det duggar tätt med kärlek

♥♥1990-06-30♥♥

Det var då chefen och jag var herr och fru!
Amanda skulle döpas och vi slog till att gfta oss samtidigt, inte i hemlighet eller nåt!
Det är 19 år sedan idag, tiden går verkligen fort när man har roligt!

chefen var snygg som ett as, svart i håret och muchingen såg ut som en italienare och jag var lika lycklig då som nu att få stå bredvid honom, <3. Jag tror vi lyckades få till det billigaste bröllopet!

Klänningen som jag hade , var min mammas brudklänning som jag sytt om lite grann, JAG sydde chefens korta jacka och byxor(vita) vi köpte fluga livré , skjorta och VITA skor(han lovade mej att ALDRIG ha dom igen för han kände sig som en bög i dom) han har hållt det och inte ens frågat efter dom nå mera.

Jag hyrde en ...liten hatt(typ pillerburk) eller vad det kallas och handskar, köpte vita pumps och nya underkläder.
och naturligtvis så köpte vi ringar vi köpte alla nya:) brudbuketten gjorde han jag jobbade åt då, (den största som gjordes 1990 tror jag) håret fixade en kompis till mej som är frissa, till mej och tärnan Jessica. Hennes kläder hade vi lånat tror jag... Chefens mormor bakade och stod i vi hade endast fika efteråt ingen mat eller dyl, ja så ville vi ha vårat bröllop och jag kan säga att jag tror inte att vi varit lyckligare om vi brännt 30.000 på det !

i samband med bröllopet så döptes ju amanda i en klänning som hon fått från en kompis till mej som bodde på Rhodos den tiden, jag sydde även kavajen och byxorna till amandas gudfar,

Totalt med alla kostnader inkl ringar så landade det hela på 5.000:)

Så jag säger bara "Gift er av KÄRLEK" fest och dyl kan man ha en annan gång!

Peace out//Whit love//Myran kör en reprisare :))

kärlek på chefen!

Idag är det 25 år sedan jag och chefen förlovade oss på Ekerumbadens camping på Öland, vi var på våran första semester tillsammans på hoj och det regnade konstant i 11 dagar, DÅ var det inte så kul att tälta när man knappt vågade sträcka på benen i sovsäcken med risk för att bli blöt. ATT vi inte mördade varandra, men det var prövning på hög nivå, det är kanske därför som vi skall i väg  år igen på semester jag och chefen...

Fast nu för tiden så åker vi med bil och husvagn, då spelar det ingen roll på vädret mera än att det är trevligare med sol och uppehåll föståss.  I år ska vi dra i väg upp mot Härjedalen och flugfiska det ska bli otroligt spännande att fiska i annat vatten, på annat ställe, och framför allt på riktigt liksom, ni vet stå i vattnet med bara vatten omkring!

Ja som man ser på film, jag längtar verkligen tills det är dax, trodde inte att jag skulle bli så HÄR biten men det är verkligen avkopplande och kul! Sen är det ju kanon att göra saker tillsammans också det är ju nästan bäst med att ha stora barn, va glad jag  är att vi hållt ihop och att vi skaffade barn medans vi var någorlunda unga.

Som ni märker på orden så är temat kärlek denna dag <3<3<3<3<3<3

Puss och kram //Myran

ny hobby


jag tänkte ta mej i kragen och skriva några rader!
Som ni ser på rubriken har jag en "ny" hobby, "perfekt för sommaren säger chefen med STOR ironi"
Man ska inte ha såna hobby´n sommartid... Men herregud det kan väl vara dåligt väder även denna årstid kontrar jag med och sedan sitter jag inne när det är 25 grader varmt och påtar med halsband/armband ...

Kommer ni ihåg att jag beställde ett halsband med mina kärlekar på ?här kan ni läsa om den tjejen, som gör underbara smycken.

Jag vart sugen på att prova göra egna efter det, inte för att tjäna pengar eller "sno" hennes ideer mest för att det verkade så roligt, TRO mej att jag har många olika halsband nu med namn, ordspråk, och dyl. en del av mina jobbarkompisar har nu med sina barns  namn eller "vän" och så det är HUR roligt som helst.

Tack Malin för att du födde en "ny" skaparlust hos mej och "förlåt" att jag snodde din ide..
jag har i alla fall gjort ett nu till en kollega på jobbet som hon beställt, min första beställning.

Innan jag hittade en kamera i detta "kameratäta" hus så hade jag fullt sjå! Agnes har en (utan batteri för tillfället) chefen och jag har en (som jag inte hittade) Amanda har TVÅ som är spårlöst borta!!!! Efter ett tag så hittade jag våran. Så här kan det alltså se ut i den "hobbyvärlden" hos Myran! När ni andra njuter av solen så sitter jag med en kopp kaffe och "pysslar"  :))

That´s all folks//Myran

trädgårdsparty!

jajamensan det har vi varit på idag hps grannarna!
JULIA fyller år idag så vi vart bjuden dit på mat och efterrätt, kom nyss hem, det kändes som det var EVIGHETER sen vi träffades. Nu har vi avhandlat lite grann och det är så trevligt!

Hade en kanon midsommar med grannar och släkt, brännboll,fotboll, sjukamp och spelat med andra ord och Mita och jag var verkligen SKITBRA! Bra väder bra vänner! Då trivs vi!

Sen har det varit jobb denna vecka går bra och det händer som vanligt en hel del saker...

Har varit urusel på att blogga men har liksom ingen lust..

Återkommer väl när lusten faller på!

Gulliga Linda var och lunchade med oss på jobbet och Lilla Ted, vilken goding.

med andra ord så har det varit en BRA dag!

Over and out//MyranFödelsedagsbarnet och Agnes :))

Trevlig midsommar!

Blir inte så många rader idag, har en del och fixa innan vi skall till grannarna och äta och umgås,
Det kommer att bli en kväll i vandrarens tecken, dvs kolla av vad som händer i byn, befolkningen  ökas med
hur många procent som helst, blir nog en trevlig kväll trots att chefen jobbar till 19:00.

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA

//Myran

Härlig bild på brudarna sedan 2004 :))

flytt och nytt team

idag har det varit lite "styrigt" på jobbet, först flytt av mitt team (dom som jobbar) hitta platser så samtliga blev nöjd, flytt av en annan till ett annat team, men sen var alla på plats och det skulle installeras till höger och vänster men det gick bra till slut och vi fick arbetsro! Dagen gick i rasande fart och det är då det är som bäst!

Mallan vart GLAD för halsbandet, det gillas!

hem och laga lite käk med amanda tog en stödvila sen på "smyckesverkstan igen, det är lätt att sätta bokstäverna upp och ner om man inte tittar noga! Men fick godkänt så nu skall det skickas så det kommer fram till mottagaren!

Vem det är ?? it´s a secret så länge!
kul som sjutton det där..

Agnes har börjat jobba idag, hon har lite olika tider och det passar henne.
Amanda är ledig två dagar sen jobbar hon tre och är ledig i helgen, verkar som hon skall vara i stan med pojkvännen i helgen, blir första midsommaren utan henne, men dom är ju stora nu så det är ju klart att dom vill göra annat.

Vi blir hemma som vanligt det är ju full huggning hos grannarna hela helgen så det blir att cirkulera..

vad gör ni i midsommar??

Tjingeling//Myran

så var det söndag igen!

Igår morse vaknade jag utan att någon klocka ringde, det är hur skönt som helst det!
klev upp och kokade kaffe och hämtade tidningen. Satt och läste för mej själv och fick en ide att ringa till Berras fiske i Gävle och kolla om dom hade vadarstövlar till mej. TRO på fan det hade dom!

Var in till chefen som fortfarande låg och frågade om vi skulle åka till Gävle? NEJ sa han utan att öppna ögonen, men när jag talade om vart vi skulle då vart det annat ljud i skällan! KLART vi skulle till Gävle och på Berras!

Han klev upp och vi gjorde oss klar, agnes följde med och när vi kom fram så styrde jag och chefen kosan mot Berras och agnes till stan, hon skulle kolla på en bikini! Jag fick ÄNTLIGEN tag i ett par vadarstövlar osm jag inte badade i storleksmässigt och inhandlade en flugask och ett par fiskebrallor som man kan göra om till shorts (Säkert ett par i herrstorlek) men vem bryr sig?? CHEFEN betalade och jag var glad!

Sen var vi en sväng på stan och käkade lunch och handlade lite tröjor, sen hittade vi en hobbyaffär där vi handlade lite pyssel till de halsband och armband och sånt som jag ibland håller på med, har nyss gjort ett till en jobbarkompis och när jag läser hennes blogg så behöver hon det verkligen!

Lördagens väder var inte så kul så vad passade bättre än att äta lite goda pepparbiffar med färsk potatis och dela en flaska vin med chefen, som sedan gick till ån och fiskade lite och jag intog växthuset med lite ljus tända och en bra bok! Det är livet det! Chefen kom hem och vi satt där och pratade bra länge innan det var dax att lägga sig!

VAKNADE I MORSE med värsta värken i nacken, herregud vem vill mej så illa??
REGNET har vräkt ner hela dagen men jag har ialla fall bakat matbröd men sen var det till att vila på soffan, tog två tabletter sen vart det bättre, har slingat håret också det var på tiden få se hur det ser ut när man gör sig klar för en kortvecka på jobbet, där händer det grejjor så vi får se vart man sitter i morgon!

Sommarlovet  har börjat för Agnes likaså hennes sommarjobb, skall jobba åtminstone två dagar denna vecka uppe hos Majvor då det är FULL LAMMNING på gång! Agnes hon är BÄSTA fårskötaren genom tiderna!

Vi kommer att lägga full fokus på att göra ordning i vardagsrummet först så tar vi köket sedan, det fattades 3 sketna millimeter till att dörrarna skulle passa så nu får vi nog köpa nya stommar och hela skiten i stället , men det kommer att blir snart det med! Det känns som det är ett bra alternativ!

Summering av helgen :
Fredagen -sundsvall helt slut när vi kom hem!
Lördag- Gävle trött men inte hälften av sundsvallstrippen!
Söndag: inte varit utanför dörren på hela dagen!
 
Med andra ord en KANONHELG!!!!!!!!!!!!!!
//MYRAN

ledig fredag!

Jag har varit ledig från jobbet idag, tjatade även på Chefen att han skulle ta "komp" ledigt eller nåt, jag lyckades, jag hade ju en plan på att vi skulle åka på Ikea!

Vi har ju en del att handla med tanke på att vi skall göra om i köket och i vardagsrummet! Vi skall byta ut skåpluckorna i köket men behålla stommarna, träffade på en STREBER på Ikea när vi ville ha hjälp, så det slutade med att vi inte vågade köpa på oss skåpluckor utan köpte en för att prova... Men det kommer ju så klart Chefen styra upp som ingenting! Sen vart det att kolla på hyllan till vardagsrummet och lite saker till köket handlades!

FRAMFÖR allt så köpte jag lampan till rummet som jag verkligen ville ha.
Men det satt långt inne på chefen för han tror det är en riktig dammsamlare och vi får väl se hur det blir med det!

SEN började jakten på vadarstövlar till mej! VET ni hur svårt det är att få tag i ett par som passar min storlek? 37..
TYP omöjligt! Men jag ger mej inte så lätt! I stridens hetta var jag jätte nära att köpa ett regnställ för 849:- men hejdade mej för jag skall ha ett par vadare först!

Så vi åkte från Birsta till stan och då kom jag på att jag skulle klippa mej, så jag hittade en frisör(Trudes) och hon hade drop in jag satt mej i stolen och chefen på en annan på ett hak bredvid och tog en öl!

HERREGUD jag tror det tog 2 timmar att tvätta håret och då har ju inte jag hår ner till fotknölarna direkt, jag hatar att tvätta håret hos frissan!!!! Sen skulle det klippas och hon tog det VÄLDIGT lugnt men jag vart skapligt nöjd och 420.- fattigare! Så nu skall jag färga det så är man på banan igen.

När vi väl kom hem så drack vi kaffe och jag la mej på soffan och läste lite jag var HELT slut!
Chefen han drog i väg och fiskade i ån i regnet, men det stoppade inte honom och glad var han när han kom hem och hade fått en harr, men den hade han släppt tillbaka. Sen var han över till grannen en sväng och jag har suttit här och kollat runt lite, mailat till två butiker ang vadare och kollat läget på FB. 

Skönt att vakna i morgon och veta att det är lördag !

BYE BYE //Myran 

rubrik!

Grattis till Emilia som fyller 2 år idag :))

har liksom tappat gnistan för att blogga..:(
Ibland vet man inte vad man ska skriva för det händer ju inte saker hela tiden som man vill dela med sig av.
helst av allt skulle jag vilja skriva av mej lite grann så man får rensa ut lite grann, men jag skiter i det och funderar på om det kommer att ge sig med tiden? Tänk om det skulle hända något så vi MÅSTE träffas hur blir det då?

Hur tänker du egentligen?? Varför är du så långsur?? Har inte alla rätt att göra fel och sedan bli förlåtna?
Jag tycker det ialla fall !

Tur att man har så mycket goda vänner omkring sig och en underbar familj, TÄNK om man vore HELT ensam fy sjutton vad det vore drygt! 

ialla fall så börjar det bli time för en rejäl sväng till Ikea med chefen nu skall det handlas och pysslas i "myrans" hus! det kommer att bli hur nice som helst, skall bara kolla så att chefen också kan vara ledig!

sen blir det till att ta med släpvagnen och åka!!!

Pratade med kära pappsen ikväll, han och sambon skall åka till Kreta igen det gör dom rätt i !
Han är bra att ha han :))

Nä nu ska jag sluta älta,
Vad vore livet utan underbara vänner, ett bra jobb och en underbar familj??

förmodligen DÖDSTRIST!

Kram på er //Myran
 jag måste verkligen ta tag i min frisyr! klippa och slinga !
det får bli denna vecka helst i morgon!


dagen efter kvällen före!

Har ni tänkt på vad  mycket glas det går åt när det är fest eller när man har en vanlig middag för 4eller 6 personer??
Tur man har stort förråd av glas såna gånger, eller har det varit bättre om man haft lite glas och köpt plastglas i stället? Men hua va opersonligt!

Amanda hade ju fest igår, chefen styrde upp grillen och jag var allt i allo och agnes höll ställningarna och styrde upp lite. efter ett tag så avlägsnade chefen och jag mot fisket! chefen har införskaffat ett nytt spö klass 4, och efter 4 kast jag då satt öringen på e12:an! och jag satt fast i nån jävla buske!

Vi bytte plats och då var jag tvungen att stå i vattnet och döm om min förvåning när jag vart DYblöt!

Packade ihop och åkte hem, NU måste jag köpa mej ett par vadarstövlar!
Ska jag hålla på såhär så ska jag ha riktiga grejor! så är det bara!

Idag har jag som sagt plockat undan och inte ens klätt mej än, men det måste jag väl för vi kan väl inte åka och rösta, och jag är klädd i morgonrock, herregud va folk skulle prata.

NÄ nu blir det att stoppa i tvätt i maskinen och fortsätta att läsa boken!

Ha en bra söndag //Myran

alla ränner runt i stan

Centrumhets! Det är vad som sjunger i mina öron just nu!

har varit till en jobbarkompis efter jobbet, 11 stycken var vi där,bra folk och såna som man har så roligt med vare sig man är nykter eller har intagit alkohol :) det vart värsta allsången när Billy med GT spelades...

Det var vad vi behävde lite mat och prat med BRA kollegor! Hur kvällen slutas får jag rapport om i morgon.
Annars har det varit en arbetsvecka som gått , har fått mycket bra saker gjorda och har nu börjat med ett jobb som kommer att bli både glädje och sorg! That´s life!

Helgen kommer att bli för oss föräldrar att "fly fältet", amanda skall ha grillfest med 15 st jämnåriga kompisar så nu skall det marineras kött, göras gratäng,sallad mm sen är det är det TACK Å HEJ!

Får väl dra och campa med chefen och ta med flugspöt eller nåt, inte går det någon nöd på oss inte!

Ja det blir inte mer än så denn fredagsafton!

Over and out! //Myran

Subaru Impreza!

i dag samåkte jag med Malin till jobbet, det var hennes tur att köra så hon hämtade upp mej i god tid.
Kom fram på jobbet och käka frukost och hade ett litet möte innan jag började för dagen!

Jobbade ju kväll så det vart 10-19.30, vart lite stökigt innan vi kunde stänga!
Vart lite BRA grejer gjorda! Möte mm bra skit! Hoppas dom vet vart jag står nu!

Sen efter jobbet så skulle vi och hämta en bil hos en kompis till Malin, han bor granne med Mallan på mitt jobb, så jag gick till Mallan och pratade lite skit medan Malin pratade bilar med grabbarna på gården bredvid! Vilket innebar att vi åkte i skilda bilar hem, jag Volvo och Malin Subaru, med turbo och massa jox!

Typiskt en bil som "grabbar" gillar, bra drag och sköna stolar, DOCK en helt ny wunderbaum i persikolukt utan plast dinglade i backspegeln....FY farao vilken lukt, men då fick vi kolla så takluckan fungerade! Check på det!

Så klockan var närmare halv 10 innan vi kom hem. Nu har jag käkat lite och skall snart krypa till sängs, få se om det blir nån koll hos er andra innan. 

Godnatt säger en trött Myran
 

RSS 2.0