Melwin <3Melwin är nog den mest fotograferade katterna i våran kommun, men visst är han snygg!
Idag skulle Chefen och jag på bio, det var bara han och jag i hela salongen, vem går på bio kl 16 en söndag?? tydligen bara vi, men vi väntade ett tag sen var jag tvungen och gå ner och kolla om vi satt oss på fel ställe, men dom hade glömt att sätta på filmen bara... Efter en halvtimme så kom maskinisten och meddelade att det gått en säkring och dom kunde inte hitta den som det var fel på så det var bara att ta med den tomma popcorn lådan och den halvtomma drickan och få pengarna tillbaka och gå ut igen.....

Så kan det vara:(
Det är bara att vänta på att småstadsliv 3 kommer på dvd så får vi se den hemma istället!

//Myran

filmpremiär!


Blir det  för Nemi 2010-03-25!

//Myran

lycka...

lycka är att komma hem och garageporten är öppen så det är bara att köra in bilen!

SÅ enkelt SÅ betydelsefullt

//Myran

amanda<3


agnes <3


kalasande helg!


Helgen har varit ett enda stort kalas,
fredagen jobbade jag kväll vilket innebar att jag kom hem strax efter 20.00,
tittade på Let´s dance och jublade när Willy äntligen fick åka hem!

Lördagen började jag med att få frukost på säng av agnes, sen skjutsade jag henne till täget för hon skulle till Gävle och träffa en kompis- nästa gång jag träffade agnes var på söndagkväll då jag hämtade henne i Njutånger! Hon kan vara på turne hon! jag var hemma på lördagen drack kaffe och läste tidningen i växthuset och njöt i fulla drag av det fina vädret! Chefen kom hem från jobbet och vi tog en promenad med Zingo i det härliga vädret.

Söndagen tog jag det lugnt på morgonen sen tog jag en promena med Zingo och fick ett samtal från pappa att dom var på väg till Anders, min bästa farbror som fyllde 50år, herregud va tiden går fort!
Där träffade jag mina andra farbröder med familjer så det vart en trevlig förmiddag, med rostbiff och potatissallad sen kaffe och tårta, mätt i magen drog jag vidare för att svänga in på barnens hus och köpa present till goa Jasmine som fyllde 4 år, jag är moster till den lilltjejen, åkte dit och firade henne och fick leka lite med prylarna till dockskåpet som jag köpt, men hann med lite skitprat med anette från jobbet med en trevlig eftermiddag, sen och hämta agnes som sagt för att sen komma hem vid halv 8, Tack alla inblandade för en givande helg!

Idag var det kvällsjobb igen och det gick såå där! 1:10! det suger men nya friska tag i morgon!
Tjofitiball på den här dagen !

//Myran

Aktiviteten är inte på topp minsannKan ju inte direkt skryta med att jag är den mest aktiva här på bloggen, men tycker att det är jättetråkigt att se samma bild samma text varje gång som jag går in och kollar läget, så jag tänkte uppdatera lite vad som har hänt sen sist :

Har varit och firat Felicia som fyllt 11 år och det är inte klokt vad tiden går fort, kommer ihåg när Anna skulle åka in på BB och föda henne och vi skulle se till Kevin under tiden, hon skulle minsann knyta skorna innan hon åkte trots att hon inte nådde ner till fötterna, och nu helt plötsligt så är hon 11 år! Galet.
Hennes storebror har fyllt 14 häromdagen och då kunde inte jag och chefen vara med för vi var förkyld, så typiskt när alla barnen var samlade och vi har lyckats fått ihop 10 st nu, BRA gjort av oss och vilka fina barn vi har... *nöjd*. Allt från snart 21år till alldeles nyfödd i februari i år. Blandad kompott fast flest tjejer det är bara 3 killar. Jag önskade att min mamma har fått varit med och sett dom alla. :(

Chefen fyller jämt i år och till honom har vi köpt en traktor, ja han har ju bestämt själv vilken sort så klart för det har jag ingen aning om vad det skulle vara, han hittade en på nära håll så det var ju bra!

har tagit mej en rikitg funderare ang jobbet och har kommit till en lösning så jag hoppas att det kommer att bli bra, vi ska ha en planeringsdag på lördag så den har jag förväntningar på så klart!

Ja sen är det ju som vanligt jobb, hem pyssla och som ni alla vet så är våren på ingång! Det gillas!

//Over and out!

//Myran

RSS 2.0