Baggarna!!

  var på rymmen i  morse..Kom och var på väg till jobbet jag och grannen, och mitt i vägen stog ett gäng på 10 baggar och kolla läget.... Dom är bra dumma i huvudet! Jag tuta ett par gånger åt dom, då samlade dom ihop sig:Största baggen först och sedan de andra i en klunga bakom(precis som ett gäng från dagis) och sen började dom att gå ÅT HELT FEL HÅLL... Jag ringde granngrannen ja hon som äger dom och meddelade vart dom var på väg, dom hade flyttat baggarna igår för annars blir det ju inavel och det vill dom ju inte..Men dom var ju på väg hem igen förståss...

Sen var det jobbet som gällde, 08-19 fick bra mycket gjort ialla fall och få se om vi får hjälp i morgon med mailen skulle kännas skönt..var på stan på lunchen och skulle köpa "under armarna" ja deo alltså, och kom hem med 2 tröjor och en kofta med och mat fick jag med..

I kväll har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på bröllopsprogrammet och kollat runt lite i bloggvärlden.

Ska försöka vara lite piggare när chefen kommer hem ikväll jag tycker inte vi hinner ses nå när han jobbar kväll och kommer hem efter 23,00 då är ju jag mest trött och är på väg och lägga mej och sen när jag kliver upp så sover ju han,, men det är var tredje vecka så vad gnäller jag om??

Nä nu ska jag snacka med brudarna !! Vi hörs ♥ myran

Beröm!

ojojoj va beröm jag fick för nya hårfärgen idag på jobbet, jag har snälla arbetskamrater..

Samåkte med grannen idag, skönt att slippa köra en dag, möte jobb lite telefon, mm på jobbet samt hinner vi alltid ha tid med lite roligt också, mellan diverse svordomar ibland, ja ni som läser och är i samma rum som mej vet vad jag pratar om!
Kom upp en bild på mej när jag ställde om klockan i vårat rum i måndags, det fick jag göra eftersom jag är längst (eller inte) 1.57 och en halv cm.. Då En av de andra TL presenterade mej som allt i allo och jag hade ingen aning om vad han pratade om, man är ju rätt rappkäftad ibland och svarade ju förståss nåt giftigt och vänder mej om på stolen och får se ett gäng på ca 15 pers stå där och "vänta" på att jag skall bli klar så dom får fortsätta sin rundvandring,,, det är såna gånger jag tycker att det är jobbigt att rodna så lätt.... Men alltid roar man någon eller i detta fall väldigt många.

Har i kväll pratat i telefonen i över två timmar med en gammal kompis som i augusti miste sin sambo, helt i onödan kan man tycka eftersom vården är som den är i dagens läge, hade det gjorts en undersökning på mannen i fråga så hade han med all säkerhet levt idag. Vilket helvete hon har haft, kom ihåg att skriv något ni som inte är gifta eller "bara" sambo, helst som i detta fall eftersom dom inte hade barn heller, men hon fixar det hon är en stark person. Under loppet av 6 veckor så var det tre av mina "gamla" kompisars sambo/särbo/föredetta som gick bort i åldern 40-43 år helt otroligt.

Chefen kom hem från jobbet, vi hann prata lite grannn sen ringde amanda och ville ha hämtning från krogen, var visst inte så kul, agnes spelar badminton.... Nattetid???? och jag skall sova snart, det bilr en lång dag i morgon igen, 08--19!!
Då hinner man jobba undan lite och sen är det fredag igen.

Godnatt mina kära läsare "Who ever you are"
Take care och ta hand om varandra, somna ALDRIG ovänner ♥♥

///Myran

OK!!!!!!

så här är det !!  Jag sköljde håret, hade i hårinpackningen eller efterbehandlingen, sköljde igen!!!

TITTADE mej i spegel´n och sa OJ DÅ!   Gick upp till Agnes och Robin och visade mej... Robin säger :Det vart precis som på förpackningen.... Ja bra nog tänkte jag, agnes sa gå ner blås och platta håret och kom upp igen...

Sagt och gjort..Nu tycker hon att det är snyggt och jag funderar fortfarande.. Men det vart en REJÄL förändring..

tar med mössa på jobbet i morgon ifall det behövs.;)

     varmröd och varmröd..... Intensiv röd skulle jag kalla det.....//Myran

Då var det dax igen!!

sitter nu här lagomt snygg med färg i håret!!!

helt plötsligt så hade färgen försvunnit och det såg så  tjaskigt ut.. Nu skall det ordnas med lite klatchigare denna gång, jag är ju inte speciellt rädd för att färga håret går alltid att åtgärda om det skulle skita sig!
Det är ialla fall min filosofi.. Snart får vi se hur det vart..

När jag jobbade som florist och hade egen butik, jobbade en frisör vägg i vägg med mej, vi hade många byte för oss hon och jag, hon hade mycket fina blommor hemma och jag var oftast snygg i håret, en underbar tid för min del..

En av gångerna jag var "modell" endast hårmodell så skulle vi bleka håret jag var som sagt inte rädd då heller, hade nyligen köpt en ny jacka limegrön till färgen görsnygg, ialla fall så fixade vi håret och blekningen är ju som sagt definitiv.... Frisören var skitnöjd för färgen vart precis som hon hade önskat och för ett ögonblick kände jag mej görsnygg(hade inte kollat i spegeln ännu) men när jag såg mej i spegeln då undrade jag hur fan ska det här bli???

Ni vet Boris Becker ... Den färgen är inte snygg, och med denna jacka så lyste jag upp hela Hudiksvall när jag klev ut..Den veckan försökte jag färga håret 3 ggr men med samma resultat!!! Boris Becker.....Tror att det är enda gången som chefen frågat va fan har du gjort... Det kändes hårt

Inte nice men nu är det dax att skölja ut håll tummarna för att det blir bra ;)//Myran
http://www.tennis.com/features/40greatest/40greatest.aspx?id=700           Grabben!!!

Grattis

    Henrik! syrrans kille fyller 32  år idag,,, Återkommer later on !
                                                               Nu full fokus på samtal.//myran 

Efter drygt 10 timmar på jobbet  kna jag bara säga att det är skönt att vara hemma.. Men det har gått bra.
pratat med butikschefen hon hade bokat räkfrossa till vi ska åka till 'Danmark!! Kommer att bli nice det!

nä nu ska jag betala tågresan till Eva har glömt det länge nog nu!!

Snart äre ju PRISON BREAK SÅ vi hörs i morgon//Myran


Men äntligen!

                                       

Höstplantering                   Parkbänk                   Grävningen för att få el

Söndagen börjar dra mot sitt slut och en ny arbetsvecka börjar...
inget att gruva sig för egentligen. Agnes har ropat och vill ha hjälp
så det är väl bäst att knalla upp och kolla vad hon vill, var visst nån tröja/tunika på Gina som drog..

Hörs //Myran

Sommartiden över!

 Grattis amanda på namnsdagen!!

Ja inatt var det ju meningen att vi skulle ställa tillbaka klockan en timme, vi spelade ju spel hela familjen inkl pojkvänner så vi glömde helt av det, gissa vad som hände när amanda kom till jobbet i morse och det inte var en endaste bil på parkeringen... Hon åkte hem ett tag för att sedan åka tillbaka i rätt tid!! Stackars henne..

Idag har jag höststädat i växthuset samt kört undan lte grus som vart kvar sen chefen grävde för att dra elen..
samt bakat sockerkaka och matbröd, matbrödet vart lite "krispigt" (läs hårt ) på överkanten men gott var det!

Nu börjar det snart bli dax att laga mat, idag skall jag göra öring eller om det är regnbåge fisk är det ialla fall och fiskat av chefen det blir potatis och lite grönsaker till, blir gott det!!

Agnes har främmande av Rebecka Lisas barnbarn som är 5 och ett halft år skitsöt..

Nä dax att fixa mat var det // Bilder och det kommer lite senare..

SOOOOOOOO long //Myran

Shopping;(

vaknade av att chefens mobil ringde(som alltid) klev upp och gjorde frukost och vips så var agnes nere, hon hjälpte till med frukost och sen väkte vi chefen, amanda o johan sov..

Agnes skulle till stan med sina brudar som var hemma på höstlov, den ena är i sthlm och den andra i borlänge dom har valt andra inriktningar på gymnasiet, så jag gjorde följe(läs skjutsade) dom till stan..

hade ju presentkort på indiska, och andra presentkort som jag tänkte utnyttja, men det var bara lite "tjejgrejor" på HM och några glasfigurer till min hylla som chefen gjort till mej för ett tag sedan, var länge sedan jag fick på fyllning på den så jag köpte på mej fem stycken, börjar bli väll full nu.

hade ont i skallen innan jag åkte och  fick ta tabletter för att inte migränen skulle ta fäste....

när vi väl kom hem var det till att lägga sig ett tag för att det inte skulle  slå till igen, sen plocka jag ihop lite och dammsög och lagade mat, vart kassler och potatis idag, gott var det .

Nu ska vi spela spel men har inte hittat det ännu...

nån Olvi har runnit ner och det känns gott (finsk öl sen båten)

Have a nice saturdy //Myran

Sådär ja!



var fredagen nästan till ända!

jobbat!!  :)
Varit på "underredsbehandling" sur kärring :(
Efter jobbet drog jag iväg  för lite shopping, hade bestämt att jag skulle köpa nya gardiner till köket!

Har blivit lite torsk på lila?? Inte likt mej, ialla fall så vart det gardiner 5 ljuslyktor en löpare 2 tavlor till rummet och en mössa till mej!

Nöjd åkte jag hem och köpsuget hade lugnat sig lite.. Chefen säger att det är typiskt mej, men han tyckte det vart fint i alla fall, är det också typiskt mej??

Ätit lite sen idol och singing bee, fel person åkte ut från Idol...

Sen kom amanda och johan hem, efter ett tag kom agnes nu fattas bara robin men han har innebandycup i Gävle i morgon, så han sover hemma..

Nu är det inte mycket mera än att säga GOodnIGhT and sleep well//Myran
Fast först en macka känner jag..

Fattar inte??

Att det är fredag i morgon igen, veckorna rusar förbi.. Men skönt är det ialla fall..
Agnes brukar ju åka med 06:50 bussen på fredagar då skjutsar jag henne och kommer tidigt på jobbet, ganska skönt när man väl kommit upp, i morgon skulle grannen också åka med hon ska med tåget till sthlm så det passar bra..

bara det att när vi bestämt det och hon bokat biljett så talade agnes om att hon inte behöver åka förrän 10 över 10 bussen, så jag hämtar grannen kvart i 7 skjutsar henne till tåget och agnes sover vidare, skönt för henne..

Passar rätt bra eftersom jag skall på "underredsbehandling" kvart i nio, så då har jag redan jobbat in den tiden..
kanske man kan kompa lite på eftermiddagen också, brukar funka rätt bra..

Annars är väl inget planerat i helgen få se vad det bjuds på, kabel skall grävas ner, snöbladet skall väl konstrueras,
ja det är ju utanför mitt område, jag är sugen på att shoppa typ IKEA skulle kännas ok, men chefen sa ju NEJ till det så
vi får se, känns skönt att bara vara ledig också..För den delen så brukar ju brudarna var PÅ när det gäller shopping.

i morgon kommer bilder på grävning, nya parkbänken, och arrangemang dom är knäppta och ligger på amandas kamera men längre än så kommer vi inte idag då hon inte är hemma och kan styra upp det till mamma..Jag är lite
oteknisk på vissa saker det erkänner jag, när det gäller amanda eller agnes bilder då aktar jag mej för att försöka för vips så kan allt vara borta...Å då ligger man nog in deep shit!!

Man kan ju inte vara bra på allt !!
Over and out// Myran

Dessa husdjur!

 I morse var det lite cirkus i vårat hem. Jag och agnes var uppe och höll på att göra oss klar med diverse övningar det skall duschas, frukost skall ätas, kaffe skall kokas och tiden skall passas så att agnes kommer i tid till bussen.

jag höll på att blåsa håret samtidigt som kaffet kokade, agnes höll på att bre mackor, katterna är som gamar när vi ska fika eller äta så agnes tappade humöret och tog Nemi under armen och hon fick en luftfärd ut genom dörren, när hon kommer tillbaka då står Melwin på stolen vid bordet och slickade på hennes nybredda macka HAHA gissa om han åkte samma väg som Nemi! Japp UT bara.. Zingo fick sig en macka och var tämligen nöjd..

jobbet flyter på som vanligt jag trivs så bra med mina arbetsuppgifter, och arbetskamrater som jag har omkring mej..

På vägen hem idag ringer jag till chefen och kollar läget och undrar vad han gör, han har ju mest snöbladet till traktorn i huvudet nu och alla delar verkar vara på plats så nu ska det bara plockas ihop och snöbladet sitter fram istället för bak!!

men i stället säger han att "grejar lite" jag undrar ju förståss och börjar hoppas på det som jag vill allra mest men säger inget för man vill ju inte tjata..

NÄR JAG KOMMER HEM, OCH ÄR PÅ VÄG IN SÄGER CHEFEN KOM FÅR DU SE!!! VI GÅR PÅ BAKSIDAN DÄR VÄXTHUSET ÄR OCH TRO PÅ FAN NÄR HAN GRÄVT HALVVÄGS TILL KINA FÖR ATT DRA EL TILL VÄXTHUSET!!!!

KAN MAN ANNAT ÄN ÄLSKA DENNA MAN?? ♥♥♥
  Skulle inte tro det va!!

Dax att knyta sig// Godnatt
säger Myran som är sååååå glad..


Äntligen!

Har man sett Prison Break igen, det är så bra så man nästan kan spy!!
Jobbat idag, sen ut och hämta parkbänken, Eva hjälpte mej och lasta in den i Volvon Tack för det!!
Sen tanka lite i dunken, jobbigt när man inte har nån mack på byn längre..
Hem, chefen hade gjort pannkakor, dom var lika GODA som vanligt..

Sen har det varit sängläge fast på soffan, har haft så jäkla ont i magen och frusit. Inte nice..

Nu börjar det bli dax för att lägga sig på riktigt!

Grannen sms:ade idag att hon fick stanna kvar på jobbet GRATTIS till henne, ville att det skulle firas framigenom och vem är inte på det så säg!!

I morgon Tisdag.....

Godnatt //Myran

Parkbänk!!

Ja helgen börjat dra mot sitt slut, en ny arbetsvecka börjar igen....
dagen har varit bra, plockat ihop på altanen, druckit kaffe med grannarna i växthuset, varit och flugfiskat med chefen,
lagat mat, vilat,  och fått mej en parkbänk i gjutjärn!!!!

TACK för den Annica!! Behövde bara lite färg sen så..

Gårdagen spelades det kort för fullt, först spelade jag och chefen  casino var så länge sedan så vi nästan glömt vilka kort som var värd 2 resp 3 poäng mm, sen kom amanda hem från jobbet så då spelade vi7:an alltid lika kul och jag vann båda gångerna....

I morgon börjar PRISON BREAK!!!! JAG OCH FAMILJEN KOMMER ATT SITTA GJUTNA I SOFFAN!!

That´s all for now//Myran

Miljöbild: Parkbänk, Eastgate - Annat

MAT PÅ G!!

Dax att laga käk!!

Amanda skulle visst fria lite i kväll ...
Agnes ska till någon kompis..
då borde dom kunna samåka dit o hem =NICE!!

Dagens middag =LASAGNE
det är jag grym på att laga!!

Hörs//Myran

Ändrade planer !!
Johan kom med bussen TILL amanda så jag får skjutsa agnes...
Men hon får skjuts hem, alltid något.

Ibland är det jobbigt läs drygt att bo som vi gör, på landet och 4 km från bussen men oftast är det bäst att bo så här..

Hörs då//Myran

Summering!!

Efter att ha skjutsat amanda till jobbet, och agnes till bussen åkte jag mot jobbet!
Dom hade sänkt bensinen till 11:44 så jag fyllde upp v70:n ..

Väl på jobbet 07:20 så var jag tämligen ensam förutom våran frukostvärdinna, tog en kopp kaffe och loggade in, så jag började jobba 07:30, efter ett tag droppade det in lite folk och våran chef Ida ordnade ballonger (alla får det oavsett ålder lite gulligt ) sen kommer Jenni, en otroligt gullig tjej som dagen till ära hade BAKAT EN TÅRTA TILL MEJ!!!


Vi hade skojat om det dagen innan om jag skulle baka och bjuda på men HALLÅ sa jag vi  är 103 anställda!!!!

"Men du kan ju bjuda oss, sa Jenni, Baka du sa jag så äter jag!!


TOK GJORDE SOM TOK SA!! SÄGER BARA JÄTTETACK JENNI DEN VAR SUPERGOD!!

Sen var det lunchdate med brudarna vart på vårat stamställe med tacotallrik GOtt Tack brudar, vi bestämde oss för en date lite närmare resan för lite planering..


Jobbade till 15:45, sen åkte jag hemåt, städat och fint när man kom hem och sen var det bara att softa Chefen och flickornastyrde upp maten, själv tog jag en öl och stod för lite underhållning innan telefonen började ringa, gratulationer från pappa syrran kompisar och bästa Lelle förståss, käkade kollade på Idol rätt person åkte ut, singing Bee sen vart vi lite pömsig men höll ut till 00:00 ca men sen vart det Godnatt, agnes åkte till Robin med 21:00 bussen amanda var snäll och skjutsade henne.


Amanda jobbar idag och chefen gjorde frukost nu har jag plockat lite dammsugit och torka lite golv, väntar på att chefen skall komma hem han åkte ner på byn och lämnade lotto eller nåt sen blir det en promenad, vart ju ingen igår..


Summering!!!! bra födelsedag..


Kram till er alla //Myran


sång 05:20

fick jag i morse av familjen och fika på säng, massa bra presenter :)
Örhängen, ljuslyktor, tröja,muggar, presentkort på Indiska mm

Säger bara TACK ♥♥♥

Ett år äldre och det känns ingenting

Hörs// Myran

Förresten!

Besöksrekord på bloggen idag!!

//Myran

Dagen före!!!

Jobbat idag, hem och på promenad med chefen och hunden, varje dag den här veckan.. Klappar mej själv på bröstet ;)
(Annars är jag latast i kommun)..

Sen kollat lite påtv bröllopsakuten, jag vad ska man säga... Frågade chefen om han skulle ställa upp på nåt dyligt, fick till svar ALDRIG !!

För den delen skulle jag inte ha en chans att komma i klänningen heller hade fullt sjå då det begav sig.. 18 år sedan
;) tycker jag är bra gjort.. Firar ju som sagt 25 år i januari!

I morgon är det dax att fira födelsedag, agnes är så nöjd med presenterna till mej så hon längtar mera än vad jag gör
♥, känns liksom inte lika viktigt längre, (knepigt det där ), har det med åldern att göra?? Think so! 44 liksom inte ens kul att säga!

chefen börjar 06.00 imorgon, amanda 07.00 och agnes åker med 06:50 bussen vilket innebär att jag kommer att vara på jobbet rätt tidigt, får jobba på lite kanske man kan kompa ut (om bca:n ligger nere internt skämt @work)
och kanske åka hemåt vid 4 draget beror på hur det ser ut!!

För den delen har amanda fixat en skiva till en jobbarkompis idag hon kommer att bli så glad!! PLUS att hon har strykit hela sandslottet. Thanks♥

Ja nå mer än så har jag inte att tillägga
Godnatt säger Myran sista kvällen som 43 ♥ 


Mail!

Idag fick jag ett sånt guligt mail på jobbet!

"Du vi tänkte bjuda dig på lunch på fredag!!

Å ja sa jag

Det är mina brudar det!!!

Tack!!!!!!  va glad man blir !!

Har ni sett att Prison break börjar på måndag  ÅH äntligen säger jag!!


   Over and out// Myran

Jag säger bara en sak!!

JAG TÅL INTE SE JIM CARREY!!!

Chefen skrattar så  han nästan grinar och jag vill inte ens se kar´l!!!

Han borde inte få göra film!!

Godnatt//Myran


Kom i håg detta!!

När ni får en kallelse till mammografi!! Då är det bara att palla sig dit! Det är inge skönt med detta mängtande men tro mej va bra det är!! Skall i väg i morgon...07.45 skall man vara på plats!!

För två år sedan var jag med min granne till Gävle hon hade fått återbesök efter mammografin att det inte såg ok ut!
Tror att det var ca 10 dagar senare så var vi på operation för bröstcancer, det vart en del resor till  Gävle för återbesök cellgifter mm jobbig tid, jag kunde ju inget göra mer än att skjutsa henne och vara med.. Totalt tom känner man sig!

Hennes mamma har ALDRIG varit på mammografi, bara struntade i det liksom och grannen har haft cancer två gånger vid 50 års ålder är inte det jävlig så vet inte jag.. Nu har det ju gått bra men alltså psykiskt hur jobbigt är inte det .

Nä jag tror att alla dessa undersökningar cellprov mammografi mm ska man inte skita i utan det kan skita sig rejält om man inte sköter det !!

Jag kommer att vara punktlig i morgon alltså 07:45 sen drar jag till jobbet..

Hörs då//Myran

Ny vecka nya tag!

Jobbat 8-17 satt lite i telefonen idag gick väl bra..

kom hem vid kvart i sex, chefen och brudarna var hemma, Amanda har ju varit i stan hela helgen och även hon hade hittat hem :) Det var lite delade meningar här och var, nog om detta kommer att lösa sig.

Chefen och jag var på en långpromenad ikväll utan hunden kändes lite konstigt men han hade fått två promenader, en var av brudarna, kan bli så när man måste "rasa" av sig bra för Zingo..

sen laga jag mat så nu är chefen tufri på det i morgon, skönt för honom, å jag har matdosa!!

sen guidat amanda lite i denna jobbdjungel, peppat henne att vara lite Wild & crazy, sånt som mammor är bra på till det är dax att dra iväg då ångrar man väl sig, men herregud tänk dig att jobba som fotograf i Åre under 3-6 månader, HUR kul vore inte det?? Mamma å familjen kan komma och hälsa på och åka lite skidor :)

Nä dax att göra dosa och sen dröjer det inte allt för länge innan man kryper till sängs..

Tjingeling//Myran  Fotografen her self ♥

Snäll mot rådjuren!

Har jag varit! Våran byväg behöver breddas, och formas om lite grann så vatten mm rinner av bättre. Det är en maskin med förare som styr upp det och någon med traktor som åker efter och tar reda på massorna som samlas samt tömmer detta!! Intressant ?? Ja då är det till att anteckna!!

I alla fall den ordinarie traktorföraren är på älgjakt imorgon och resten av veckan så chefen rycker in istället och kör !
Då hade chefen varit och kollat av vart man kunde tippa av massan och hittat ett "bra" ställe!

Där hade en annan granne redan varit och tömt ut ett lass med äpplen till rådjuren... Gulligt :)

Så jag tog och åkte dit och flyttade matförrådet till andra sidan så chefen kan tippa på den ena sidan och rådjuren äta på den andra sidan..

Nä åter till spisen det vankas köttbullar :)

Tja rå//Myran

Härlig söndag!

Sov inte alls lika länge idag, klev upp och kokade kaffe och tog en snus... Bara jäste ett tag.
Sen gjorde jag frukost och ropade till Agnes och Robin så dom kom ner och gjorde mej sällskap.

Lisa kom förbi och lämnade min bössa som hon lånat sen pratade vi ett tag och kom fram till att vi måste ses och
prata rejält, hon har det lite tufft nu med jobbet vet inte om hon får vara kvar eller inte, har jobb till årsskiftet, får hon inte det så blir det lite jobbigt!!

Chefen ringde så jag var ut med tumstocken och mätte snöbladet till traktorn, han ska väl fixa nåt antar jag. antagligen så det skall sitta fram på traktorn och inte bak som det gör nu, FATTA va jobbigt och backa bort snön på gården.

Sen kom grannens barn förbi med pandakatalogen så det vart en almenacka och svampkorg(läs väska) smart grej en till  mej och en till Lisa i julklapp hon behöver en då hennes särbo körde över hennes korg för en par veckor sedan..

Nä nu ska jag ut och plocka ur krukorna med det som är kvar av sommarblommorna sen skall jag laga mat,
tror det blir hemmagjorda köttbullar med potatis i dag eller skabetti och sörja.

Den som äter får se/// Tja så länge // Myran♥

Bra med tre fack!!

Wow vilken Lördag!

Klockan är över 23.00 och jag har inte ens varit vaken i tolv timmar ännu....
Med andra ord så sov jag som en gris i morse..

Sen klev jag upp och skrapade ihop frukost till mej och agnes, det var öde i både kyl och skafferi...
Fick påhälsning av Håkan, chefens kusin så zingo fick leka av sig lite med Loke, Håkan och jag pratade
ett tag sen kom chefen hem från jobbet...Chefen var fiskesugen och ville inte åka och handla..
Agnes och jag drog iväg och inhandlade det som behövdes sen hem och plocka ur allt och sen in med det på respektive plats.

Sen tog jag och bakade lite matbröd, gjorde eld i vedspisen och sen var det dax för gratäng och gryta med grönsaker, men gud så gott det var och brödet smakade inte helt fel.. Det är bara lathet och inte baka eget matbröd egentligen..

Nu ikväll har jag hjälpt agnes och städat på hallen uppe det såg ut ungefär som ett lagerutrymme, vi är effektiva som bara den när vi sätter den sidan till, hittade cd skivor som vi letat så vi spela och sjöng för full hals och bra vart det..Nu
har Robin kommit han har varit och spelat innebandy i Gävle idag och det vart visst förlust med 4-5, men han  verkade glad ändå ;) Dom skulle visst kolla på Heartbreak Hotel den filmen är ju så jäkla rolig, nästan så man skulle vilja kolla men det går fler tåg..

Nä nu räcker det för idag..//Myran♣

Härligt!

Tänk er tanken att ni på 4 dagar har jobbat en hel veckas arbetstid.. Alltså 8-21 två dagar, då är det skönt med FREDAG!!
Tänk er tanken att när NI kommer HEM, möts av levande ljus och det är nystädat överallt!!!
Tänk er tanken att ni fått ett paket med ett kanonsnyggt armband som ni skickat efter för 2 dagar sedan från frozza.se

Är inte det en härlig känsla så säg!!♥

Det är helg//Myran

Tack amanda för städningen

Sorry!!

Som ni kanske läste igår så snodde jag en lista från en blogg som jag läste..

Klipp o klistra liksom..

Fick med en del svar som inte var meningen tex

träffar du din familj varje dag? ja :/ alltså en surgubbe efter.. sorry familjen:))

nu har jag ändrat så hoppas jag kan stå för listan igen.

Amanda styr upp bloggen igen, vart liksom kattskit av det jag gjorde.

Höörs då//Myran♥

Snodd lista!!

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: Hehe.... Jo, det händer ;)
Titta på dig själv i spegeln:  Jag gör väl det ja.......
Gnälla: Ja, på jobbet
Skrika: Ja men inte ofta
Sova: Så klart.....På natten ;)
Ha ångest: Nej
Skada dig själv med flit: NIX
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar:
Nån gång kanske.....
Drömma sexdrömmar:  ibland
Ta droger:Skulle aldrig våga 
Försöka vara annorlunda: Jag är som jag är.....
Klä dig i svart: ofta
Gå till kyrkan: Nix
Gå i skolan:nej 
Röka: Ja feströker
Ha sex: Japp
Ljuga: Kanske.....
Hata folk: Ja finns någon
Lita på folk: Ja, tyvärr.....

VEM:

Saknar du:
Mamma
Vill du döda: Ingen....
Rörde dig sist: Agnes
Vill du slå: Ingen.....
Kysste dig sist: Chefen
Vill du kittla: Ingen hatar det själv
Kramade du sist: Chefen
Vill du prata med: Lelle........
Skrek du på sist: Säkert nån på jobbet
Vill du vara som: Den jag är..... Tror jag
Sårade dig sist: Har förträngt det
Vill du bli galet full med:  Inte galet full bara lagom med Lelle Eva Kicks
Gjorde dig riktigt glad senast: Familjen
Fick du sms från senast: A,manda
Ringde dig senast: chefen
Är snyggast på jorden: vet inte men chefen ligger bra till Kändis =Persbrant

HAR DU:

För många vänner:
Nej

Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar:Nej...
Någon annan psykisk sjukdom: Nix
Någon fysisk sjukdom:  nej
Någon skada: Nej.
Färgat håret: Japp.många gånger

Brutit några ben: Inte ett enda
Några piercings: Öronen.naveln....
Egen dator: Både ja och nej... 
Bra självförtroende: Skapigt
Kysst någon: Jajamensam
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja.....
Bjudit ut någon: Ja
Varit kär: ÄR
Dumpat någon: Japp
Stulit någonting: Ja...snattat i alla fall.....
Lämnat landet: Nej
Tuttat eld på nått: Nej
Gjort något olagligt: Inte vad jag vet

HUR:

Går du: Som en anka ;)
Svarar du i telefonen: Mitt förnamn...
Fördriver du tiden: Jobb och familjen
Mycket pengar har du: Inte mycket
Tjänar du pengar: Jobbar
Ofta diskar du: Aldrig, diskmaskin
Ofta städar du: Varje dag är det något.....
Många stör du dig på: Ganska många ;)
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är redan något ;)
På gud: Nej
På rymdvarelser: NIX
Att folk tycker om dig: Japp men man kan inte vara omtyckt av alla
På ett liv efter detta: nej
Att fiskar kan tänka: Hmmmm
Att du kommer leva länge:  Antagligen =O


jorå!!

tänkte ändra färgen på bakgrunden..... vart ju sådär skulle man kunna säga..  TOKSVART!!

ingen ide att skriva! ingen ser nåt i alla fall :((

Trots att jag läste "designa din blogg"

Jag suger på detta  ♥

HAHA //Sämsta Myran®

Sammanfattning!!!

Har ju inte skrivit blogg på flera dagar!


Söndagen drog vi ju iväg med buss mot stockholm för att åka med Birka ! Lisa skjutsade oss och vi hämtade upp Agnes vid kiosken först, hon hade sovit hos Robin och kom med bussen. sen var det stopp i Gävle bro för en fika och chefen och jag delade en öl, ganska soft början. När vi väl hade kommit fram till terminalen och checkat in så behövdes lite kontanter, chefen och Agnes drog i väg och  amanda och jag höll ställningarna och kollade packningen och kollade på folk.. Efter ett tag var det dax för att kliva ombord, vi tog en öl i baren och inväntade att vi skulle få hytten, sen när vi väl kom dit så var det dax för brudarna att bege sig på soldäck och sola bada och vi hade bestämt för att ses vid hytten halv 8, agnes kom ner och meddelade att dom skulle komma ca halv 9 istället, chefen och jag gjorde en tur på båten och kollade läget sen tog vi en drink på soldäck där brudarna var. Sen till hytten och klä om för att gå och äta, god mat men efterätten var som en pressad mazarin med lite glass (som var så syrlig så det ilade i kinderna) alltså minus på den..2 öl senare så gick vi och kollade in läget på styrdansen..... Där stog en kille som chefen hade gått i skolan med och spelade gitarr för fullt, så då måste vi ju prata med honom ett tag sen skulle vi på disco och kolla läget och vi skulle inte vara där till dom stängde 03.00. NÄRÅ!!!! kom till hytten halv 4.. HAHA o ni kan tro att det gungade på båten kära nån säger jag bara lite jobbigt var det och dagen efter ringde JanE och hörde med chefen hur det hade varit ..Gungit alltså det berodde inte på alkoholen utan det blåste som bara den!!

Men det var en jättekul resa med brudarna och med chefen så klart vi sov länge dagen efter så det var tur att vi inte hade bokat frukost för den hade vi missat med råge kan jag säga.. på vägen hem handlade vi i taxfreen och spelade lite och fikade för att sedan åka bussen hem, ett riktigt öchlås klev på i stockholm och satt sig med 3 damer från Uppsala han bjöd på både whiskey och öl så det var ganska skönt när han klev av i Gävle, sen stannade vi i Gävle bro för att äta lite och gud så gott det var med tacopaj.. Väl hemma så var det soffan som gällde sen vi hade packat ur väskorna.

Igår var det jobba som gällde 08.00--21.00 kan man kalla rivstart.. Fick migrän på vägen hem så det var bara att ta tabletter och lägga sig när man kom hem, sen sova i natt för att vakna med skiten igen, tog två tabletter ringde jobbet och kom två timmar senare då var jag skaplig, men med faciti hand så skulle jag kanske varit hemma, lätt att vara efterklok!!

Nä nu vet ni hur landet ligger..

Tja rå //Myran
Snart dax för Göteborg.. 1 månad kvar :)


Det packas!!

På hög nivå nu!! Chefen är klar för länge sedan, vi brudar pratar örhängen halsband mm färger och former, VA kul det är med brudarna!! vilken härlig ålder dom är i nu!!(19, 16)

Dom ser fram emot kryssningen med oss föräldrar helt sjukt KUL..

Amanda skall skjutsa agnes till bussen, hon skall sova hos Robin och åker med bussen i morgon bitti och möter upp
oss vid den andra bussen som tar oss mot stockholm och sedan Birka!! Då ska vi cruisa iväg ..

Tänkte bara tillägga med att TJECKERNA dom kan göra ÖL dom!!

Hörs framåt tisdag

//Myran

Veckan har gått!!

Fredag igen.. Har varit bra dagar på jobbet.. Utbildning i går och mycket bra system på gång...OJOJ då kommer det att gå undan och kolla hur det ligger till med ett operatörsbyte etc.. Ingen  förstår denna lycka som inte har jobbat i systemen.. Lillalillasyster började jobba igår hon kommer att jobba hela oktober det är kul att hon är tillbaka igen.

Samåker nu med grannen så vi slipper skyhöga tankräkningar ett tag, funkar ju nu när jag inte jobbar kväll osv, 8-17.00 är bra tider fast jobbigt att kliva upp tidigt varje morgon.

Chefen och agnes har åkt och hämtat Robin han kommer med bussen på byn, Agnes chefen och amanda har varit till Gävle idag för agnes har tagit bort stygnen perfekt inför kryssningen i helgen.. Hur snyggt hade det varit med bndage på soldäck???

That´s all folks// Myran


RSS 2.0