söndagsbloggare?

är det så att jag inte kommer mej för att uppdatera oftare, eller så händer det inte så mycket så jag behöver uppdatera! Sen tisdagen vad  har hänt då? Har varit på lunchdate med brudarna, trevligt det var ett tag sedan tråkigt att det kanske inte blir nå Göteborg i år... Vi får se.

På jobbfronten går det vidare, har en del viktiga saker att ta tag i och hålla koll på det är ganska tungt emellanåt, men med bra kollegor så går det lättare, snart ska vi träffas lite utanför jobbet med och det är alltid kul. I fredags så var vi bara hemma och inte gjorde nåt särskilt, igår hade jag ett långt samtal med min pappa och vi kom överens när vi skulle träffas, det får ju inte krocka med olika saker... Sen på kvällen kom grannarna över "bara sådär" och vi spelade kort och hade skitkul, det var ett bra tag sen vi sågss. idag har jag gjort klart lite beställningar på smycken som skall levereras, sen blir det lite lugnt på den fronten tills lördagen då jag och chefen drar åt Täby för en mässa helt i min smak, och han är schysst och följer med!

Nu ska jag kolla om det finns nåt att äta innan det är dax för att sova innan det börjar en ny arbetsvecka. funderar och funderar på vad jag skall ha för teckensnitt på kommande tatuering!

Hörs//Myran


födelsedagar!

Idag skulle våran mormor ha fyllt år, "nerverna" var ett uttryck som hon använde dagligen och hon var en speciell mormor en kärleksfull och full i fan mormor, henne kunde man låna kläder av när man gick ut när man var i 16 årsåldern och mina kompisar frågade" - Har du köpt nya kläder?

-Nej lånat av mormor..Haha ja hon vart aldrig gammal hon!

Sen är det Heavy Pelle chefens bror som fyller år idag och vart han befinner sig i världen med sina trummor ja det vet inte jag ialla fall, han är en duktig trummis i olika band den grabben!

Så GRATTIS på er båda och Pelle hoppas din dag varit bra och mormor -Dej har vi skänkt många tankar idag, <3<3<3

"Nerverna"  //Myran


jag tävlar hos Joanna om en parfym!


http://www.livsvinst.se/
lottar ut en parfym som skulle sitta som ett smäck hos mej, för visst vill väl alla lukta gott!
håll tummarna för mej att jag vinner =)
//Myran

veckan som gått...

Ja vad har hänt?? jobbat mån --fredag så klart tisdagen vart det 12 timmar oplanerat men så kan det gå när man inte har full koll.. Jag har haft en hel del beställningar den här veckan så det har smyckats en hel del!

Varit på sjukan och tagit bort stygnen och varit till tatueraren i stan och styrt upp den kommande tatueringen och det kommer att bli inom två veckor, nu gäller det bara att bestämma sig för teckensnitt och plats på kroppen! Men det kommer att bli bra!

I onsdags drog hela familjen, Niklas Malin Magnus in till stan och käka en pubmacka och nån öl slank ner, var hemma efter nio igen det är nice när man ska upp och jobba! Har inte lagt mej före halv elva sen sundsvall brann tror jag (om jag inte haft migrän vill säga) ! Dagen efter så åkte jag Audi till jobbet och det skulle sitta rätt fint med en sån bil vi får se vad det kommer att bli!

Fredagen så drog amanda till borlänge och hälsade på en kompis och agnes hade ett gäng kompisar här hemma men det är ju aldrig några problem för när jag lagt mej så sover jag som en gris! hör det jag inte skall och tvärtom! Lördagen så  hade vi främmande av Maggan helena och lilla söta Thom han är så gullig den lilla, dom beställde lite hals/armband innan dom åkte hem,

på kvällen åkte agnes till en kompis med moppen och hon kom hem rätt tidigt i morse men hon är så bra för att hon meddelar om det händer nåt tex om hon förflyttar sig under kvällen/natten så man vet vart hon är! det tycker jag är kanon samt har man koll ifall det skulle hända nåt!

 idag har vi tagit det lite lugnt men Chefen har kittat fönster och jag har lagat käk och tvättat! i morgon är det dax för jobb igen och då får vi se vad den här veckan har att erbjuda det händer så mycket på denna arbetsplats så man blir lite yr ibland! det kommer och går personal så man vet knappt hur det ligger till! Men i like it! sen är det ju BRA arbetskamrater man har att göra med!
Det gillas =)
Thats all for now!

//Myran 

För den delen!

Det drabbar ingen annan än dig själv för det är så patetiskt att kasta skit utifrån bloggen!

Jag skiter i att lösenordsskydda! kan göra det med olika inlägg istället!

Det är bättre för dom läsare som bara läser och inte retar sig på petitesser!!

Så får det bli! återkommer med en rapport från den gångna veckan lite senare i kväll, och för er som undrar så har jag fått svar på mailet, 8 dagar senare, det krävdes sin man för att få ihop alla dessa rader, läsa igenom bloggen för att hitta lite mer skit osv. men mitt svar på det har jag inte fått svar på ännu, MEN det har "bara" gått 6 dagar sedan dess!

//Myran          

lösenordsskyddad blogg!

jag kommer nu att lägga ett lösenord för att kunna läsa min blogg.

Är trött på allt skit som kastas runt !

Intresserad av att fortsätta läsa?

Maila mej på frumarauder@hotmail.com


//Myran

Min omtänksamma man <3

chefen är då den bästa ! Igår när han kom hem från jobbet så hade han gjort ett "verktyg" så jag kan stansa ringar alltså fingerringar, samt ett ställ där jag kan ställa mina stansar i bokstavsordning och nummer ordning, har svurit för att det är så jobbigt att sitta och leta bokstäver!

Ibland är det så man tror att dom är färsvunna! så nu kommer det att bli mycket lättare!

Däremot så börjar det blir lite "väl" mycket prylar nu men jag får försöka hitta på nån lösning så att det inte ligger lådor överallt! Men att det skulle bli så här kul och så här "stort" hade jag ingen aning om.. Annars är det söndag igen och den här dagen skall det strykas lite och jag ska skjutsa agnes till stan på dansen, det är väl den enda planeringen hittills!

That´s all folks.

//Myran


"plötsligt händer det"!

ja ibland går det den vägen som man vill!

Bra det! Jobbar smyckar jobbar det är väl ungefär vad livet går ut på nu!

funderar på en "annan" bil chefen och jag behöver vara överens bara!

*Helt fantastiskt*

En sak är klar! i morgon är det fredag igen!

Gilla =)

Roger that//Myran

 


You got mail !!

Jag har skickat mail till dig!

har försökt att tala om vad jag känner!

Förväntar mej inget, bara ett svar tillbaka.

Saknaden  gör ont ibland=(

//Myran


söndag=)

Ja då börjar helgen lida mot sitt slut, men det har varit grymt skönt att vara ledig, stack ju hem vid tretiden på fredagen på jobbet då två "pärlor" ställde upp och var kvar istället för mig. TACK BRUDAR! fredagen var lugn och jag gjorde inte så mycket, chefen lagade mat och dona på =)

På kvällen drog amanda till Niklas och agnes åkte in till marknaden och sen till en kompis hon kom hem vid 05:00 på morgonen... Lördagen var vi in på marknaden och kollade läget, köpte lite smyckesprylar och en braattha jacka! sen var vi hemma och dona lite jag med smycken och chefen kollade lite på tv och vi pratade och umgicks. Brudarna kom hem vid halv 2 men då hade jag tagit en stödvila på soffan.

idag har jag plockat ihop lite och en tjej var hit och hämtade 3 halsband som hon beställt=)

har beställt lite smyckesprylar nu så det kommer att bli lite nytt framöver, det gillas.

I morgon är det dac för jobb ett litet tag till lunch sen har jag ett läkarbesök inbokat......

Fick kallelse till ett till den 25/9 det känns sådär men blir nog bra. Det är mycket läkarbesök nu framöver för mej och andra inom släkten, men vi stöttar varandra så går det bra!

Nä nu ska jag kolla om köttfärsen har tinat! Det vankas Lasagne hos oss idag!

Take care//Myran

 Bästa brudarna ever ♥♥♥♥♥


2 septIdag skulle min mamma ha fyllt 65 år....

Jag undrar hur vi skulle ha firat den om hon hade varit med oss?

Ibland saknar jag henne så jag vill skrika, TÄnk va mycket som hon har missat, Tänk va mycket som jag skulle ha vilja tala om för henne och kan komma på mej att jag ska ringa och kommer på att det inte går, jag skulle vilja tala om för henne att hon hade rätt i en del saker som jag inte alls trodde och kanske be om ursäkt för att jag tappade humöret när hon påstod vissa saker, som jag inte ville tro att det skulle bli så! Ville inte inse att hon hade rätt!

Men nu är det till att gilla läget! Skall åka på graven innan jag åker till jobbet idag!

Börjar inte jobba förräns 13 :00 det är riktigt skönt sen jobbar jag till 19:30 men det är inga problem. Vaknade med en skaplig huvudvärk, skjutsade agnes till bussen och sen hem och drack kaffe tog en tablett mot migrän la men på soffan och nu är det bättre!

Har matbröd på jäsning så det är snart dax att baka ut och grädda, sen är det plocka ihop för att åka neråt jobbet igen. Ta hand om varandra och tänk på att man vet aldrig hur länge man har sina nära och kära! Med andra ord får man vara rädd om de man har kvar!

Take Care//Myran avslutar med en bild på dom två som betyder mest i mitt liv förutom chefen <3


RSS 2.0