kassör!

jag har varit (är ) kassör i föräldraföreningen där jag bor! Idag var det dax för möte och utse en ny eftersom jag inte har nå mera barn på skolan.. TROR ni det kom någon förutom ordförande kassören och sekreteraren samt en klassrepresentant?? Nix där stod vi på skolgården och pratade en stund för att sedan åka hem o ogjort ärende!!

Jag får väl styra upp det där ett tag till bara jag slipper mötena,, men det känns lite tjatigt, har liksom ingen lust längre..
Bokföringen är ialla fall klar till nästa tar över och pengar finns det i föreningen så det är bara och köra på liksom..

Har fixat mat till mej och chefen så vi kan ha dosa i morgon blir fläskkotlett och potatis blir gott det!!

I morgon ska vi se vad dagen på jobbet bjuder på, skulle få reda på vilken ny  TL som det blir kanske flera också eftersom det är flera nya team.. Den som lever får se. Jag hoppas på att min tjänst som jag sökt blir klar snart, för det vore skönt att slippa fundera mera på det men som TL får jag nog inte hoppas denna gång.

man hoppas mer på vissa än på andra!!

Ciao //Myran

handledarkurs!

Japp! Bra start på veckan, först jobba till 16,00 sen hem och hämta chefen och Agnes för att åka till nästa stad på handledarkurs för att Agnes skall börja övningsköra! Ca 4 timmar senare, så kom vi på att vi skulle lösa ut biljetterna till Åland i helgen, snacka om långnäsa när hon i kassan säger att de är avbokade.. Hade inte läst det finstilta att de skulle lösas ut omgående... Hade lite ont i magen innan vi kom hem och fick kolla om det fanns biljetter kvar till samma resa.

Ojoj det var oroligt tills jag hade kollat och det var lugnt! Nu är dom bokad och betalda.. Alla nöjda trots att det inte fanns plats kvar på smörgåsbordet, vart 3 rätters middag istället och det känns helt ok! Nu börjar det bli dax att lägga sig, börjar ju 08:00 så gott som varje dag nu, känns lite annorlunda men samtidigt skönt. Skall luncha med brudarna som jag ska till Göteborg med i morgon blir trevligt det !

Hörs //Myran

Övningskör - skylt för MC.

Svenska hjältar!!

Ja då är det plötsligt söndag kväll och helgen har varit.. Åkte ju ner till Sandviken igår förmiddag, stannade och skulle på bolaget och köpa vin till laxen som vi hade med oss till bagar´n och hans fru!! Sen Skulle JanE köpa sig en t-shirt så jag följde med honom och chefen gick till bilen, JanE köpte 2 tshirtar och jag en kjol 2 tröjor., fast jag egentligen bara skulle ha strumpbyxor.. Tänk hur det blir ibland. Skjortan jag köpte i tröst för stövlarna får åka tillbaka till affären den satt ingge bra. Jag körde till Sandviken och vi kom fram vid tre tiden, fick kaffe och kladdkaka sen satt vi och prata lite grann, och gick sedan över på Aqua Tini det är så där läskigt gott. efter en par såna så ville Maria att vi skulle öppna vinet som hon hade köpt, en dunk 3 liter Lindeman (vitt) sagt och gjort och det drog i käkarna av vinet LITE surt var det men efter 2-3 glas gick det skapligt.

Vi fick kycklingspett och potatis sallad och som förrätt vitt bröd med tomatröra och skinka jättegott var det. Sen duka vi av fräsha till oss lite och sen kom det ett par som skulle skjutsa oss ner till folkan DÄR var HELA sandviken!!

Hur mycket folk som helst men vilken musik, rockabilly, Pugh, Perssons pack mm man bara njöt och dansade lite här och där. Sen var det dax för en nattmacka på bagarns cafe och kaffe latte, och chefen lyckades få i sig 2 bananbakelser också !! Duktigt gjort! slutligen så skulle vi beställa taxi, jag ringde och beställde och uppgav vårat efternamn varav tjejen i taxiväxeln frågade på en gång om jag hette C i förnamn... Jaa svarade jag det visade sig att av tre st taxibolag ringde vi till den som chefens kusin jobbar i och vi pratade lite annat än bara "beställa taxi" snacket så bagarn trodde ju att jag drev med honom.. efter ett tag kom bilen och vi fick åka hem och sova. Chefen har lite svårt att sova borta men jag somnade som en gris och vart väckt ett par gånger av att jag snarkade.
Idag satt vi mest och pratade och åt frukost, korv med bröd för att avsluta med chokladtårta, kom hem strax före fem då hade amanda gjort mat sen vart det en stödvila efter maten..Härlig helg nu skall det jobbas i morgon sen på körskole utbildning för att få vara handledare till Agnes och till helgen drar vi iväg med Birka!!

hoo-raiaaa  //Myran

ny färg!!

japp!!

Nu är det höst på hårfärgen också!!! pratat med tbuikschefen  läget sådär stabilt!!!

vi är överens butikschefen å jag... planerar införr resan ,,

myran


Bye bye blondie!!

Hösten är kommen! Dax att byta hårfärg.. Blond på sommaren och mörkare på hösten och vintern..

 Skönt med helg..I morgon åker vi på svenska hjältar..

Ingen medalj igår varken på kubb eller tipsrundan.

//Myran

Glad :)

Tack så väldigt mkt för hjälpen jag fått av er, kan inte med ord beskriva vad det betytt.
Jag är så glad att jag har er fast jag är dålig på att säga det.
Ni betyder massor för mig.
Nu kanske det äntligen blir ordning på torpet..

Kram på er, Jag älskar er!!


kan man bli annat att GLAD ??// Myran

Godkänd!

Grannens bil gick igenom besiktningen, SKÖNT !

Jag har världens fotbollsvader så jag får inte tag i några nya stövlar.. SURT!
Men jag tröstköpte en skjorta,,

Laddad för kubbturneringen JARÅ..


Hörs //Myran

@home!

Ja då har man ätit och är nu mätt och belåten.. Chefen är ute och hjälper grannen med bilen för grannen ska besikta i morgon, han har en tendens att bli lite hysterisk när det drar i hop sig för besiktning.. Men chefen är coollugn så det brukar gå ganska bra till slut, kn ha nåt att göra med att grannen inte är så duktig på att meka bilar och det får man ju göra om man har en gammal Volvo sen -80 eller nåt..

I morgon kommer han att meddela chefen hur det gick och sen är det lugnt ett år igen. Chefen har varit på träff/info mm med jobbet idag och det avslutades med gocart och chefen kom hem med medalj (brons).. Gulligt!

Själv ska jag på Kubbturnering med jobbet i morgon och vårat lag har bestämt sig för att vinna få se hur det går och om det blir nån medalj?? Återkommer med besked om detta när det är avslutat.

På lördag skall jag, chefen och JanE till sandviken och se "svenska hjältar" typ Pugh Rogefelt, DagVag, Perssons pack mfl kommer nog att bli kanon, övernattar hos bagarn och hans gulliga fru! Agnes åker på hotell med Robin och golfklubben för hennes del väntas SPA och diverse övningar medans Robin spelar golftävling, sen är det tre rättersmiddag båda kvällarna. Låter inte helt fel.. Amanda hon skall jobba och sköta våra djur(2katter 1 hund) samt styra upp grannens häst och deras hund för dom skall på 50årsfest(om inte bilen får körförbud).. Det var väl amanda som drog nitlotten medans vi  andra får roa oss.. Sånt är livet.

Hon tar igen det redan idag för hon är i stan och skall på krogen med sina tjejkompisar så chefen får väl agera taxi i natt när hon skall hem..

That´s all for now//Myran volvon som skall besiktas !!

dagen före lön!

Idag är det dagen före lön ! Va härligt det skall bli att få in  lite kosing på kontot igen :)
Vart lite jobbigt när man haft semester i 4 veckor men 2 obetalda men skönt och välbehövligt var det!
Å egentligen så finns det dom som inte har nån lön att vänta dom är det mera synd om!!

   Myran

bra, bra och dåligt!

Idag har det flyttat ner en bra grupp till vårat rum!!
MEJL gruppen Malin Emelie Jonas Linda !!!Välkommen  jag blir glad av att ha er bakom ryggen..

En annan jättebra grej är att en SATAPA har flyttat härifrån. Me like!

Annars är det ungefär som vanligt !!

Myran

Grattis!



Ett år tillsammans:)

Gratiis Robin och Agnes <3

//Myran

Guitar Hero!

Ja igår var vi ju bjuden till Mallan,vi åt och drack och hade så trevligt..
Amanda skjutsade mej och Anna till söderhamn där vi sammanstrålade med Linda å Lego, Lego skjutsade oss sedan ut till Mallan med en liten guidad tur på vägen :) Dom bodde en bra bit utanför stan, men ett så fint hus. För övrigt tror jag inte att jag sett större tv än vad dom hade.. 47 tum ojoj.. Vi pratade lite sen var det dax och äta,nu kommer jag inte på vad den där pannan hette som man lagade i vid bordet men bilder kommer senare..

Efter maten förflyttade vi oss till rummet med Mallans guldkuddar och pratade  och pratade, det var mycket som  avhandlades.. NICE!! Fredde Mallans man hade några grabbar där och dom spelade rockstar ute i deras uthus/gäststuga. Efter lite prat så var det dax för Guitar Hero jag hade aldrig provat detta och Anna o Mallan började och det märktes att det inte var första gången för dom!! Sen turades vi om och det var min tur till slut, ja dom andra var MYCKET bättre  än mig den saken är klar, men förbannat kul var det iallafall.

När vi hade spelat ett tag, så funderade vi på att spela nåt annat men herregud vad tiden går fort när man har roligt..Det var dax och åka hemåt, vi skulle ju inte vara borta så hemskt länge hade vi bestämt.. Linda ringde Lego som kom och hämtade oss och på vägen hem så var det nå grabbar som kört lite nära kanten vid vägen så Lego åkte dit och drog upp dom med Lindas bil, en god gärning hann vi med förståss Anna och Jag å Linda höll snacket igång, sen hämtade Anneli anna och mej vi var på statoil och köpte snus sen var det Diasalma mm på skaplig volym på vägen hem och anna sjöng för full hals hon tränar väl, för  vi ska till henne nästa gång vi träffas och då blir det singstar!!

Ja man hade inte en chans att somna på vägen hem men efter att ha skrivit en lapp till chefen som skulle upp och jobba 2 timmar efter jag kom hem så somnade jag som en gris.. 

Tack brudar för en underbar kväll med god mat och mycket skratt

Myran
Som kom hem strax efter halv 3 ;)

@work!

Sitter på jobbet och kör lite admin :) skönt att det inte ringer så mycket så man får lite tomt i inkorgen..

Ska ju till Gulliga Mallan ikväll och naturligtvis så är det lite bökigt med skjuts och hämtningar..
Men det brukar lösa sig fast det kan ta lite tid.. Chefen hade inte fattat att det var i kväll som jag skulle iväg så då blir det så tokigt.. Men han kärvar ju inte ihop direkt.

Har lite problem med ett öga rinner ur det kan vara nån inflammation på gång LÄGLIGT!!

Men jag får väl ta Agnes piratlapp om det kniper, snyggt :) jaja det ordnar sig, ska bli kul med lite skitsnack och säkert kommer vi få GOD mat för Mallan är en jäkel i köket har jag förstått..

Hörs antagligen i morgon

Ha en trevlig fortsättning på helgen //Myran

kusiner =0)

 
Amanda, Agnes, Kevin,Isabelle,Felicia, Emilia :)
 

Folkbokföringen!!!

Kom ju på vad jag skulle skriva egentligen!!!

Vi har ett efternamn som är "felstavat" i folkbokföringsregistret! Chefens morfar var förbannad för det här hela sitt 79åriga liv. Nu är vi inte så många kvar i släkten det är vi i chefens familj(jag är ju ingift med namnet) chefens tre kusiner med fru/barn totalt är vi 12 st. Ialla fall så hade jag fått info att det skulle kunna göra en registerändring (kostnadsfritt) om det framkom att det hade blivit en felstavning i någon av chefens morfars kyrkoböcker innan det gick över i skatteverkets regi 1991, så jag kontaktade Landsarkivet och fick prata med Bosse som kollade upp allt detta skickade över handlingen till mej tillsammans med en faktura på utförd forskning på en hundring!!

Klockrent att det hade blivit ändring från den ena sidan till den andra... Jag skickade in en ändring till folkbokföringen på min semester (som slutade näst sista veckan i juli) och sen har vi väntat, väntat, och idag kom brevet..Med AVSLAG!!!

Motivieringen var att "Den påstådda felaktigheten bör ha uppkommit under den berörda personens livstid för att ändring ska ske" Men HALLÅ!!!

Nu ringer jag till Bosse imorgon igen och ber han kolla upp hur stavningen har sett ut på Chefen för han är i allra högsta grad levande.

Blir jag trött på min före detta arbetsgivare Skatteverket?? Det kan du hoppa upp å sätta dej på att jag är!
Men tänk ändå.. Statligt anställd fyllda 40 år = 7(SJU) veckors betald semester och massa bra förmåner och rätt hygglig lön och flextid.. Jag skulle börja där igen om nån frågade..

Over and out  //Myran utan tz

Solstrålarna =0)

Japp!! Vi ska ha kubbturnering på mitt jobb och vi måste ha ett namn på laget.. Valde mellan bitcharna eller solstrålarna..Vi tyckte att solstrålarna passade bäst "host".. Eller så här alltid retar det någon, vi kommer och vinna så är det bara. Efteråt blir det tipsrunda tillbaka till jobbet med mat och dylikt.. Det stod så här i inbjudan.. "Tänk på att det är vanlig arbetsdag dagen efter" ?? Fattar ingenting.. I helgen ska vi hem till Mallan har inte fått nån pejl på vad vi ska ha med oss mer  än att Linda kommer att ta med Jäger och det är ju inte så tokigt. Jag undrar hur jag och Anna skall komma hem men det löser sig nog på nåt vis, dit kommer vi i alla fall. Skall jobba först till kl 15 sen hem coh duscha mm och sen iväg igen..

Igår kväll pratade jag med lillasyster det var jättelänge sedan vi  pratade och hade mycket att avhandla trevligt värre.. :)

Har även konstaterat att det är krig på jobbet om alla tjänster som är utannonserad ALLA verkar söka och ALLA måste få en chans att gå på intervju. Jag har sökt två och vill ha båda..hrm kan bli svårt att få till det, men må bäste person få den tjänst som man är bäst lämpad för. Jag har ett ganska soft jobb nu sitter på administration och lägger mej i allt som händer nere hos oss jag och Pernilla är helt otrolig på det viset och väldigt lika.. Skönt att ha en sån pingla vid bordet för den delen så har jag bara bra bordskamrater Tina Jennie Henrik  Pernilla, Tina, Henrik i telefonen och vi övriga på admin.

Solstrålen Myran :)

HAR ni sett min nya design??

Amanda har gjort den till mej ;)

Gulliga dej!! Tack

syskonbarn:)

Sitter just nu hos min minsta lillasyster och har försökt att få den lillaste Livia att sova, det är inte det lättaste alla gånger..Hon vill inte helt enkelt, man har ju liksom glömt hur det kan vara..Mina bestämmer ju precis när dom skall lägga sig numera. Det är liksom svårare att få upp dom nu för tiden.Men det är ju tidens gång.

Annars är det jobba som gäller och fest hos gulliga Mallan till helgen ska bli riktigt nice.:) Agnes har fått en tid för operation redan på måndag.. Ojoj ibland är det bråttom.Men nu ska hon bara ta bort skenan i handen sen skall det ju bli bra hoppas vi det har liksom varit lite långrandigt detta. "kort resume" Hon hade ett lillfinger som var för kort så dom har förlängt det 1,5 cm sen har dom lagt in en platta och tagit ben från höften och vips efter nästan 9 månader så ska plattan bort.. Sen är det bara att spela Gura för fullt..Det är hon duktig på.

Amanda har fixat min blogg så jag har en snygg design hon är så duktig..TACK!!

 I morgon ska jag jobba sen hem och träffa chefen och brudarna, sover ju hos lillalillasyster inatt..

Ska kika runt lite för att sedan bädda och ställa klockan till imorgon..

Tja rå//Myran



Lingonplockerskan :)

Här är hon !!

Dagen efter...

Fönsterputsning mm är alltid densamma....

ONT i ryggen som bara den, har legat på soffan med värmekudden och det känns lite bättre.Agnes och chefen har dragit till skogen igen och plockar lingon, hon är verkligen ihärdig när hon sätter den sidan till, nu ska vi ju på en kryssning så då ser hon till att tjäna ihop lite fickpengar för att spendera uppe på soldäck där hon och amanda kommer att befinna sig efter vad jag och chefen förstått... BRA JOBBAT AGNES !!

Amanda har ju jobbat hela sommaren och jobbar mycket extra fortfarande så hon kan ju ta lite av sina sparpengar fär vi drar iväg.. Blev bjuden på middag hos en av brudarna den 4:e oktober får väl ta en sväng dit med bilen eftersom vi skall åka på söndag förmiddag..

Nä nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och värma lite Tacos sedan igår och dregla lite i Ikea katalogen..

Tja //Myran
LJUVLIG serie dom här kommer definitivt att finnas bakom våra nya skåpluckor sedan :))
"Chefen säger: ska du köpa en massa nytt så får du kasta det gamla" Då svarar jag snabbt.. Äru tokig ??Amanda ska ju flytta och behöver lite prylar, Ja det är klart ..The Winner takes it all ;) Det hör till saken att jag har MANI på glas.....Kolla på de här skåpet

Nytt kök!!

Chefen och jag har ikväll diskuterat om att göra om vårat kök och vardagsrum.. Vi har lite svårt att komma överens ibland det kan ha att göra med att chefen är praktiskt och jag är impulsiv, men när vi väl pratat ett tag och resonerat så kommer vi fram tillen lösning.. Vi har kollat på ikea kök dvs bara luckor och sånt, inte hela inredningar osv.. det vart ett bra pris till slut och jag tror det kommer bli bra sen är det taket på huset, och diverse kostnader som skulle behövas styras upp men chefen säger att räntan är hög nu.. Vilket innebär att vi måste vänta med att prata med Maggan på banken.. Det har aldrig varit problem då vi har väldigt lite skulder..


Nä nu är det snart dax att sova denna dag har varit ångestladdad med fönsteputs och städning till 21.00 ikväll men nu är det skönt att gå barfota på golven igen :))

Puss och godnatt//Myran

För den delen amanda fortfarande borta och Robin kom 4:a  idag påGolfen Grattis Gullungen och  jag har inte varit på promenad..idag blir dubbelt imorgon

Putsa fönster..

Jag är verkligen urkass på att putsa fönster.. Man kan ju inte vara bra på allt..!

det som är värst är att under tiden har jag kommit på mej själv att jag bara tänker på alla som har försvunnit i mitt iv under en period mamma,farmor, chefens morfar min farbror, mfl??????

Kanske inte skall fortsätta med det här det är ångestframkallande eller??

Nä åter till städningen :)

Hörs //Myran

Ensam men ändå inte!!

Efter jobbet så handla jag lite grann och sen åkte jag raka spåret hem!! Skönt med helledig helg!!
Plockade ihop lite och dammsög och sedan lite mat på det, var på en promenad med chefen men innan så tände jag ett gäng ljuslyktor i växthuset..För att det skulle sprida lite värme i denna lite kyliga septemberkväll, sen är det väldigt vackert att se från vägen åxå :)) vi har ju inga väglysen efter våran by väg..

Chefen kokade lite kaffe och jag tog ett glas vin och begav oss ut till v, men chefen är trött efter veckans jobb och vedklyvning(hos grannen) våran ved är klar sedan länge, så han gick in och la sig på soffan och kollade på tv och jag var upp och hämtade dn bärbara datan.. agnes kollar på film på sitt rum (Robin är sjuk) och amanda är hos johan i helgen..

Jag njuter av tillvaron bara så ni vet..

Agnes fråga mej :Mamma känner du dej ensammast i världen?? Nä svara jag, jag har ju allt man kan önska sig barnen chefen djuren växthuset många kompisar och riktiga vänner , det är vad jag är rik på..

Hon menade ju att jag var ensam i växthuset.

Tja ´rå //Myran

At work..

Sitter på jobbet och det är väldigt tomt på folk, ingen är schemalagd till 19:00 ikväll och dom som var det är sjuk.
Vi måste ha högsta sjukfrånvaron EVER  .

jag jobbar till 17:15 och tänker åka hem då och njuta av helgen det skulle ju bli bra väder så då får chefen och jag pyssla lite hemma, kan det bli eldragning till vh i helgen,,kan ju alltid hoppas. Ska ju inte ha lampor och lysrör där direkt, utan bara så man kan använda sig av infravärmen och lyssna på radio/cd.. Det kommer att bli nice!!

Men åter till work!!

Hörs later on//Myran
Lysrör av olika former och storlekar jämförda med en tändsticka

Det är mycket nu!!

I mogon FREDAG det är så skönt.. Veckorna bara rusar iväg..
Nästa helg är det nog träff med brudarna Mallan Linda Anna hemma hos Mallan :)
Helgen efter skall jag och chefen till sandviken hälsa på ett jättetrevligt par och på nån typ skivsläppar fest med Dag Vag Pugh och gänget skall bli kul..
Helgen efter drar jag chefen och brudarna på en kryssning med Birka...


OJOJ det är mycket nu..

Hörs//Myran
Våra fartyg - Paradise Birka Paradise

Dax igen!

som ni har förstått så är ju inte strykning min starka sida.. Igår när Agnes hade tvättat/tumlat en maskin till (dom kör maraton tvättning nu tror jag) och skulle lägga in det i skrubben så sa hon : Mamma det är ungefär som att bygga sandslott när man läggern in tvätten.. Ja hon är för rolig, men HUR kul är det egentligen att ta reda på tvätten Inte nå tycker jag. Men nu står jag här ialla fall med den här Tvgalan på tv och det flyter på..

Annars har det varit jobb idag och vad vore jobbet utan alla trevliga jobbarkompisar ja det är annat än sura kunder som påpekar att dom har minsann suttit i telefonkö i 20 minuter för att få prata med mig!! Worth waiting for säger jag  bara..(elller åtminstone tänker) en del är nog glad att få prata med mej och en del hade nog önskat att de fått prata med nån annan men sånt är livet. Chefen har skjutsat amanda till bussen hon skulle sova hos kärleken inatt hon är ju ledig i morgon, agnes följde med för att få övningsköra lite på vägen hem, hon skall köra med mej också men det dröjer ett bra tag eftersom jag inte är så bra på att ta det lugnt och förklara lika bra som chefen, kolla på Amanda hon fick körkort mest chefens förtjänst för det var han som stog för tjatet..:)

Nä dax för  ta tag i sandslottet!!
Sandslott Hörs Myran

Sammanfattning!!

Lördag!!   sov en bra stund för att sedan göra frukost/lunch och bara njuta ett  bra tag.. Sen ut och smeta på nåt som chefen köpt till taket på vh.. Sen till skogen för att plocka svamp och sedan lite flugfiske jag hade mitt första hugg :) men tyvärr tappade jag den .. Svampplockningen gick mycket bättre.. Sen hem och få i oss lite mat tog hejjen in till stan och gick på marknaden sen var vi och kollade på cruising och träffade lite hojfolk :) alltid kul.. Sen när vi åkte hem var det BRA kallt så vi fick värma oss med en whiskey när vi kom in. sen lite koll på tv för att vi 01:00 lägga oss.

Söndag!! sov inte så länge tog en vanlig frukost, chefen tvättade båda bilarna jag tog reda på svampen sedan igår och kokade min första svampsoppa som vart riktigt god.. Surfade lite sen var det dax igen för svamp/fiske.. Som vanligt så är jag bättre på att leta svamp än att fiska.. Chefen fick en hygglig firre och jag fulla korgen med svamp. Nu skall vi äta regnbåge sen chefen var i väg och fiskade tidigare i Augusti..


That´s all folk´s

Hörs  //Myran


Äntligen

äré fredag, jag har jobbat till kvart i fyra idag härlig dag.. Var på bolaget köpte några cider och träffade Lelles(ni vet chefen i gbg)föräldrar och talade om att vi har bokat för en partyresa, vilket hon tyckte var trevligt (sa hon iallafall)..

Sen hem och plockade ihop lite såg ut som ett sjöslag hemma men nu är det ok!! Chefen lagade mat, nu har brudarna ätit och åkt till stan för att gå på marknaden och agnes skulle på g-fest(gymnasiefest).. Dom kan roa sig så dom får säkert kul.. Sen i natt kommer dom hem med pojkvänner i släptåg för att sova här..Chefen tog hojen för en tur till kiosken och köpa snus sen ska vi på en promenad med Zingo och sen ska vi äta och kanske sitta i vh och njuta av att det är chefen och jag ikväll..Ska bli skönt att njuta har varit trött de sista dagarna för det har varit mycke jobb sista två veckorna..

Ledig i helgen =skönt!!!!!!

kanske en sväng på marknaden i morgon den som lever får se..

Hade månadssamtal med min TL idag = dubbeltumme på det:))

Hörs //Myran 

Bulldozer!!

vi (agnes, chefen,jag) har varit till skogen  och plockat lingon (igen).. Agnes ska ju på marknaden så det skulle plockas ihop lite fickpengar så hon slipper "slösa" på sina egna.. BRA INITIATIV!! Chefen gick fram som värsta bulldozern precis som jag hade föreställt mej när jag hade halva hinken ja då tömde han sin första gången.. Ska bli intressant och se hur mycket det blir. Fredag i morgon =skönt få se om det blir nå fest på lördag mina kära arbetskamrater vill att jag skall komma ner för lite party och utgång få se hur det blir..

Lunchade med brudarna idag och nu har vi bokat Göteborg och det känns som vi har full koll på hur dagarna skall spenderas  .. Kommer att bli såååå  kul.


That´s all for now!

Tja´rå //myran (som för övrigt har plockat färdigt med lingon för i år )

Chefen

kom hem igår :)) Ordningen är som den ska..
Jag slutar snart =BRA
Ville jag  jobba till sju ikväll när dom frågade???? Inte en chans

Hörs (ev ikväll)

Myran

idag!

skulle min mamma har fyllt år.. Tänder ljus och tänker på dig mamma ;(

Chefen skickade sms.. Vi har landat :))  Han är hemma om några timmar ..

Brudarna är i skogen och plockarl ingon, undrar vem som ska sälja som då??

Hörs senare (om jag har tid )

Myran

Pink Floyd

dokumentär på tv:n bra musik. Har jobbat, det är drygt på jobbet nu vet inte riktigt vad som är problemet,, har inte pratat med chefen idag :( men han kommer hem i morgon :))
Sålde lingonen agnes fick 215.- till marknaden och vill plocka mera jag jobbar till sju i morgon och då är det lite sent för min del.. Har frusit och haft skitont i skallen i dag legat sedan jag kom hem, fick ta två migräntabletter för att må lite bättre..Ingen höjdardag direkt.. Ska kolla lite sen sova, i morgon kväll skall hela sängen bäddas upp!!

Godnatt

Myran

RSS 2.0