Familjen...

Minskar, nu har amanda flyttat till stan ...

KUL för henne och niklas, han är en bra grabb, dom har fått en JÄTTEfin lägenhet och centralt som bara den! Nu fattas det lite möbler bara sen är det på topp!

Sister for life♥

//Myran


1 år äldre!

Igår hade jag födelsedag! En bra sådan med mina närmaste omkring mej, TUR man har en sån fin familj hur skulle det annars vara? ialla fall hade jag lagat god mat och vi hade så trevligt!

Idag har jag chillat lite och sen har jag och Chefen varit på promenad så jag har provat nya gortexskorna! GUd så sköna! har skjutsat agnes och Oscar till bussen Amanda är i stan och kommer hem i morgon innan hon skall jobba, det är bara att njuta av tiden som hon är hemma snart går flyttlasset till stan för henne och Niklas, mysigt för dom och tomt blir det för oss! Men vi har ju agnes kvar hemma tur det, sen när hon flyttar ja då kan man känna hur det är och vara solo, men som chefen sa idag- vi behöver inte prata med varann för vi vet vad den andra vill...

Oroligt vad tyst det kommer att bli! TACK till er som grattade mej på min dag nu är det 5år sen drar vi till Kreta med pappa! det kommer att bli nice! Men innan dess hoppas jag vi kommer iväg till kroatien, nån som varit dit och vill delge mej lite info så är jag mer än tacksam!

Thats all folks.

//Myran


onsdag igen, och leverans av 20 matdosor!



Amanda packar för fullt och bara väntar på att dom skall få flytta, Melwin provar flyttlådan och tror väl att han ska få följa, men NÅN ordning får det vara! Brudarna har städat på hallen och kört möbler mm till soptippen så nu är det bra nog tomt där uppe! BRA GJORT TJEJER!

jobbet går bra ny strategi är på gång=) det är möten så man knappt hinner med att se personalen mindre prata med dom, men i morgon bör det bli bättre!

Igår vart jag moster till en liten kille, GRATTIS ANNA OCH HENRIK!

idag har jag nog gjort det jobbigaste på länge! en av mina vänner miste ju sin son i helgen, har funderat vad jag kan göra för honom och familjen(han  har två barn till). Så jag kontaktade en gammal skolkompis som har en restaurang och beställde 20 frysta matdosor, för är det nåt man glömmer i sorgen så är det att ÄTA! sen åkte jag dit med dom och hade en tanke på att "bara" ställa dom på bron men gick till slut upp, JOBBIGT men nödvändigt. Åh va glad dom vart =)

Bättre än blommor för det kan jag upplysa om florist som jag är "Att inte kan du äta vissna blommor"

På kvällen idag har jag gjort lite smycken kollat på bonde söker fru och GUD va pinsam dom är en del! det var allt för ikväll!

Godnatt! //Myran


shopping middag och fiske!

GRATTIS NINA PÅ DIN FÖDELSEDAG OCH TACK FÖR  MIDDAGEN OCH TREVLIGT SÄLLSKAP IGÅR!

Det är så helgen har sett ut!

Fredagen började med att jag åkte buss till jobbet och slutade vid lunch då chefen hämtade upp mej och sedan drog vi vidre mot lite shopping i Gävle, började med biltema och Jula, sen var vi igång. Chefen handlade lite "nyttiga" saker som vi behöver och jag handlade lite sånt som vi kvinnor/tjejer behöver,var in på en butik som säljer smyckesdelar och det ärbra ställen det! sen var vi till Valbo och besökte ikea för lite värmeljus och tillbehör köpte jättefin present till pappa och Nina som fyllt/fyller år idag. Vi åt på vägen ner på tönnebro, fikade på ikea och avslutade med en kokt med mos och räksallad innan vi åkte hem. kom hem efter 20:00 och sen vart det inte många knop för mig, värre var det för chefen som skulle hämta agnes vid bussen 10 över tre på natten!

Lördagen började med att vi löste melodikrysset och fikade i sängen, HÄRLIGA lördag! sen gjorde vi lite nödvändiga saker innan vi åkte till Pappa och Nina på middag och vilken mat, dom kan det där med att laga god mat dom! Satt där vid deras köksbord länge och väl och pratade och hade det riktigt mysigt. Sen var vi och hämtade Niklas som varit och spelat handboll sen åkte vi hemåt.

Brudarna och Niklas åkte och hämtade en kompis till agnes som skulle sova hos henne, chefen och jag kollade lite på tv.

Idag har vi städat undan på gården och gjort höst/vinter, sen avslutade vi med att åka och flugfiska för sista gången i år, kallt var det så jag avbröt och plockade en kasse svamp istället. Fick ett telefonsamtal som inte var det roligaste men man undrar vad det är som händer i den lilla staden som jag jobbar i, en av mina vänner har mist sin son i helgen....Våra tankar finns hos er.

har ialla fall lagat lasagne och tagit en stödvila för att orka med veckans arbete, måste läsa klart boken "vem snodde osten" innan det är dax att jobba med! Men jag börjar kl 10 i morgon så det löser sig nog!

Det var en helg det! //Myran
 "kärlek" ♥


så därja!

Nu är hösten här och det innebär att även höstfärgen sitter som ett smäck i håret!

Bra vart det! Chefen har införskaffat en NY dammsugare idag och han är SÅÅÅÅ nöjd!

En med klass! Nice det, så nu kanske det blir flera som vill köra snabeldraken!

Kort och enkelt!

 

Electrolux Z8820bra där! //Myran


inställd tid!

Idag ringer dom från tatueringen och avbokar min tid på torsdag.....

tatueraren skall operera handleden!

SURT! när man väntat i 4 månader nu blir det en månad till av väntan...

Men den som väntar på något gott....

over and out!

//Myran


söndag igen!

Så har det gått en vecka igen, börjar kommande vecka med att jobba kväll är både på gott och ont men då har man det gjort sedan, kommer nog att bli en rätt jobbig dag känner jag på mej, men det är bara att gilla läget!

Har ialla fall gjort klart alla  mina beställningar så nu har jag slut på smyckespåsar igen, känns lite B att inte kunna leverera i fina påsar, men det är huvudsaken att smycken är klara.

 

http://mcmyranpysslar.blogg.se/ kolla in så får ni se lite nytt, och under kategorier försäker jag nu att lägga in alla smycken på rätt ställe!

idag måste jag ta tag i mitt hus dvs stryka lite tvätta lite plocka ihop, det görs inte av sig själv och särskilt inte när jag lägger tiden på annat, men med tanke på att vi är flera som bor här så hjälps vi ju åt!

Amanda och Niklas har skrivit på kontrakt för en lägenhet i stan så det står inte på förräns dom blir sambo och bor mitt i smeten, DET kommer att kännas konstigt att inte ha henne hemma men det är ju livets gång hon är ju 20 år!

Bye bye //Myran


1 oktober 2009 -3.1 grader =(

OGILLA!

IDAG FYLLER MINA ÄLSKADE PAPPA ÅR ♥ GRATTIS TILL DEJ .

jag har ju ringt och pratat med honom, vi skall träffas nästa vecka det får ju inte "krocka"!

Då får vi väl fira oss alla tre på en gång. Dagen på jobbet har varit ganska lugn på flera vis, skönt efter gårdagens monsterpass 8-19.30... Sen hem och lite "turbulent kväll" skulle jag vilja påstå där chefen och agnes fick rycka ut och åka till Uppsala, det blir så ibland, nu gick det bra trots att det kändes JÄTTEjobbigt i från början och typiskt förståss när man var trött som ett as och knappt orkar med sig själv, ja då behövs man, DÅ är det bra med STORA barn! ♥på dom.

Dagen idag har varit ganska lugn på jobbet, skönt att det snart är helg så man får ladda om igen. Har varit till tatueringen och pratat "teckensnitt" så nu är det klart vad det blir! Få se om det kommer upp en bild sedan det är ju precis en vecka kvar! NICE det, beställde även piercingtid till Agnes "hon kan vara tuff". Lunchade med Pernilla och det är så skönt med jobbarkompisar som man bara kan vara med utan "krusiduller" såna gillas=).

Sen när jag kommer hem så har jag fått en av mina beställningar som jag gjort den här veckan hoppas dom andra två kommer i morgon för det är lite att stå i nu med smyckena, leverade ett idag till en kille och det var KÄRLEK på hög nivå! Tänk att få den påsen med halsband och den texten..

Ja nu är det korv och pommes som gäller lite vila, kolla på idol med ett öga, en kortis med hunden och lite halsbandspyssel. Ha en fortsatt härlig torsdag gott folk!

Kärlek till er♥//Myran


RSS 2.0