Home again!







Japp! då har man kommit hem igen!,
Sammanfattningen är att VI HAR SÅ ROLIGT TILLSAMMANS SÅ DET ÄR HELT SJUKT!

Onsdag


Resan dit gick bra, tog inte allt för lång tid, vi hade ju lite att avhandla så det var helt ok!
lelle hämta oss vid tåget sen var det hem till dom och vi fick tacos och satt och prata ett tag men resan känns så det vart en tidig kväll!

Torsdag

Klev upp och käka frukost och sen tog vi bussen in till stan coh gick i affärer och kolla läget, var in på Dubliner och tog en öl för att vila benen lite och där får vi se tre killar från stan, vi såg dom men dom såg inte oss :)
Sen handla lite mat, tog spårvagnen mot Lelle och en liten promenad hem till henne för att laga mat(inte vi) duscha och göra oss lite snygga inför "partykryssningen". Vi bestämde oss för att ta en  taxi för att spara in 45 minuter.
När vi väl kom på båten så var det väldigt LITE folk, och när vi talade om att vi INTE skulle stanna i DAnmark så underade nästan personalen vad vi gjorde ombord för på hemresan skulle det kliva på 29 personer så vi skulle vara NÄSTAN ensam, kan ju säga att det inte var nån kö på toaletten, ingen kö i baren, ingen trängsel på dansgolvet och om det har varit så att vi ville dansa styrdans ja då hade vi fått bjuda upp varandra :) MED ANDRA ORD, DENNA RESA VAR FÖR DOM SOM SKULLE FRAKTA SIG TILL ELLER FRÅN GÖTEBORG PÅ EN TORSDAG.. VI ÅKTE PÅ EN SKAPLIG BLÅSNING MED ANDRA ORD!! men vi roade oss och den ynka personal som fanns att tillgå så dom åtminstone bytte musik det har ju aldrig gått om det varit flera viljor där.. vi kom hem lagomt så vi kunde ta in tidningenoch läsa den och äta lite innan vi kom i säng vid 04:00!

Fredag

Klev upp och käka frukost och tog det väldigt lugnt, sen åkte vi till stan och kolla läget igen, sen var vi på after work(ett måste när man jobbar... ) DÄR hade vi så kul så vi nästan inte ville gå på Liseberg.. Men vi skulle ju ha femkamp så vi körde vidare, Lelle tog hem segern i år ! Efter det var det dax för en öl på Tyrolen och önska lite musik och kolla av vad vi skulle göra av vår sista kväll i Götet!

Eva och jag ville dansa och Kicks och Lelle ville åka hem, så vi tog en taxi och dom släppte av Eva och mej på Dubliner där grabbarna från stan spelade och vi drack vatten i parti, för det var som en bastu men som vi dansa!! Och vi pratade med grabbarna för oss kände dom igen å klart. vi kom hem vid två och käka lite för att sen lägga oss och sova sista natten.

Lördag

Löste melodikrysset pack ihop duscha och gjorde oss klar för att åka en sväng för Allum för ev sista shopping, sen käka  vi lite för att sen åka till stationen och ta tåget hem, det vart mycket vila på tåget. Såg Peter Siepen och en av gladiatorerna på tåget det var det som hände på vägen hem. Sen hämta chefen och agnes mej och slutligen kom hem och packade upp sen spelade vi lite kort och kolla lite på tv.

Söndag

vaknade av att jag fick frukost på säng av chefen, kollade lite på tv och nu har jag startat en maskin med tvätt och dricker kokkaffe, det har jag saknat..

Skönt att vara hemma :)       ///Myran


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0