Gott nytt år !

Först JÄTTEGRATTIS till min kära lillasyter som fyllde år i går !
Grattis till dig Jessica och hoppas dagen var kanon!

Idag skall vi fira nyår med en massa trevliga personer i våran omgivning, det blir mat i massor, raketer och karaoke, sen behöver vi inte göra mycket mera för att ha det trevligt!

Gott slut till er alla och väl mött 2010 <3

       

//Myran

kan du vissla Johanna...


Imorgon är det dax för en årliga julträffen hos Pappa och Nina, vi brukar träffas efter julen min syster och hennes familj och jag med min familj, men i år firar vi på olika dagar av olika anledningar... jag vet att pappa tycker att det är jättejobbigt och jag kan inte göra någonting åt situationen, det är märkligt att man väljer bort mej så markant!
När resten av min familj passar... Men ett sms på julafton med grattis på namnsdagen och God Jul är ialla fall ett steg på vägen..

Men ialla fall så har vi haft en fin jul med familjen trots att chefen jobbade på julafton, och kom hem sent men då öppnade vi julklapparna och satt länge och mös tillsammans i kakelugnsrummet det är ju inga problem när man har stora barn, amanda kom hem dagen före julafton så hon och agnes klädde granen och pyntade på, sen hjälptes vi åt med maten och gjorde det bästa av situationen,.

jag har varit ledig sedan den 21 dec och börjar jobba igen den 4 januari och det är så skönt att slippa kliva upp på morgonen och göra sig klar för att åka och jobba, men jag trivs otroligt bra på jobbet men kände nu att det var dax att ta ett brejk på några dagar, man orkar inte med detta tempo hur länge som helst utan ledighet! Då blir man osocial med andra folk och det är inte likt mej.

På nyår träffas vi som vanligt alla grannar och vänner och det blir väl en del karaoke och mat i långa banor som vanligt och lite smällare inför 00:00 slaget och få se vad man ska ha för nyårslöfte... jag vet inte vad det blir än!
om det blir nåt överhuvudtaget!

Nä nu får det räcka för idag.
//Myran


God Jul

Vill önska er en GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

//Myran


med tanke på....

Den enorma anstormningen till min blogg så är det ju skamligt att jag inte uppdaterar oftare!

Men har liksom tappat gnistan för att blogga, orken finns inte och allt som händer i mitt liv kanske man inte vill delge alla, för alltid är det nån som gottar sig om det har varit en skitdag!

men jag har ju en del goa arbetkamrater som verkligen vill att jag uppdaterar så för din skull A så skall du slippa s3 min tatuering hela tiden du tror att jag skrivit nåt nytt.

Det är MYCKET nu på jobbet men det är inte många dagar kvar till LÅÅÅÅÅÅÅÅng ledighet och det ska bli så skönt så jag vet inte, det som är härligt är att jag trivs så jäkla bra annars skulle det vara pest! Men med en hel del härliga folk omkring en så kan man inte annat än må bra trots att kraven är rätt så HÖGA på en men vem har sagt att det var en dans på rosor? INGEN vad jag vet!

saknar sommaren med värmen och härliga dagar i växthuset, där är det kallt som sjutton nu och snön ligger vit på taket, men den blå slingan som chefen satt dit gör susen!

Det är chefen som bär upp alla skitdagar och framför allt mina älskade döttrar och arbetskamraterna sen har jag ju en klippa till syster på samma arbetsplats!

Nä nu är det dax att krypa till sängs för i morgon skall agnes åka med 06:50 bussen så det är på tiden att stjäla några timmars sömn. Sen vankas det julbord med jobbet så det gäller att härda ut en lång dag!

God natt

//Myran


RSS 2.0