"Does it hurt" idag kl 10:00


Forever next to my heart! <3

//Myran


så har det blivit söndag igen!

så har det gått en helg igen, fredagen var vi hemma hela familjen och kollade på idol och tog det lugnt, rätt skönt efter en arbetsvecka. Julia kom och höll agnes sällskap och hur länge dom var vaken vet dom bäst själv.

Lördagen så tog jag sovmorgon och sen gjorde mej klar för att åka till stan och handla lite det gapade tomt i kylskåpet, passade på att hälsa på Amanda innan och kollade in deras nya soffa, den var verkligen jättefin. Sen följde hon med mig och handlade lite, kul att få lite sällskap och det gäller ju att passa på att ses. Sen när jag kom hem så tog jag tag i strykningen och gjorde det klart, på kvällen så var vi över till grannen på lite mat och vin , alltid lika trevligt.

idag har jag kollat på filmen "män som hatar kvinnor" verkligen sevärd film, sen hämtade jag agnes var på promenad med Zingo och sen lagade jag god mat till oss två. Sen har jag gjort lite smycken och lagt upp på bloggen samt skickat en felanmälan på agnes mobil  som vi skall skicka för lagning i morgon.

I morgon är det ny arbetsdag och på tisdag är det dax för tatuering om det inte blir nåt annat!

That´s all// Myran

Är du nöjd nu Anette?


sämst!

jag har verkligen blivit SÄMST på att blogga, men jag uppdaterar min smyckesblogg desto oftare.

Det är mycket jobba, hemma, till stan och hjälpa amanda o Niklas med saker eller bara fika, andra saker som är viktigare sen är ju frågan hur många det är som läser det jag skriver?

Jag är inne i ett flyt på jobbet nu, det gillas sen är det snart dax för tatuering en vecka kvar!

Förresten så har jag köpt mej en systemkamera ! because i´m worth it!

NÄ vi ses på facebook!

Over and out!

//Myran


RSS 2.0