Brudarna =)

  
Bilderna har jag snott av agnes =)
//Myran


snart helg igen!

Så har det snart gått en vecka igen, en ganska jobbig vecka med massa möten som äter upp min tid på jobbet, en del välbehövliga möten svåra såna men det känns bra när det är avklarat...

På hemmafronten så har vi börjat med köket efter en hel del diskussioner där vi fick gå halva vägen var, känns bra det var lite jobbigt läge ett tag!

Det känns skönt att ha sån bra kontakt igen med sina nära, vi behöver verkligen varandra!

En annan vän har en jobbig period och det räcker ibland med ett sms för att visa att man bryr sig.

Få se om det blir en tripp till Ikea i helgen för att köpa till det som saknas i köksväg, sen hittar man alltid nåt annat som man behöver där ett väldigt bra ställe att "förlusta" sig på.. Skönt att slippa åka med släpvagn den här gången!

Har så mycket funderingar på hur vi skall ha det med kakel, tapeter mm men det ät ganska angenämnt att fundera på.

Jag skall gå och lägga mej så jag hinner prata lite med chefen innan han somnar, själv har jag haft en stödvila på soffan så vi får väl se när man somnar, har lite att fundera på efter ett telefonsamtal också.....

Tjingeling i morgon är det fredag igen!

härliga fredag!Så är det återigen fredag, denna kortvecka har varit jobbig, så jäkla styrigt på jobbet så jag säger tjofittiball på den här veckan, hoppas nästa vecka blir bättre!

Var och handlade lite innan jag åkte hem idag så amanda och niklas kommer hem på middag i morgon, ska bli kul att umgås lite grann, det har önskats tacopaj så det ordnar jag till såklart! lite vin till det och nån pilsner så är saken klar!
Sen blir det lite GH-lir, få se hur det går man är ju ingen kung på det med agnes förståss för hon är på en annan nivå en mamman i detta läge! hoppas helgen kommer att bjuda på lite sol så man kan vara ute lite för nu har det regnat i två dagar och det är ju bra för att snön försvinner, men trist ändå!

Vill till Budapest .. Nån som varit dit och kan tipsa?

Tjingeling

//Myran

så har påsken varit!

vad har hänt sedan sist då?

Jo det har varit påsk, på skärtorsdagen jobbade jag till 15 :00 mötte upp agnes och chefen för att handla lite, sen hem göra tacos vila på maten (läs sova en stund).. Agnes hade några tjejer här innnan dom begav sig till stan för G-fest, jag hämtade upp dom 10 i 3 på natten, snäll mamma.

På LÅÅÅngfredagen klev jag upp i tid och städade av lite och bakade muffins för att sedan få min syster med sina två minsta gullungar på besök, mycket trevligt och vi pratade och fikade, Emilia den lilla spjuver´n, hon var mest med agnes, sen kom chefen hem vi var på en promenad och sen lagade lite påskmiddag, gott gott. kvällen tillbrigades vid tv:n med guitar hero, jag är inte så bra på det men har ialla fall försökt att avancera till medium, går sådär :) Mycket trevlig dag/kväll.

lördagen så var vi på en promenad och käkade sen skjutsade jag agnes och julia till bussen för dom skulle till stan och kolla läget, chefen kollade lite på tv och jag var i verkstan och gjorde bla 11 par örhängen, finns på www.blingbling.dinstudio.se .

Söndagen förflöt i ganska lugnt tempo och det blev ialla fall en hel del tvätt stryken, skönt att få det gjort och chefen blir så glad  av en full back med kallingar och egna strumpor. gjorde inget speciellt.

måndagen så ringde min kära pappa och frågade om vi var hemma och han och nina kom förbi på en fika senare, det var då det väcktes en ny ide vad det gäller vårat kök, det börjar ju närma sig att det snart är dax och börja... ska bli så kul och framför allt va fint det kommer att bli! lyckades prata med chefen och han tyckte idén var bra men det kommer att innebära mer jobb...

Så hade hela påsken förflutit och det var dax att börja ladda för jobb igen..
sammantaget var det GÖRSKÖNT med långledigt!.

jag har köpt en litenliten dator, bloggdator eller notebook den är så gullig men lite svåra att skriva på, men jag lär mej nog, ska ha den främst till att lägga in smycken på och kunna ha den med i verkstan när jag behöver gå tillbaka och titta vad jag gjort förut  osv..

Våren står för dörren, det är vårkänslor på hög nivå både här och där..
That´s all folks

//myran


 

RSS 2.0