Lyskväll=)Det är lyskväll runtomkring, jag har tänt i växthuset och lite marchaller och lyktor så det är lite mysigt=).

Vi har tillbringat kvällen med att göra klart lite plock som var kvar i vardagsrummet, nu är det bara kistan som skall in och ev ett hörnskåp, vi har inte bestämt oss ännu. Får inte bli för mycket plock heller! Amanda Agnes Och Niklas har åkt till Malins  stuga och grillat åkt båt mm, dom sover i våran husvagn som chefen körde ut åt dom.! har varit ledig sedan torsdag och det har varit så skönt!

Nu är man taggad att jobba igen, har gjort smycken i parti och minut men det är roligt när det ramlar in beställningar via mail från personer man inte känner, kan bli de mest tokiga funderingar på namn och datum! Hade lagt ut ett halsband idag där jag trodde att det var barnens namn och årtal...

Vilket visade sig vara datum då de gifte sig och ett datum då sonen var född, det som är kul är att jag gjort tre beställningar  åt killar i helgen=).

Over and out//Myran

   

mina smycken

 


ny pump !

Idag har jag tillbringat min lediga dag med Chefen mest =)

Vi har bytt rör och pump kopplingar mm till vattnet, vi har ju egen brunn och när chefen skall ner i brunnen och styra så måste man ju hålla koll så han inte ramlar ner, det enda som ramlade ner var rörtången som tog en ganska lång tid att få upp, till slut så åkte chefen och låna en magnet av en kompis sen var saken biff!

Så nu har vi ny vattenpump som räcker tills vi skall flytta på ålderdomshemmet om det nu blir så=)

Annars pysslar jag mest på med lite halsband, har strukit all tvätt idag det var inte alls så mycket!

Zingo mår bra än, inga fler anfall so far so good!

Svärmor och hennes syster har varit hos oss i några dagar det var jättekul att träffas, synd att man jobbar, hinner liksom inte med lika då, men chefen var ledig och det var ju bra!

Nä det är väl det som har hänt sen sist!
På jobbet där händer det saker mest hela tiden men jag är otroligt glad att ha min syster där!
bjuder på lite bilder =)

//Myran

Tisdag...

I morgon jobbar jag sista dagen den här veckan är ledig tors-söndag ÅH va skönt det ska bli!
vi har lite att pyssla med så jag behöver vara lite hjälp till chefen!

Jobbet går framåt, känns bättre nu, men det är ju lätt med rätt personer runt omkring en!
Zingo våran älskade hund har haft två epilepsianfall och det är inte bra, man blir maktlös när djuren blir sjuka, men första gången var agnes hemma med mig så hon hjälpte mej , HON är bra med djur och lugn och jag blir lite lätt hysterisk.. Men vi får avvakta och se vad som händer med honom det som inte är så bra är att han är 10 år.. Men NU är han pigg och glad så vi hoppas att det bara var nåt enstaka fall, det kan ju vara så!

vi har just nu främmande av svärmor och hennes syster, dom åker hem i morgon det har verkligen varit kul att dom kom. Det finns nu nybakade bullar och nybakt bröd och det gillar vi :)

För den delen så var jag och agnes på promenad en kväll och grannens får ca 200 st, var plötsligt och betade på en annan grannes mark, så agnes och jag tog bilen och åkte dit och flyttade dom och då fastnade ett får i stängslet och när dom blir stressade så kan dom dö, men agnes ordnade till detta! efter det var gjort och fåren var invallade och klara åkte vi till Majvor som äger dom och meddelade vad vi gjort(hade varit duktiga..) MEN då fick dom ju vara där...... Ja motion fick dom ialla fall, och alla överlevde!
Vi kan flytta får vi!

Ja det var väl en lite uppdatering av vad som hänt, :))

//Tja´rå Myran

The deer hunter!


I våran familj har vi ju två katter, Nemi på den översta blden är en liten donna på dryga två kilo som mest går omkring och ser "fin" ut, ligger ute på nåt tak och chillar mest.. Vi har många gånger ställt oss frågan om hon "jagar nånting" men NÄ inte Nemi hon bara jäser..

Melwin däremot, han har jagat allt och fångat det mesta som finns allt från flugor,fåglar,kopparormar,andra ödlor råttor sork... Går omkring i byn och bara äger vägen under hans fötter, har slagits med de flesta katter omkring och följer ofta med på promenader, gillar att åka bil och är säkert en av sveriges mest fotograferade katter av våra brudar, och blir alltid bra på kort!

I morse ialla fall skulle jag skjutsa "en av världens mest upptagna 17-åring" till bussen, DÅ satt Nemi den lilla skiten en bit utanför ytterdörren och såg SKITnöjd ut med en "nyfångad" fågel!!! Både jag och agnes kvickna till liv!

Bästa kommentaren och lösningen på detta var att Melwin hade fångat fågel´n ÅT Nemi....
Ja det är bara dom som vet vad som döljer sig bakom sanningen..!

Summa summarum! Döm aldrig en katt efter håren!


//Myran

JAG

Jag finns för dig, det vet du !
jag följer dej när det är dax, det vet du!

Du finns alltid för mej, det vet jag!
Du skulle ha gjort samma sak för mej, det vet jag!


Så det så!

//Myran

helg=ledig 1 dag!...

Började ju att jobba i måndags, med en monstervecka dvs 6 dagar...

Gårdagen gick i och för sig bra med tanke på de timmar man jobbar, men vad är det med folk egentligen?
4 st kom för sent och fick olovlig frånvaro, en cillade och hade lunch HUR länge som helst tills jag rev i att personen i fråga hade lunchat färdigt....Men annars gick det bra!

Kom hem och brudarna lagade mat, vart grillat med pommes och bea samt grönsallad MUMS, va skönt det är när barnen är stora och kan laga mat plocka ihop och man kan hjälpas åt med saker och ting! Jag gillar´t! :)

Idag vart det frukost med chefen i växthuset, sen var det dax att ta itu med strykningen och det var inte lite kan jag meddela.. Passade samtidigt på att städa ur min garderob så nu är det TVÅ ikeakassar på väg till nån loppis i stan eller så blir det tippen, den som lever får se! Chefen har pysslat med hyllor till TV dekodrar och nätverk., han har bestämt att det inte skall synas några sladdar längre och ingen klagar på det!

Det vart lasagne till middag sen lite vila och till slut en promenad, sen har jag dammsugit och chefen har satt upp en ny lampa i hallen, eftersom jag tog ner den gamla och skulle göra ren den och insåg att den mäste bytas ut!

Så i morgon bitti kan man blåsa håret med lyse i hallen.

Sen är det bara att duscha och bädda rent kvar sen är det dax för en ny arbetsvecka men en del klippor kommer tillbaka till jobbet så det blir nog bra.

Tjingeling//Myran

nya tag!

Skall försöka få till det med bloggen igen...
Hur som helst så är det skönt att skriva av sig lite grann sen om det är någon som läser....
ja de är  en annan fråga.  Men skit samma känns det som.

Ialla fall så är det som vanligt igen, jag och chefen har börjat jobba, jag jobbar 6 dagar första veckan känns ju sådär...
Men det är ialla fall skönt att komma in i normala gänger igen, trots att man är skittrött varje morgon man skall kliva upp, tvätthögen har växt gigantiskt under semestern, jag har inte lagt prio på den och är fortfarande förvånad att vi har kläder att ha på oss(rena alltså)... Hur skulle det annars lukta om man gick omkring i skitiga kläder... inte nice :)

Agnes lever livet,  så skönt att vara 17 år.... det är chill på hög nivå med kompisar här hemma, tjejmiddagar, fester, bad umgänge i stan och jag funderar på ibland hur hon hinner med allt, sen har hon ju jobbat och tjänat pengar så hennes garderob har utökats, så mycket snyggt hon har handlat :)

Amanda jobbar som bara den när hon väl är ledig ja då ringer dom och kollar om hon kan jobba extra, tjatigt men hon har inte så långt kvar på sitt vik sen får vi se om det blir skola för henne, när hon är ledig så är det shopping  och umgänge med pojkvännen som är på tapeten :) det är nog inte så dumt att vara 20 heller? :)

Chefen och jag är inte riktigt klara med vardagsrummet, det skall till en byrå eller nåt annat som det får plats pärmar i, vi har inte bestämt oss ännu, sen är det lite smågrejor som skall på plats bara :) efter det blir det att ta itu med köket, det kommer att bli lite större projekt, men skall bli kul det med att få lite fint.

Fritiden då?? ja det är ju fortfarande aktuellt med flugfiske och sen min smyckestillverkning är ju på topp, det är så  KUL!  mcmyranpysslar.blogg.se hittar du den!  det fungerar ju inte att länka till den :((

Ja det är väl det som händer i livet just nu !


//Myran

Min mamma är bra! ♥

nya tag=attityd!

Jag har börjat jobba igen! Någon har tagit mitt medlyssningsheadset! det är inte schysst.

Jag har haft möte idag , ett bra och ett som jag fortfarande funderar på.. Men fortsättning i morgon på det!
kalla till möte när man inte har tid för att sen bryta och ta resten dagen efter...innebär irrititation!

Jag gillar teamet, jag gillar de andra TL:s och jag är otroligt GLAD att jag har min syster på plats!

Jag måste skärpa mej med bloggen om det är någon som läser vill säga, jag har ialla fall gjort ett halsband till mej själv idag, det är jag värd! ojoj vilka ord jag fick till i hjärtat...

Nice trots allt och ja jag har attityd!

Bara så du vet!

//Myran

uppdaterat!

lite nya prylar på

mcmyranpysslar.blogg.se
eller under pysselmaja i meny :))


Snart är det dax att återgå till jobbet, det är med blandade känslor skulle jag vilja påstå!Bye bye//Myran

då sjunger vi på sista versen!

Av semestern för den här gången, sista veckan nu att ladda för jobb igen! men fick ett glädjande sms av min syster tidigare idag så nu är det till att hålla alla tummar och tår!

vad har vi gjort då????
varit till Vemdalen och slagits med mygg och fiskat, det var så skönt att få komma bort ett tag!
sen har vi varit till Marön till våra trevliga vänner och ätit suuuuuupergod mat och spelat kort!

vi har renoverat vardagsrummet , det är så fräsht och fint nu !
  jag vann och lampan är nu på plats!

vi har varit på skördefest och dansat som galningar, och var GANSKA trött dagen efter, varit på restaurang med brudarna och ätit god mat och skrattat! så kul man kan ha med sina barn!

Ikväll får jag främmande av Lelle! det gillas :)
i morgon kanske jag tar mej en tripp till Gävle.. få se vad som händer.

Chefen är på sin andra fiskeresa med grabbarna den här gången,!
Agnes har åkt till Gävle med Julia
Amanda jobbar hela veckan ...

Så jag kan ju göra vad jag vill! ska nog ta en promenad med hunden så länge!

Over and out//Myran

mcmyranpysslar.blogg.se  finns lite nytt nu !

RSS 2.0