Nöjd!

är jag med dagen! När Amanda och johan hade ätit frukost så tog dom och plockade ihop studsmattan, det känns som det är färdighoppat på den nu, Agnes och jag pratade om att vi skulle sälja den på blocket för det läre ju inte bli nå hoppande nästa år, den har ju inte nötts på iår heller.. Jag var och hämtade Agnes som hade varit på fotbollsmatch i stan och kollat när Robin spelade.. hade väl inte gått så jättebra för Robins lag men man kan inte vinna jämt.

När vi kommer hem så kom vi på att vi skulle åka till skogen och plocka lingon för att sälja så klart här ska inte kokas nå sylt..Det är verkligen HUR mycket lingon som helst. Tog med Zingo så han fick springa av sig lite vi parkerade mitt i vägen för sannolikheten att det skulle komma en bil där är ca 1 på miljonen.. När vi hade kommit in i lingonstimmen ja DÅ dök det upp en folkabuss packad med pollacker som stannade och fundera.. Jag fråga om dom skulle förbi?? Å det skulle dom såklart så jag släppte förbi dom, vi plockade nästan hela konten full. Ska ta med det i morgon får se hur mycket det blir. När vi var klar så åkte vi för att vända och kolla om vi såg gänget som kom med tydligen så hade dom 4wd på bilen och hade fortsatt efter traktorvägen::??? kanske dom får lägga sina bär pengar på verkstadstimmar istället. Men jag bryr mej ju inte...

Sen laga jag mat amerikanska makaroner och sedan tog jag en stödvila, sen hade agnes gjort moccarutor och kokat kaffe till mamma GOTT ska ni veta. Nu ska jag surfa runt lite sen börjar det bli dax att sova..

Förresten chefen har ringt han hade varit på transport museum och kollat idag åkt tidigt sen verkar det vara problem att skicka sms och ringa emellanåt men det var 33grader varmt där så han frös ialla fall inte..

Dagens bästa !! Agnes säger när jag hämtar henne från Robin :Mamma jag längtar efter att få prata med dej när jag är hos Robin eller nån annanstans.. Då var det nära att mamma körde i diket, vart jag GLAD ??
Ûberlycklig!!

Det värmer i mammas hjärta det !

Tja rå´
Myran
Staty med en man som bär en kont       "Staty med bärkont!

Sovmorgon!

Hade bestämt mej för att ta mej en sovmorgon i morse då det var enda lediga dagen denna vecka. I morgon är det ny vecka och ny månad, hösten kommer med sina mörka kvällar=värmeljus ;) men lite mysigt är det också...

Vaknade av att mobilen ringer vid 09.00 det är agnes,hon har ju sovit hos Robin i natt och han hade glömt att han hade match idag med samling halv tio, jag är inte helt förvånad han är lite tankspridd den unge, mannen. Han har ju spelat och tränat golf(han är duktig) hela sommaren och jag visste att säsongen skulle vara till 20 sept, så Agnes bestämde sig för att följa svärmor att kolla på grabben Det gjorde mej förvånad men funderade inte så mycket mera på det! Efter ett tag sms:ade jag och fråga hur det gick och fick till svar att "dom ligger under som faan" :p !! Så nu har jag inte fråga om det är fotboll eller innebandy eftersom innebandysäsongen också börjat! Ska man som"svärmor" måsta hålla reda på allt som dom gör då blir det lite jobbigt med alla sporter och grejer för min del eftersom det inte är min starka sida.

Så nu sitter jag här i vh, haha förkortning för att inte bli tjatig, vet att agnes är på någon match och amanda och johan inte har klivit upp ÄN.. men snart, chefen är på sightseeing i schweiz med tåg, jag ska ta en långpromenad med zingo och grannen plågar gräsklipparen! 

bra med koll vi hörs later on!


Fotograf:Amanda Lantz

'
God natt//Myran


Chill!

Har det varit och suttit här och myst i kväll ibland är det skönt att bara vara, men skulle inte vilja vara ensam jämt då skulle jag prata sönder mina arbetskamrater och de kunder jag pratar med varje dag( ganska många)..

Kommer iåg när jag gick floristutbildningen i Uppsala, då var man glad att prata med busschauffören när man skulle till skolan.Bodde ju helt ensam då under veckorna och det var jobbigt att vara utan familjen, vill inte göra om det men nu är ju brudarna inga dunngar längre det är ju trots allt 11 år sen..

Nästa år har jag och chefen varit tillsammans i 25 år helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt.. Jag skulle vilja åka tillbaka till Prag ett härligt ställe för att strosa och äta gott och då skulle jag köpa lite glas (en av mina passioner) har inte så många..!

ljuslyktor ialla former och färger
Glas gärna vinglas
Behöver jag nämna chefen brudarna och växthuset och djuren???? Största passionen. <3 på dom
hojen
Mina riktiga vänner
inte i den ordningen för hur skulle det se ut om man föredrar ljuslyktor före familjen??

OJoj nu är det snart dax att lägga sig, chefen tycker att jag ska bädda upp hela sängen..
det skiter jag i för det är bara jag som ligger där nu till han kommer hem så jag bäddar upp på min sida bara !!

Det dansande huset (Ginger och Fred) av Milunić and Gehry 
Myran

När chefen

är borta gör jag lite sattyg!! jag är ganska impulsiv av mej! kommer på briljanta enkla lösningar tror jag ofta till jag brukar ta upp det med chefen då kan det bli lite krångligt!  Sånt tycker jag är tråkigt, lite barnsligt..

Ialla fall så tog jag takkronan med ljus som vi har i kakelugnsrummet ut till växthuset i dag satt den i taket där jag sitter jämt (jag har min plats och inte ens kungen skulle få sitta här om han skulle komma på iden att hälsa på!!) det vart bra men samtidigt tomt där den satt men kanske kommer jag att flytta tillbaka den??? det får vi se, beror på om jag kommer att slå huvudet i den men jag klarar det mesta med min gigantiska längd... 1,57 och en halv centimeter!! Inte dåligt.

När brudarna var liten så hade dom en önskan och det var att bli längre än mamma och dom LYCKADES!
Nu har ju inte chefen heller nån basketsspelares längd så se inte två st 1.80 brudar framför er..

Ok det var detta för nu!!
För den delen så har jag sett och varit på många basketmatcher i min ungdom men det är en helt annan historia

Over and out

MyranGo to equipment


73 st

Värmeljus är tända i mitt älskade växthus! jag vet att jag tjatar om det men när vintern kommer då blir det tyst på  ,PROMISE!! då brukar jag bara tända lite ljus för mysfaktorns skull, sitter ju inte här då och fryser(men det har hänt)!!

Brudarna och Johan åkte ner för att kolla på lyskvällen nere vid havet, amanda har sin stora kamera(canon eos 400) med sig å hon kan ta fina bilder som ni sett, jag bara önskar att jag hade den blicken som hon har, agnes har också den ådran vet inte var den kommit från måste vara chefen som har den..

Jag är bra på annat tex...göra buketter mm är ju utbildad florist! Det trodde ni inte va! fast jag jobbar inte med det nu, jobbar som kommunikatör, innan det sålde jag hojar mopeder trikes mm skitroligt jobb var det men andra faktorer ställde till det så jag sa upp mej!! Nu vet ni det!!
 
Nu är dom igång ed fyrverkerierna och zingo yrar väl omkring inne kan jag tro han är lite rädd kanske ska hämta ut honom, så han kan gnälla här ute så jag blir tokig istället... ?? inne är det bara han och Nemi katten, Melw är väl ute på span..

Nä ska kika runt lite i cybervärlden och kolla om det är nåt nytt på gång och se hur det vart med utgången i Timrå!!

Hörs!!designhouse trinityb a 146
Myran

Giftorm!

Jag vet att jag kan vara giftig, ibland har man ALL rätt att vara det !

Chefen har kommit fram, det är varmt, sommarvärme, sköna sängar, han sa att han redan längtade efter mej <3 GULLIGT!!

Håller på med mat, pommes och korv Tack för tipset  Ann det blir bara jag och agnes som äter, Robin åkte hem och skulle klippa gräs och äta hoppas jag , amanda och Johan skulle äta pizza..

Sen blir det väl att ....Chilla i växthuset eller nåt har liksom ingen lust att göra nåt känner mej trött efter 6 dagar at work!

Hörs 

myran

Chefen!

har landat i Schweiz, jag antar att ni antecknar..
Undrar hur det ser ut där och vad dom skall göra nu?? fick sms i morse då var dom på arlanda och drack öl å jäger kl 08:34.........
Hoppas det inte var idag som kostymbesöket skulle vara HAHA . NÄ jag vet att det inte var idag.
Skulle jag ha velat vara med istället för att jobba??? Svår fråga..
Det var en jobbrelaterad resa!
Å jag ska tll Göteborg i november med brudarna det är inte jobbrelaterat det är partyrelaterat!!!

NICE!!

Worth waiting for....

Myran

Lyskväll

Sitter på jobbet, ensam på min avdelning idag ;(  Ringer sådär mycket.. Det är tråkigt att jobba lördagar tycker jag men den här perioden har jag en lördag på 8 veckor och skall egentligen inte klaga.

I kväll är det sista lördagen i Augusti och det innebär lyskväll, kanske man skall ta sig en tur neråt havet och kolla alla dessa marchaller som lyser upp det är otroligt mäktigt, eller ska man nöja sig med att tända 75 värmeljus i växthuset och mysa lite?? svårt val,

Hörs later on!!

Myran

jobb!

Har pratat med chefen! Han mår bra.. Det är dax att knyta sig jobbet väntar i morgon.

Känner jag mej ensam och övergiven ??   Är jag  larvig?? svar JA!!!

skärpning och godnatt!!

Myran

Akta surapan!!

En sak som jag kan erkänna är att jag är en riktigt surapa när jag vaknar(oftast).
I morse var jag extrem !!

1. Chefen åker ju t schweiz  Anledning!! jag missunnar han absolut inte!
2. Var sur sedan igår för att det är så jävla mycket att göra på jobbet och vi är för lite personal. Anledning!!
3. Amanda hade tagit mina skor och dragit till tandläkaren och jag fick ta hennes som var blöt! ANLEDNING!
4. När  jag kliver in  Neon för att åka til jobbet då hittar jag Melwin i  baksätet på bilen har antagligen legat där sen igår kväll när chefen kom hem från jobbet..ingen anledning!!!
5.På  lunchen när jag skulle köpa lakritstobak till vattenpipan så fanns det inte nån. Anledning!!

Sen fick det vara fördigsurat, jag var och köpte en dunk vin och nya strumpbyxor modell lite tjockare sen handla lite och träffa två gamla klasskompisar som jag pratade lite med och sen drog jag hem och lagade lite snabbkäk till mej och agnes.

Nu sitter vi i växthuset och röker upp sista lakritstobaken och tar ett glas vin (jag bara) och livet leker!!!
fast jag längtar efter chefen....:(

Men det är ju tur att man kan erkänna hur man är !!!

Myran


Foto i hallen!

Jag har en fotohall.. Alltså en massa fotografier på vänner bekanta familjen djuren och naturbilder. i morse satt jag upp 20 st nya :) folk som inte varit till oss och sett detta stannar en stund och kollar igenom inte alla kanske men en del och man får lite olika reaktioner. idén har jag snott så ni inte tror att jag kommit på detta själv!! Den personen som jag har snott den av bor på Gotland och vi kommer aldrig att träffas så jag behöver aldrig erkänna detta för just den personen..

Eftersom jag har två döttrar som är duktiga fotografer så är det lite svårt att välja bilder man vill ju ha så många men man får ta lite varje gång. Frågan jag fick häromdan, mamma ska du ha kortet kvar på M& H när dom gjort slut?? Ja varför inte? Herregud vilket jobb det skulle bli och plocka upp och ner när folk gjort slut(tonåringar) separarera (lite äldre) och skiljt sig (min ålder ) . det hela började med en bild på min mamma som jag förstorat till mej och mina systrar när mamma hade lämnat  oss (alldeles för tidigt) sen har det fortsatt det ena ger det andra. Det är ett gratistips till er om ni har en vägg som är trist, häng ut lite vänner så blir det genast roligare..



Myran

Galla!



Det är skönt att ha vänner som man bara kan ringa och spy lite galla till.. Tack L för det ! Ringde till henne på väg hem idag och sen kändes det bättre igen.. Agnes har kommit hem från sin "lärakännaallaiklassen" resa idag hon har ju börjat gymnasiet,deras typ av inskolning men den går mycket smidigare än när det var dagis dax HAHA..

Trot eller ej! har tagit tag i strykningen.. Ikväll blir det klart, har bäddat rent i sängen också är ju ljuvligt att lägga sig då!

Chefen har köpt smörja till taket på växthuset det gillas!! Pratat med bästa Lelle, hon är ju också chef fast på ett annat vis än chefen, hon har haft det jobbigt och tagit tuffa beslut=HELT RÄTT BESLUT!! Du är så bra. Smsat med slickorna om en ny tripp till gbg och hälsa på bästa Lelle med inplanerad resa till Danmark få se om det finns nåt att slicka på
denna gång!! Längtar..Har ni sett Liseberg när de öppnar inför julmarknader?? helt amazing!

Hörs! strykjärnet är hett!

Myran
OOps glömde! det är jag som knäppt bilderna(syns det på kvaliten?)

Lingonen!!

Är sålda !! Chefen kan köpa sig en ny skjorta inför resan..

Jag slipper koka sylt..

Ha en fortsatt bra dag//Myran

Då och nu!


Här kommer en liten "historia" om det välomtalade växthuset!
jag och chefen köpte detta hus (som vi bor i ) 1991! Chefen hade bott här med sina morföräldrar sedan 1976,alltså! Chefens morfar en man som samlade och köpte på sig saker som kunde vara bra att ha(tex allt virke till våran altan som bara låg i en hög dock under plåt under ca 20 år). han fixade till detta växthus och odlade lite tomater mm. När huset och växthuset och tomten nästan 5000 kvm kom i våra ägor så var ju inte jag någon odlare av rang! så växthuset stog där år efter år och jag hade kunnat ge bort det om någon frågat om de fick ta det!! Sen fyttade en familj från Uppsala hit till byn 2005 och satte griller i huvudet på mej.. Dom hade ett växthus osm dom inte odlade i utan bara satt i och hade det trevligt.. AHA tänkte jag, chefen sa direkt: Räkna inte med min hjälp !

Under 2006 så studerade jag på distans och det gick ju bra på vintern och våren, men när sommaren kom jag då tänkte jag att det är dax att styra upp växthuset och flytta fram det på tomten, så ett gedigert arbete började och distansstudierna ja det vart lite jobbigt inför prov mm. jag plockade isär allt befintligtoch började renoveringen det skulle silikonas om fönster och rutor skulle lagas det skulle målas och allt det där fixade jag men jag visste ju samtidigt att jag skulle behöva chefens hjälp så småningom, och när det väl kom till kritan och det var dax för flytt av skalet då visste jag att jag kunde lita på chefen ialla fall. Vi ringde grannarna (uppsalaborna) och bad om flytthjälp! Då hade vi förberett grunden och allt sen var det bara att "lyfta " dit skalet och fortsätta. Det tog månader av tid att ordna till allting men med facit i hand så är det värt varje sekund av min tid. Nu sitter vi där jag och chefen och myser ibland för en lördagsfrukost och ibland för en fredagspilsner det funkar alltid och Chefen han är mer än nöjd och utan hans hjälp har det stått kvar på samma ställe.. Chefens morfar har varit glad om han sett detta..

Jag säger bara JAG HAR VÄRLDEN BÄSTA CHEF!!

  Myran

OCH SOM VANLIGT ÄR DET AMANDA SOM TAGIT BILDERNA :)

Glad mamma!

Idag har jag jobbat , vilket inte är så ovanligt när det är vardag.. Skulle jobba till 17:45, men stannade till 19:00 då en av tjejerna som har en liten tös fick frågan om hon kunde stanna till 19.00 för hon slutade en halvtimme senare än mej. Jag sa att åk hem till lilltjejen du (hon är drygt 2år) jag har bara amanda hemma (som är 19) hon klarar sig galant utan mamma och är med säkerhet vaken längre än mej, detta innebär att jag jobbar till 19:00 tre kvällar på raken men jag kanske fick en stjärna i himlen också (dom behövs ) nu tror ju inte jag att  jag kommer till himlen men ändå!

Skjutsade hem en arbetskamrat och sedan tankade NEO lite sen drog jag hemåt. Mötte upp amanda som var ute och gick med zingo nyklippt och snygg var hon WOW!!  Sen åkte hon och hunden med mig hem och gissa om jag vart glad när hon hade lagat mat skabetti och köttfärssås skitgott, kändes lyxigt att slippa hitta sig nåt att äta bara sätta sig liksom vi dukat bord TACK!!

Sen var det ju det där med strykningen hur gick det igår egentligen??? RIKTIGT DÅLIGT en jobbarkompis ringde pratade en bra stund, surfade lite... Tror ni att chefen har styrt upp strykningen??? Inte en chans han har plockat säkert 20 liter lingon idag på 50 minuter... EN SAK ÄR SÄKER!!! JAG KOKAR INTE LINGONSYLT! Finns dom som inte gör annat på dagarna än sylt jag gynnar dom, hoppas han säljer iväg dom jag vill inte ens dela på pengarna..

Nä får väl ta och kolla om det är nå bra att stryka till på tv !!

Hörs later on!  Myran

Har ialla fall

Satt i kontakten till strykjärnet nu..

Bra där :)

Hörs   Myran

Dax igen!

Alltså! Förra gången jag stod och strök tvätt i flera timmar så bestämde jag mej (igen) för att det var sista gången jag skulle hålla på så där, spara tvätt på tvätt som ligger i skrubben och knölar sig, Nä jag skulle banne mej ta tag i det på en gång hädanefter! Hur gick det då???? SKIT kan man säga! Nu skall jag styra upp det där igen.

fast först skall vi äta om brudarna kommer hem dvs, annars kan jag äta själv men det är inte lika kul. Chefen jobbar ju kväll den här veckan och på fredag drar han till Schweiz!!!! Jättekul för honom, han vann en resa  på jobbet så det är väl bara och gratulera och önska att han köper hem en ost eller nåt ;) SKÄMT ! gillar inte den.

Nä nu äta korv och bondsås sen på´t bara!

Hörs later on!

Myran



Bra dag!

Sov inte allt för länge idag, skönt att vakna och inte vara så där trött/sliten som man kan känna sig ibland när man intagit alkohol kvällen innan, var ju som sagt till Lisa och åt en jättegod sallad och halloumi ost och sen satt vi och pratade och drack cider och rökte, vi har så himla  trevligt hon och jag. Efter ett tag kom hennes särbo som hade varit och fiskat så jag sms:ade till chefen att ta med whiskey och komma upp! Sen satt vi där till nästan ett och chefen och särbon pratade fiske och jag och Lisa om livet mm.. Trevligt värre!!

Idag så har jag planterat lite av de gräs som är fleråriga som jag haft i mina krukor ett tips jag fick av våra andra grannar igår.Samt satt taklök vid dammen, det börjar arta sig och se bra ut. Nu skall jag göra en gång från dammen till växthuset men chefen och jag är inte riktigt överens eftersom jag vill att det skall se bra ut och chefen vill att det skall vara praktiskt. Vi får se vem vinner den duellen :).

Sen tog ja och agnes en promenad med hunden och då skulle ju Melwin (katten) med, han är för rolig men eftersom vi var på svampjakt så kunde vi inte vända innan vägen tog slut så Melwin var bra trött innan vi kom hem, ett tag så hängde tungan ute på han det vart ju en sväng på ca en halvmil och med de småbenen blir det jobbigt. Nu har vi precis ätit och chefen är och fiskar. Ska kolla runt lite..

För den delen så fick vi fulla svampkorgen!!! Det var inte den största men ialla fall..

Myran

Lördag!!

Ledig idag riktigt skönt, sov länge idag och gjorde frukost/brunch som vi käkade på altanen=Nice. Det var bara jag och chefen hemma, Amanda jobbar och Agnes är hos kärleken. Efter ett stund fick vi besök av våra bästa grannar :) satt och pratade lite om trädgård mm fick ett tips om taket t växthuset som är värt att prova. då kanske det slutar att ta in vatten. Då blir man ju överlycklig. Skall hämta Agnes om ett tag, sedan i kväll ska jag till Lisa och käka lite och umgås det var längesedan och är välbehövligt.
 
Igår var det jobb och lite handling innan vi kom hem, chefen och agnes var och luftade maraudern lite så jag träffade dom i stan.Sen käkade vi lite innan amanda kom em från jobbet då gjorde vi oss klar för att åka ner till stan på strömmingsleken, sämsta någonsin:( träffade Pelle (chefens bror) det var ett tag sedan. Kollade runt lite köpte en halsduk och var grymt sugen på en jättefin vattenpipa men avstod....Ångrade jag mej??  svar JA!!

Nä dax att göra nåt vettigt!

Hörs

Myran


Fårskallar!!


Många av den här sorten finns det på min arbetsplats ;( inte nice!!

Sen finns det många OTROLIGT bra människor där också! Det är bra !

Ta inte åt dig, ta till dig...................

Myran


Back in buisness!!

Japp åter på jobbet igen :) Ringer väldigt lite idag, trist för då går tiden så sakta.. Man vill ju mest bara hem.
Hoppas vädret håller i sig(uppehåll) så vi kan styra upp taket i Växthuset, läcker nånstans antagligen där jag spikade
tjärpappen.. Vill inte ha plåt skulle nog inte passa, kanske med kulturplåt  får kolla .. Surt är det i alla fall.


Hörs

Myran

11--13!

har ni flugfiskat nångång?? Det man skall tänka på säger chefen är att kasta 11-13 och stoppa vid fram och bakkast!!
Jättelätt att säga och skitsvårt att göra, tänk när man  kommit in i svacka 11-17 det är då man har känning i buskarna runtomkring det är då man svär såna ord som har tre ynka bokstäver och man känner sig som en idiot, men fortsätter för att det är så förbannat kul och nångång är det min tur att få fisk!!!

Myran


Tisdag!

klockan är snart 10.00 jag är ledig idag, skönt då  får ryggen vila lite till :) Har skjutsat amanda till jobbet hon började 07.00 och en timme senare skjutsade jag Robin till bussen, sen har jag fikat och lusläst tidningen. Snart kliver nog agnes upp för hon skulle till stan idag, då blir det skjuts till bussen igen.. Annars inget speciellt på tapeten idag..

Återkommer

Myran

Slag under bältet !

Jag gillar inte när folk hoppar på andra i taskiga kommentarer som blogg kommentar!!!

Det är slag under bältet och taskigt!

Ledig dag i morgon då får ryggen vila lite mera.

Myran

Ryggen!

Halkade inne i lördags när jag höll på att städa..

Sängliggande hela söndagen och inget jobb idag = inte nice

Myran


Äntligen!

Fredagkvällen satt vi mest i växthuset och chillade, Amanda och jag drack vin och pratade allvar, hon höll på att slå in paket till i kväll då hon är på fest i stan. Hoppas att hon har kul.Vi rökte lite vattenpipa sen skulle brudarna kolla på film då slog jag en signal till bästa Lelle i göteborg, vi gick igenom veckans händelser och diskuterade livet i allmänhet, vi tycker så lika i det mesta så det är så enkelt att prata med henne! Sen tog jag en promenad med Hunden och pratade lite med grannarna i byn.Kom hem vid tolv och la mej nästan på en gång.

I morsen sov jag bra länge satt på altanen och fikade med Agnes och Julia skönt :) Sen plockade jag ihop och dammsög . Amanda o jag skulle åka och handla så vi skjutsa hem Johan på en gång, sen när vi kom hem satt vi lite på altanen och pratade sen gick vi in och la oss på soffan och vilade. Efter en stund så kom mannen hem= Äntligen, vi lagade god mat och sen skjutsade han amanda till bussen och vi vilade lite efter maten och nu har vi varit på en långpromenad med hunden, nu blir det lite koll på tv till amanda skall hämtas.

Ordningen är återställd Me like.

Myran

Bra början???

Var ju uppe bra länge igår med tanke på att jag började sent idag(11:45) sov till halv nio för att sedan kliva upp och koka kaffe hämta tidningen och sätta mej i växthuset och avnjuta frukosten, Melwin och Zingo gjorde mej sällskap, sen var det dax och göra sig klar för att åka och jobba. När jag hade duschat och höll på att klä mej ringde en av våra TL till mej och undrade om jag var på väg??? Ja jag börjar ju 11:45 (klockan var ju bara 10:30) AHA fick jag till svar har du ändrat schemat?? Kollar då på schemat som jag har på kylen och där står att jag börjar 09:45... Alltså så var jag redan sen. Gjorde mej klar och kom till jobbet 11:15, en och en halv timme sen.. Får ta det på kompen som redan ligger på minus 19 timmar.

Det värsta är ju att jag hade lite roligt åt Amanda som var 15 minuter sen till sitt jobb i morse, vilket hon påminde mej om när hon ringde och talade om att jag hade åkt hemifrån med plattången i ... Bra gjort!!!


Nog om detta !!

Myran

Chaufför!



Agnes skulle ju som sagt till kärleken! Det var meningen att hon skulle ta moppen, men jag skjutsade henne istället, Amanda följde med som sällskap. På vägen dit så diggade vi Pink Floyd på skaplig volym, bra ljud i Volvos orginal stereo  ja inget man skulle vinna nån ljudtävlig med men fullt tillräckligt för oss :) På vägen hem åkte vi och kollade på ett hus i grannbyn som var ommålad =Nice. Nu har vi plockat ihop lite och fixat tvätten finns väl egentligen inte så mycket mera att göra än att lägga sig egentligen, men jobbar ju kväll imorgon (igen) så jag börjar 11:45 rätt chill!

God natt

Myran

Bilderna på bloggen!

De allra flesta bilderna som jag har på bloggen är knäppta av Amanda!!!!!

Så att ingen (dom få som läser) får för sig att det är jag som fotat!

Myran

Händelserik torsdag!



Idag var det första dagen den här veckan som jag jobbade dag 08- 17.15 skönt att komma hem i tid:)
Vad har hänt då ? Amandas pojkvän har skrivit teoriprov till körkort och klarat det = Grattis Johan nu är du på G!
Agnes pojkvän har blivit morbror :) Grattis Robin och framför allt han syster Helena som gjorde jobbet en kille vart det . Jag fick ett sms från min underbara granne som ville att vi skulle träffas nästa lördag över ett gäng cider och vi brukar röka då också sen pratar vi om allt och då är det verkligen rensning det är välbehövligt nu!! Sen har jag ju brudarna på jobbet på övervåningen vi MÅSTE också träffas få se om det blir en favorit i repris och dom kommer ev upp till mej sista helgen i augusti för då åker ju mannen till Schweiz, resan han vann på sitt jobb.
 
Sen har man avklarat augusti med stormsteg vart tar tiden vägen egentligen?? Har jobbat flera veckor efter semestern nu och veckorna bara försvinner, den här veckan har gått rätt fort ändå när mannen har varit borta, bara två nätter till sen får man sällskap igen,  härlig känsla detta att man toklängtar efter varandra efter så många år (24) .  Vi är ju inte jättevana att vara ifrån varandra under någon längre tid men det går det med fast jag skulle inte vilja ha det så här ofta.

Agnes drar snart till pojkvännen. amanda städar rummet, sjlv har jag sovit ett tag sen jag kom hem man blir så trött och less av vädret.Men när man har roliga saker framför sig går det lättare.

Over and out

Myran

Vissnat!!

 Blommorna från min kära Linda har vissnat :( Men dom får stå kvar ett tag ändå..    MyranBlomorna fån kära Linda har vissnat:) men dom får stå kvar ett tag till...

Myran

Gulligt sms :)

Fick ett sånt gulligt sms från en av mina arbetskamrater, "cia ville bara säga att du är en kanonpingla! Jag tokdiggar dig o du har ett hjärta av guld!! Kan man bli annat än glad då eller???? Tack Mallan du är guld:)Och detta till trots att många på jobbet verkar uppfatta mej som en bitch :) Jag försvarade mej med detta idag.. Tur att jag är så gammal så jag inte bryr mej...

Var o handla lite innan jag åkte hem idag, var en aning tomt i kylen.. När jag kom hem så hade flickorna plockat ihop och agnes och Julia höll på att klippa gräset med åkklipparen hos oss och hos grannen. Dom hade varit på promenad med Zingo också. Hyggligt, nu sitter vi i växthuset har rökt lite vattenpipa och spelat kort med tända ljus det är så mysigt undrar vad vi gjorde tiden innan vattenpipan och innan VÄXTHUSET??

Nu ska jag kolla runt lite för att sedan sova, en natt till utan mannen i mitt liv <3 han är kärlek

Myran


At Work!

Sitter på jobbet med mina härliga arbetskamrater... Har slagit rekord i samtal i dag Gör vågen.
Pratar om att det är dax för en "After work " igen, undrar hur det slutar.. Mycket galningar som jobbar här
men det kommer att bli kanon!


Myran

Förtroligt!



Har nyss haft ett snack med A, jag gillar verklligen mina brudar för man kan prata med dom utan att det blir sura miner och dom vet att jag menar väl, kan vara lite väl rak ibland men bättre det än att vara en mesig mamma, någon morsa det blir jag aldrig!!

Myran

Promenad!!


Zingo och jag har varit på en kvällspromenad :)
Men innan vi gick så tog vi av huvudbonaden.. Han gillade inte den trots att det var döskallar på ?? Konstig hund

Myran

Lunch!

Var på en riktigt trevlig lunch idag med tre av mina braiga arbetskamrater :)

Riktigt nice, god mat och man fick lufta sig lite =välbehövligt!!

Myran


1999 vs 1998

    Visst gjorde jag rätt som bytte från den grön/svarta till den Grå/svarta Maraudern??

Myran

Melwin!


Nemi


Alone!

Ja i morse drog mannen iväg på den årliga fiskeresan, såg ut på packningen som dom skulle vara borta i flera månader..Men det blir det inget av med. Åkte ner på jobbet och tiden gick så himla fort idag, fick lite helginfo av Linda även om det kändes som inte allt vart sagt...Anna har  fortfarande semester och verkar inte direkt ha tråkigt när man läser hennes blogg.. Ordningen är snart återställd på jobbet folk kan ju inte vara ledig hur länge som helst. Även om flera jobbar så hinner man inte träffas dax för en date igen tjejer, vi skulle ju ha dildoparty hos Anna denna gång. På vägen hem så ringde mannen och dom hade kommit fram till stugan packat in grejerna , och dragit iväg för att fiska och dom hade fått ca40 stycken som skall rensas och frysas in, jag är inte nå avundsjuk fy sjutton va trist att rensa, men fatta va klok vi kommer bli av allt ätande sedan om detta håller i sig då blir hela frysen full med fisk , då får jag ta med lite till min kära vän Lelle i november hon kommer att bli tokglad :)

När jag kom hem hade flickorna gjort tacos och det var tända ljus och mys sånt gillar ju hela våran familj, jag är en storkonsument på värmeljus, men inte vilka som helst . Ikea´s ligger på topp =bäst. Nu har jag läst lite bloggar surfat runt lite och skall ta det lite lugnt innan det är dax att sova, Agnes drog iväg på Kymcon till Njutånger till sin kärlek och Amanda o Johan kollar på tv.  Ja det var väl dagens dos till bloggen.

Har idag myntat "Ta till dej och inte åt dig" till ett par arbetskamrater vet inte hur dom gjorde men det känns som jag inte bryr mej, orkar inte med det för det är ganska mycket tjat just nu men det behövs, vissa har inte fattat att det är en arbetsplats utan tror det är nån lekstuga , kan ha nåt med ålder och erfarenhet att göra..... Jag vet  vad det innebär och det är väl huvudsaken för min del och en del tycker jag är bitchig och det gör mej ingenting.

Over and out

Myran

snart läggdags!

Thomas kom hem strax efter sex, vi åkte upp till Åcka och tömde båten (behövdes verklligen) Hämtade lite spön och grejor som Håkan skulle ha med sig imorgon. Sen åkte vi till en av våra grannar och letade mask ,, Nice;) sen satt vi och jäste med ett glas vin och lite nyplockade körsbär i växthuset, det är nice däremot... har nyss spelat 7:an med Julia och Agnes och jag vann = otroligt annars har agnes en otrolig förmåga att vinna. Nu är det dax att knyta sig och en ny vecka på jobbet väntar, plus att jag blir ensam utan mannen i mitt liv i 6 nätter inte kul men det går..

Myran

Söndag!

Halva söndagen har gått och jag har inte gjort nåt vettigt ännu. Sov jättelänge idag, hade fått 2 sms från min kära man som undrat om jag var vaken(han jobbar 06-18 idag) hade inte hört något. Kokade kaffe och tog gårdagens tidning med korsord med och satte mej i växthuset och njöt. Kom på att jag måste ringa min kära vän Lelle i Gbg det var jättelängesedan vi hördes efter 96 minuter sa vi hejdå och la på, då hade jag fått sms från Agnes att det fanns kladdkaka och grädde klart inne, den kladdkakan var inte och leka med =jättegod Tack för den !

Gårdagen var vi ju på Cruising i Söderhamn där det inte händer allt för mycket i vanliga fall, Thomas brukar alltid vilja åka ner och kolla på lite fina bilar, jag lånade Amandas kamera och knäppte lite fina bilder. Vi konstaterade att för dryga 20 år sedan var det full fart nästan varje kväll på stan massa fina bilar och mycket folk att prata med fanns bara man tog en tur dit vilken kväll som helst. En del av dom som fanns på plats för 20 år sedan hade fina bilar nu igen, det är ju så att man återfaller i gamla vanor, så var det ju för oss också med hojen som Thomas hade när vi träffades och som såldes när flickorna var små och vi inte hade tid att åka, den byttes ut mot husvagn och vi är nu inne på våran tredje husvagn och har ju hoj igen och flickorna är så stora att dom inte vill följa på semester i husvagnen längre men en sväng på hojen lockar för det mesta. Lobster spelade på cruisingen så Agnes Julia och Linnea  rockade loss till en par låtar och jag var väskvakt och tog lite kort innan det var dax att åka hem. Thomas började på att bli lite trött och skulle ju som sagt jobba tidigt, när vi kom hem började det en film med bla Travolta som verkade bra så jag parkerade på soffan och vaknade halv två och då var ju filmen slut och jag hade sett första halvtimmen kanske...Då var det dax att tvätta av smink och borsta tänderna för att sova på riktigt. Hann inte träffa Linda heller vet inte riktigt vad hon hade för sig... Ingen vet :)


Myran

Lördag!

Vart inte som jag tänkt mej i morse ang hojen.. Vaknade av alarmet på mobilen och den hade jag på 07.00 så då förstod jag att det var någon i familjen som inte hade kommit i tid på jobbet.
Ringde amanda och hon sov men var uppe på några sekunder, hjälpte henne och göra mackor och skjutsade henne till jobbet. Sen när jag kom hem så drack jag kaffe och läste tidningen i lugn och ro så då vart det NEO:n idag, men ångrade mej efter halva vägen för det var så fint väder. Men det går flera tåg. Få se om det blir cruising i kväll ev att Agnes och Julia skulle med..

Myran

marauder´n


Sen kväll

Nu är det bra jag uppe av familjen och en tillhörande pojkvän, börjar bli dax att knyta sig det är ju jobb på schemat i morgon. Kör ihop sig med fordon ibland, har ju två bilar i familjen och vi är tre som jobbar i morgon. Thomas börjar 06 så det är ju bara för han och välja först.. Amanda  börjar 07 tar hon då den bil som är kvar hemma då får jag åka hoj.. Men amanda och jag har kommit överens att hon gör en väder koll innan hon åkerär det  dåligt väder då skjutsar jag henne bra väder då åker jag hoj. Får se om man får lufta Maraudern i morgon.

God natt

Myran

080808

Många som gifter sig och förlovar sig denna dag, dock ingen som jag vet.. Jobbat och det gick faktiskt riktigt fort trots att det var till sju ikväll, sen var jag och hämtade Robin som skulle till Agnes vi var en sväng och handlade lite innan vi åkte hem. Spelade 7:an och Agnes vann så klart det är så typiskt henne :) Gjorde en varsin toast också, amanda kom hem hade varit på en fotosväng men hade bara knäppt tre kort innan batteriet tog slut  bra planering där ;) Thomas kom hem efter ett tag han hade varit och fiskat och fått en Harr men den var för liten för att ta med hem. Nu lite slösurf och kolla lite på tv..


Myran


Ny dag nya tag!

Så var det fredag, skönt att det är helg igen. Kom i säng först vid 20 ö 2 i natt, efter att ha plockat in tvätten i resp garderob försökt att para ihop alla dessa strumpor som saknar en make och till slut röjt upp i köket. Fick fika av mannen även denna morgon, han hade varit upp och skjutsat amanda som började 7, sen bytt däck på NEO (golfen)
framdäcken har varit slitna pga att jag bla har väl kört lite nära en trottoarkant så det vart lite si och så med framvagnsinställningen. Det är nu åtgärdat och NEO är sig lik. Skall snart hoppa in i duschen och göra mej redo för en dag på jobbet, slutar sju i kväll det är väl inte allt för upphetsande men det brukar gå bra bara man kommer dit!

Myran

Tack Amanda!

Ja då har Amanda fixat en ny header till mej, den är mera jag. Min hoj och mitt växthus, samt så ligger Zingo coh vaktar ingången.. Vart riktigt bra. Under tiden så har jag fortsatt med strykningen och hjälpt Agnes med att sätta upp en stång som hon skall hänga sina kläder på, hon håller på att städa rummet men nu kom hennes kärlek så jag antar att det är färdigstädat nu. Nu ska jag kolla runt lite hos mina vänner.


Myran

Glömde

För den delen så skall jag få hjälp att fixa min header av Amanda så det blir lite mera jag :)

Myran

Ledig dag!

I dag vaknade jag av att chefen kom med frukost på säng till mej, riktigt mysigt. Sen gjorde vi oss klar för att åka till stan och inhandla lite saker som hans skall ha med sig inför fiskeresan till veckan. Jag hittade en bh och ett par mysbrallor.. Alltid något. Sen var vi och handla mat och när vi kom hem och hade packat upp och druckit en kopp kaffe så var det dags för honom  att åka och jobba. Själv var jag ledig idag och det var  välbehövligt har varit lite väl mycket på jobbet nu så man har varit lite bitchigare än vanligt.. strykningen behövde få en duvning så det är vad jag gör just nu, fakt jag har haft en liten paus för att laga mat och vilat lite nu ska jag bra ta en kopp kaffe sen skall jag köra på igen Tråkigt ??alldeles hemst men när det är klart då är man nöjd igen.


Återkommer//Myran

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0