det går bra att gratulera!!!

Igår hade vi Pappa och hans sambo Nina på middag, jag hade gjort tacopaj, den är så god så man kan svimma.
Det tyckte även gästerna och då är dom fullfjädrad inom köksbranshen (pappa kock, Nina kallskänka) det är med blandade känslor som man bjuder dom på mat.  vi satt länge och pratade fikade sedan och bara hade det mysigt.

Amanda skulle till stan på fest så hon åkte med dom när det var dax och avrunda. Agnes hade sina planer för kvällen med. Chefen och jag hade två val.. Åka och flugfiska eller ta en sväng på hojen...

Vi klädde om och packade in lite spön, håvar rullar i golfen och drog i väg till svarttjärn! jag hade ju min turhalsduk på mej också, den rosa med döskallar:))

Jag kände mej TOKtaggad! kom fram satt i hop spöt och knöt på en streaking caddis Streaking Caddis Original (brun)oh sen var det dax att köra på , efter några byten av plats så stod vi återigen mitt emot varann jag och chefen på samma ställe där jag tappade regnbågen förra helgen.. DÅ vakade det alldeles bredvid mej så jag la flugan där och VIPS så högg den som en kobra, lugn och sansad konstaterade jag att den satt som ett smäck på flugan, men då hade jag ju allt kvar framför mej, men jag kom ihåg hur jag skulle göra så jag lät den "leka" av sig lite.. Så han gjorde ett delfinhopp och jag frågade chefen såg du?? ja sa han, då sa jag lite kaxigt... På min fluga sitter den..

Då kom hjäpsamma jönsson in i chefen, så han hjälpte mej hur jag skulle göra men jag var ju lite stressad så till slut skrek jag :NU ÄR DU TYST för jag kan inte lyssna på dej och göra allt du säger och samtidigt konsentrera mej på att få fiskjäveln i håven! Men till slut så låg han i håven tjock och fin var den.

flugan satt "långt ner i halsen " och chefen kom med peangen och plockade ut den och konstaterade att det var en feting! Sen fiskade vi ett tag till men inget mera. Så med andra ord vart chefen utan fisk!

kom hem och vägde regnbågen och 1.4 kilo vägde den. Rätt nice!

slutligen önskar jag er alla MAMMOR en underbar dag :)
Själv tänker jag på min egen mamma och saknar henne enormt.
Den här bilden har vi syskon på våran mamma och jag antar att det är ljus tänt för henne idag
  Kram //Myran

Gulligt!

Var ner och hämtade amandas kärlek vid bussen, han skall åka med mig i morgon till jobbet, vi jobbar åt samma arbetsgivare fast olika projekt. jag var den som talade om för honom att det behövdes folk och han fick en tid för anställningsintervju, den gick som ni föstår bra och han har nu åtminstone "sommarjobb", om det blir bra så får han fortsätta sen..

Idag kom han med en jättegullig margurit i kruka som TACK för hjälpen..

Såna pojkvänner skall dom vara rädd om :))

Jobbat, mötat............................... inga kommentarer , men en sak är säker! "ibland är man som en SLIPAD diamant"

Sen hem och fikat, lagat mat potatisgratäng och fläskfilegryta med grönsallad till 20 åringen och tårta har ätits så nu känner man sig som en säl... Inte så nice..

Nu skall jag kolla läget lite hos er andra om det hänt nåt!

I morgon HÅLLER jag tummarna för M!!! Det kommer att gå GALANT!!!

Take care//Myran

20 år idag



GRATTIS TILL AMANDA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!
har förståss firats med fika på säng och presenter dagen till ära :))

THAT´S IT//Myran

Nice chefen!

Vi kör en liten snabbresumé!

Måndagen var det dax att jobba igen, åkte dit glad i hågen till klockan 08:00 utan att titta på schemat...
Började 10:00 och jobbade till 19:15.. Låg på minus direkt! Men fick mycket gjort och var trött som ett as när jag kom hem;) Men vilket väder det var.....

Tisdagen började i tid 08:00 och slutade 16:00 det gillas!
Däremot så har jag varit sååååååå irriterad idag... Men de kommer att straffa sig själva i slutändan! det kommer jag att skriva under på! Var GLAD att ni har jobb och sköt det ni ska så löser det sig sen!

i går när jag åkte från jobbet så pratade jag med chefen han jobbar eftermiddag denna vecka 14-23 och han höll på att dona i verkstaden på jobbet.... han jobbar inte där men jag vet att det brukar vara en del "aktivitet" där på eftermiddagsskiften... När katten är  borta....
"va gör du " frågar jag .. Det får du se sen, om det blir bra så att säga får jag till svar..

GENAST börjar det funderas och gnuggas i mitt huvud.... VAD är det som han gör??
idag hade jag glömt samtalet för inget hade han med sig hem igår.

kommer hem idag efter jobb och presenthandling, våran amanda fyller 20 år i morgon så det vart ju paket och vad vi köpte kan jag inte berätta för då blir det ingen överraskning för henne för hon läser minsann det mamma skriver:))

ialla fall vi lagade mat och gud välsingne  den som uppfann korv och pommes !!!
sen pratade jag med chefen och han undrade om jag hade sett nåt... Jag kollade genast om det var nåt till växthuset.. men det var det inte.. "har du tvättat nåt? frågar han..
jag knallar in i badrummet och tro på fan han har gjort ett nytt"lås" till tumlaren.

Ja kära nån det var väl det sista jag räknade med.. Men nu kan man lägga bort silvertape/genomskinlig bred tape och använda "låset" fatta va smidigt det vart och framför allt hur många tusen sparade vi inte på att slippa ta hit en lämplig person att laga det alternativt köpa en ny tumlare!

Nu till min stora fråga!!! Hur många såna här chefer finns det där ute??
Här kommer lite diverse bilder på våran blivande 20 åring, sen får man nog byta lösen på bloggen :))

Over and out//Myran


helgen!

Men vilken helg! Helt kanon!
Fredag kväll drog jag och chefen till svarttjärn och flugfiskade, det gick toppenbra och rätt som det var så hade jag hugg!!! ojojoj då vart det lite styrigt med tanke på att chefen stog på andra sidan sjön och pratade i mobilen, han la på och försökte hjälpa mej så gott han kunde, problemet var bara att HAN hade håven..... Så den regnbågen jobbade i onödan för att sen återvända.. MEN DÅ VAR JAG FÖRBANNAD!!! Vi åker numera med en varsin håv..

Lördagen spenderades hemma med diverse sysslor, lite chillning i växthuset med vattenpipa och lite snack med agnes, amanda var ju i stockoholm.. Kvällen gick vi upp till Ola, och bakade pizza i hans bagarstuga, det blir så gott och till det så dracks det lite vin och sen hade ju bagarn med sig tårta som avnjöts.

En kubbrunda avhandlades också, sen satt vi och pratade långt in på natten som bekant får ju tiden fort när man har roligt! Massa trevligt folk, janE,Lisa, Mats Lisa,Anders,Maria,Ola,jag och chefen, det yngre gardet drog till diverse håll, det var fest i Bölan, och cruising i söderhamn, agnes var på grillfest i Hudik så hon kom hem strax efter oss.

idag har det målats och sen har jag bestämt att lägga ner ett av mina trädgårdsland, jag är ju överöst av kirskål i min trädgård och om man inte håller efter så tar dom över.. så nu har jag flyttat på de plantor som jag vill ha kvar får se om dom överlever. Sen lagades lite mat, kolla lite på tv och sen var jag och hämtade amanda och niklas på bussen och chefen hade varit på styrelsemöte med vägföreningen, sen var det dax att besöka svarttjärn igen, men inget hugg för mej i kväll, men chefen har rensat en regnbåge som han fick.

I morgon vankas jobb igen och det är mycket som skall  göras nu, det blir nog lite övertid skulle jag tro, för NU gäller det att ta rätt beslut i vissa lägen, en del viktiga saker skall avhandlas. Sen skulle det vara på sin plats med lite varmare mornar så man kan åka Marauder till jobbet det skulle gillas!

ja mer än så blir det inte för den här gången!
Over and out//Myran

STORljugar´n!

jag har ljugit för mina allra bästa vänner idag!

Att jag behövde träffa dom på en lunch idag, dom ställde snällt upp förståss och var nervös för vad jag hade på hjärtat! Naturligtvis trodde dom det var skilsmässa eller nåt liknande på gång!

Den stora hemligheten var ju att LELLE var hemma och det var bara jag som visste och det skulle bli en överraskning. Stackrarna hade suttit där och väntat och funderat VAD jag hade på hjärtat...

Och sen kom vi gissa om ögonen vart som tefat på brudarna och jag var förlåten i ett nafs.. Men va skönt det är att veta att dom ställer upp trots att dom är ledig /eller har jäkligt fullt upp på jobbet!

det var återvändardagarna i stan, vilket innebär att varenda människa går man ur hus för att kolla läget om det är nån man känner som är ute! Vilket resulterade i att när jag skulle åka hem var det en riktig IDIOT som parkerat så nära mej så jag inte kom ut!!! Funderade ett tag på att backa in i AUDIJÄV..N för att komma hem, men jag sansade mej och satt kvar ett tag till hon kom för det var en HON!!! men då var jag så ARG så jag bestämde mej för att inte säga något för såna gånger blir det lätt att jag säger lite VÄL mycket..

Väl hemma så läste jag ut boken pratade lite med brudarna och nu är amanda på väg till stockholm, hon tittar in hos farmor ikväll sen i morgon ska hon till en kompis och sen blir det väl party tänker jag. Agnes och Julia drar väl i väg och grillar/chillar som vanligt och chefen och jag får rå om varandra ....

Tack brudar för att ni än en gång visat att man kan lita på er.., //Myran


i´ts raining!

Man är ledig från jobbet.. och vad är det för väder det bjuds på?? REGN äré shysst det??

Gårdagen spenderades med chefen och vi var och  FLUGFISKADE! tro på fan, det var bra med vak när vi kom upp och snabbt som bara den monterades flugspöet och på med en fluga(chefen knöt går fortast då) och kastade ut...

TVÄRDÖTT!!!  Men efter ett tag bytte jag taktik och fluga sen rätt som det var hade jag FISK PÅ!!! ja då hade jag glömt vad chefen sagt och tog ett steg tillbaka och då small det till i linan och fisken var ::BORTA! det var faktiskt min tur att få fisk... har ju som bekant INTE fått fisk på flugspö ännu, men säsongen har ju nyss börjat för min del..

Sen hem och efter ett tag la chefen sig han jobbar ju idag 06-14, jag är ju ledig.. Skönt för mej..

Kol och tobak har köpts till vattenpipan så nu är det bara att röka på, det hade varit ungdomar i växthuset i natt såg jag... Det är mysigt för dom..

Dagen vet jag inte vad det blir av, beror på vädret och så..
morgondagen bjuder på lunchdate med bra folk!!! det gillas..

That´s all//Myran

Order från Mallan!

Jag har varit usel på att blogga! Men frågan är ju om det är så mång som bryr sig??
Ja inte vet jag och inte vet jag om jag bryr mej heller. !

Men här kommer en resumé sedan sist!
Lördagen spenderades ute med att måla på växthuset lite tjära, två sidor och bron fick sej en omgång.  De sidor som blir värst drabbade först! Problemet är ju att det ligger i Söderläge=JÄTTEVARMT hela sommaren ;) lite väl varmt i bland.

Efter målning och matlagning så vart det nån pilsner, sen skulle amanda till stan och hämta brudar, så chefen och jag följde med och kolla lite fina bilar på cruisingen, det vart lite kallt så vi gick in på Bockarna och värmde oss med några öl, vi vart kvar där och lyssna några låtar på ett band som spelade sen åkte vi hemöver för Amanda skulle jobba dagen efter.

söndagen chillades mest, vi beställde pizza/kebab och chefen och jag var och flugfiskade, chefen fick fisk och jag vart utan IGEN::: ;(( vi gjorde inga mera ansträngningar den dagen. Thumbnail

Måndagen var det arbete på schemat, gick ju bra har fått två jättebra medarbetare som skall jobba som trainee under sommaren, kommer bli kanoon det! Syrran är ledig denna vecka och en annan arb kamrat är sjukskriven i minst en månad framåt, tråkigt!

Tisdagen har varit en dag med MÖTEN på agendan behövligt men jobbigt, kände av huvudvärken på vägen hem så det var till att käka lite sen ta en stödvila på maten, chefen drog i väg och fiskade, agnes bakade sockerkaka sen drog hon en sväng på moppen... Amanda kom hem, åkte i söndags till kärleken och kom hem i kväll efter att hon jobbat, strax efter kom hennes kärlek hit...

Onsdagen är sista arbetsdagen denna vecka och det skall bli SÅ SKÖNT!!! Thumbnail

Ja det var det enda som jag hade att förtälja //Myran

skogsmullevandring!



Chefen och jag har varit och hälsat på Stig!
Vi var ute på promenad, den här vägen har vi gått OTROLIGT många gånger med tanke på att vi bott här i 24 år snart!

Många gånger har vi sagt att vi skall gå den här stigen som är ett naturreservat(läs bara skog)..
Idag då var det dax... som ni ser så väller det ut vitsippor och är lite trollikt.
ån rinner ju där och det var väldigt lågt med vatten och en massa skräp däri.
Sen kan vi säga så här att det är väl inte den mest trafikerade stigen i byn... Rätt som det var då var den borta.
men har man chefen med så är det lugnt han är som en gående kompass, jag har aldrig fattat hur en sån fungerar men chefen han har jag koll på. Någon hade tröttnat på cykelhjälmen så dom lämnade den lite smart i den välbesökta skogen.. Rätt som det var så var vi framme där stigen slutade och det var en fröjd med asfalt igen.

Jobbet dårå, fick en massa cred för jobbet jag gjorde igår.. kul som bara den lite genant då det var en av de tyngre gardet som hade fått nys om min insats och TACKADE lilla mej (1,57½ cm) för det och herregud va jobbigt det blev helt plötsligt fast det är klart  glad vart jag, sen kämpar vi järnet för en annan kollega som skall ha sin plats, det är konstigt ÖVERALLT är jag med och tycker.... Jag har ju mitt eget men lägga mej i det är jag för jäkla bra på!!

Fortsättning på det följer i morgon än har vi inte sagt sista ordet, det vore GRYMT om hon fick den tjänsten..
Sen har jag en annan tjej som jag skall snacka med i morgon som också behöver lite skjuts i rätt riktning, tillhör hon mitt team?? Nix, men jag ställer upp!

Med andra ord en BRA förresten JÄTTEBRA dag @ work!!!

"Måste avsluta med finaste sms:et jag fick idag!
Tack Cia för att du är en sån bra vän, det finns inte många som du"

Det är DÅ man blir glad!

´"It´s got to be perfect" //Myran
DET ÄR LYSANDE!!

23:01

Jag är slut som artist!
har aldrig varit nån heller för den delen.

Jobbar och står i, det vart nästan 12 timmar idag HELT SJUKT, men klart man ställer upp när man kan!
Någon annan gång är det nån annan som kan. That´s teamwork!

Sen när jag kom hem så åt jag en jättegod sallad som Amanda snott ihop, hon är bra på mat nu hon :)
Agnes har haft nationella i matte idag och hon tyckte det gick bra, DUKTIGT !

Chefen han har varit i skogen och grejjat, då trivs han se lite fiske på det  så är han nöjd.

Jag har gjort en god gärning på jobbet till en speciell arbetskamrat, åt en annan KÄR arbetskamrat och syster har jag skrivit ett överklagande, klappar mej på bröstet, eller som A skul´le ha sagt på brösten menar du väl..

Jag fick en trisslott av chefen vann 50 kr GÅNGER 10!!!!!!!!!!!!!! wow ! bRA DÄR
Sen försvann lotten, javisstja vi är ju gift!

Nä nu ska jag snart knyta mej, jag är nöjd med den här dagen, med mitt jobb
jag är stolt och lycklig med min familj trots att Melwin(katten) storjägaren har lagt en rejäl pizza uppe på hallen som jag fick ta hand om då mina kära barn höll på att spy, han äter för mycke ödlor!

Helt enkelt så känner jag sån glädje idag!

Kram på er Who ever you are ♥
//Myran

jaha då var måndagen snart över!

Gårdagen spenderades ju med Agnes på Valbo köpcentrum, det var ikea länge och väl fram och tillbaka, gick vi och tittade handlade och skrattade, det vart lite allmänt som man "behöver" som tex nya tallrikar, kaffemuggar och glas, nya sittdynor till hallen, lampor till vardagsrummet, badlakan mm mm sen vart lite klädinköp också.

Vi passade på att äta när vi var på ikea, god mat till BRA pris!

På vägen hem så somnade agnes som en stock och sov ett tag..

Väl hemma så tog jag det lugnt(agnes drog iväg på fotbollsmatch) och sen kollade jag hockeyn mellan canada och Ryssland, ja ni vet väl hur den slutade...

I morse var det dax att jobba igen, på väg till jobbet funderade jag om jag ev jobbade kväll i dag...
Men ringde till Eva för att kolla om hon hade koll.. Det hade hon inte.. Men när jag kom fram så var det hon som jobbade men hon hade ingen barnvakt så jag tog hennes kväll istället, 08--19:15 är ju lite jobbigt men jag hade massor att göra så det flöt på!

nu jobbar hon min lördag istället, DET ÄR NICE!! TACK SNÄLLA SNÄLLA EVA !!!
Chefen har varit och träffat Mattias Drugge ikväll och för er som inte vet vem det är så är det en riktig FISKEGURU!
Inom flugfiske så klart...Vi har sen varit på promenad så jag vet allt om det nu!

Gäller att dela med sig...

Nä nu skall jag kolla lite på tv..

God natt//MyranLJUVLIG serieKVOT diskställ

Nackdelen!

Med att bo på landet som jag gör, är att grannarna är så morgonpigga med sina traktorer, skogsmaskiner you name it!

Nu på morgonen så har närmsta grannen lekt med sin skogmaskin bara ett litet skuss från vårat sovrum...
Ni vet det där enformiga ljudet...  Men nu är jag uppe och har varit ett tag!

Skall kolla runt lite på Ikeas hesida för att se om det är några bra priser just för medlemmar!

Gårdagen vart inte allt för sen, det var lite blåsigt så brudarna var hemma före 01:00. Skönt och Agnes var ju trött efter allt dansande! Vi fikade och sen var det Godnatt!

Amanda och Chefen jobbar idag.

Nä ikea var det  :)

Hörs //Myran

inivigning !

Av nya dojjorna har det varit i kväll när vi var på föreställningen som agnes var med i!

DEN VAR SÅ BRA! Herregud va dom dansade och sjöng! Man är stolt som mamma !

Pappa och Nina, och Niklas var också med och vi var överens att det var KANON!
Vi tog lotter och jag vann ett badlakan, det behövdes!

Sen hem och agens styrde om lite kläder sen skjutsade jag henne ner till badplatsen, (ja hon skulle ju inte bada om ni tror det) utan där samlas ungdomarna och spelar vid elden och umgås(typ hånglar eller nåt ) vad vet jag??

Och jag tror ínte jag vill veta heller, jag ska ialla fall hämta henne och Julia sedan dom skulle visst sova här och vem vet om det blir flera??

I morgon skall agnes och jag ta en sväng till valbo och se vad Ikea har att erbjuda!
Det blir nice det!

That´s all //Myran


jorå!

SPOTIFY  MED STRAY CATS STRYKNING OCH NYA DOJJOR!

BRA´RE! //Myran

dagen!

När jag vaknade i morse så hade jag fått ett sånt fint mms av en jobbarkompis som fått barn!

GRATTIS LINDA OCH MAGNUS TILL TYSON VILKEN SÖTNOS!

dagen ser ut som följer!

Frukost och umgås med Agnes innan hon drar till stan igen, hon har haft dansuppvisning sen onsdagen så vi har inte sett till henne så mycket mera än kvällstid, då har hon kommit hem pratat lite med oss sen har hon gått upp och kollat lite vid datan och sovit!

Ikväll skall familljen; Niklas och pappa och Nina kolla på uppvisningen skall bli så kul, jag skall ha mina nya snygga skor som jag köpte igår, så nu nosar man vid 1.60 cm Nice det!

Innan så skall jag ta tag i strykningen så det blir någon ordning på torpet!
Chefen letar halvt ihäl sig efter kallingar då är det dax!

Amanda har installerat Spotify på våran data nere och det GILLAS!

Nä åter till ordningen.

//Hörs Myran


1-0

Till sverige i kvarten, ojoj va jobbigt det är!

skall baka thekakor med ikväll, men natten är ung och jag börjar kl 10:00 i morgon men åker dit till 09 då jag skall ha en kandidat med mej till jobbet, som skall på intervju inför sommaren och sommarjobb :)

Det regnar och har sig, det är inte kul....

Men idag har jag rusat fram i 180 på jobbet och va mycket jag fått gjort!!!

Saker och ting ramlar på plats så nu är det riktigt kul!

Ja så är det för tillfället!

Jag undrar vad LINDA har för sig?????


Nu heja sverige!

//Myran

Uppdaterat: men det vart ju riktigt jobbigt innan slutet, men 3-1 till sverige och canada i morgon! Nice
sen var det thekakorna... 2X dubbelsats så nu finns det ett tag..

nu dax att packa thekakor och sova
Good Night //Myran

så har det gått några dagar igen!

Men herregud va tiden går fort när man har roligt!

söndagen bjöd på vackert väder, så chefen och jag klädde oss för att ta en tur med Maraudern, vi gjorde ett stopp i söderhamn för chefen skulle in på ÖB och kolla läget,jag stannade utanför och kollade läget. Hejade på bekanta (Herr Malmberg) och bara var... en kvinna gick förbi och vände om mot mej igen, - Frågade vart jag köpt mina hojkläder... ? Antar att hon tyckte jag hade en snygg jacka  men ialla fall pratade vi lite grann och jag gav henne lite tips om olika märken och vad hon  skulle tänka på osv  (jag har ju jobbat i branchen) men sen kom jag på att min skinnställ som är några kilon för litet kanske skulle passa henne.. :)
 
Så vi kom överens om att jag skulle ta med det till jobbet och ringa henne.. Sagt och gjort på måndagen hämtade hon det och provade, idag kom hon med pengarna!!! Men är det inte bra att man kan tjäna på att vänta utanför en affär ibland?? Annars har det väl inte hänt nåt av allmänt intresse...

Håller ialla fall på att bakar thekakor igen, dom vart goda och går åt som smör, nu kommer Niklas ikväll han tror väl att jag är värsta bakmamman, för sist han var här så bakade jag också. Får ta ur han det på en gång...

Over and out// Myran

lång ledighet!

känns som  man har varit ledig hur länge som helst..

fredagen var vi ute och krattade och gjorde sånt som skulle varit gjort för längesedan...Men bättre sent än aldrig.
har i alla fall krattat så jag har VÄRSTA blåsan, den innehåller både blod och var...Inte nice!

Igår kväll var jag ner till Kicks på middag med brudarna, alltid lika trevligt och träffas! God mat och mycket skratt är sånt man behöver en dos av emellanåt.

idag har jag och chefen varit till stan och inhandlat lite färg, tjära mm, skall ta itu med växthuset i morgon om vädret tillåter, samt skall bänken målas. man har en del projekt nu inför sommaren som skall göras.

blir det väder i morgon så måste vi lufta maraudern också..

ja det är allt för nu!

//Myran

majkasa!

vi har varit och tänt majkasor, japp två stycken vart det! brann lite dåligt på den första så vi tände på en till!
jag och amanda,agnes chefen,och lite grannar var det ! Trevligt folk, det grillades korv, dracks öl, vin, kaffe choklad,,,,vi åt ost och kex.det pratades politik(kommunalrådet var ju med) fiske, älgjakt, och skit!

med andra ord en riktigt nice kväll. Amanda och jag gjorde kväll tidigt,,amanda skall jobba i mogon bitti och jag var trött! chefen och agnes är kvar. Snälla Johan skjutsar agnes till bussen i morgon bitti..Hon skall på dansen dom har det tufft med repitioner nu inför nästa helg då det är uppvisning! Det skall blir kul att se.

Annars har det varit en dag på jobbet, det märks när det är dax för helg för då är alla HELT galen!
Var det nån som sa att A inte hade körkort eller har jag drömt??? Måste verkligen höra med Ali hur det ligger till....

Ja ännu en vecka har gått...

I MORGON ÄR DET DAX FÖR TRÄFF MED BRUDARNA! MEN DET BLIR JU NICE DET!

Det är mycket nu...


God natt //Myran


RSS 2.0