA STÅ UPP FÖR SIN SÅNG! säger hon som inte kan sjunga en ton rätt, men sjunger med i singing bee varje fredag.

Nä jag tror jag ska knyta mej klockan är mycket och det är 1 november, det innebär att om 11 dagar åker jag och brudarna till Göteborg!! Det är nice

Over and out// Myran

RSS 2.0