helgen!

Innan detta börjar läsas så kommer en  varning om att det kan bli ett långt inlägg!!
det är alltså upp till dig själv!

FREDAGEN var ju vikt åt planering med jobbet!
Det tänker jag inte skriva mycket mera om ÄN....  ???
Många samtal från mina UNDERBARA KOLLEGOR EFTER DET! NI ÄR GULD VÄRDA!!!

Vid 4 hämtade chefen och brudarna mej och vi åkte mot Stockholm, allt gick bra och när vi närmade oss sthlm så började "hetsen" blir så när man skall köra i alla dessa filer och hitta dit man ska!

Men amanda körde sista biten och hon styrde upp det väldigt bra!
Väl framme i lägenheten så packade vi upp och kollade av "listan" typ inventering. Vi hade även fått en ny spolknapp till toan med som chefen ordnade till, kvällen tillbringades av kortspel lite rödvin,telefonsamtal och prat, planering!

Lördagen så gick chefen och agnes iväg och handlade lite grann till frukost och sedan fikade vi och gjorde oss klar för en dag på stan! Det var VÅR i sthlm folk gick halvnakna och det var underbart!
Brudarna och jag sprang i affärer och chefen hängde på, dock är inte han intresserad av HM Gina Tricot mfl på den nivån som vi är men han sponsrade med lire stålar :) Han är för gullig!

På vägen hem när vi köpt biljetter för att åka tillbaka till lägenheten så gick vi in på en pub och bjöd chefen på en rejäl whiskey för att han stått ut med oss, där satt vi ett bra tag och jäste.

Sen skulle vi ta en promenad hem för det var inte långt... Men vi hamnade lite fel så det tog en dryg timme..
Vi tog det lite lugnt för att sen göra oss klar för att fira svärmor..
Chefens syster hade bokat bord på restaurang och när dom satt där och pratade så DÖK vi bara upp!

Kan säga att det vart väldigt uppskattat, svärmor hade ringt och informerat att hon INTE ville bli uppvaktad med blommor el dyl! svärmors syster var också med och henne var det MÅNGA år sedan vi träffa.. Även hon vart jätteglad att se oss.. Satt där länge och åt och pratade och det var helmysigt, sen tog "tanterna" bussen hem och vi tog en promenad med svägerskan och hennes barn till vi skulle med bussen till lägenheten.

Vi kom hem och klädde av oss sen stupade vi i säng, skulle ju upp ganska tidigt så agnes skulle på dansträning idag samt skulle dom prova ut kläder mm inför uppvisningen. Det gick bra att åka hem funkar ju bra med nya vägen och fort går det!

Nu funderar jag på vad jag skall göra,, känner mej lite irriterad och ledsen över att det är jobb i morgon igen men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och tala om vad jag tycker!!!!

Over and out//Myran

Kommentarer
Postat av: Mallan

Lät som en mysig helg.

Och underbara kollegor kan man inte få nog av. Du är en av dem!

Massa kramar till dig



Ps. Funkar det där jäkla bakomatkortet nu eller???

2009-04-06 @ 19:43:27
URL: http://mallingen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0