@home!

Ja då har man ätit och är nu mätt och belåten.. Chefen är ute och hjälper grannen med bilen för grannen ska besikta i morgon, han har en tendens att bli lite hysterisk när det drar i hop sig för besiktning.. Men chefen är coollugn så det brukar gå ganska bra till slut, kn ha nåt att göra med att grannen inte är så duktig på att meka bilar och det får man ju göra om man har en gammal Volvo sen -80 eller nåt..

I morgon kommer han att meddela chefen hur det gick och sen är det lugnt ett år igen. Chefen har varit på träff/info mm med jobbet idag och det avslutades med gocart och chefen kom hem med medalj (brons).. Gulligt!

Själv ska jag på Kubbturnering med jobbet i morgon och vårat lag har bestämt sig för att vinna få se hur det går och om det blir nån medalj?? Återkommer med besked om detta när det är avslutat.

På lördag skall jag, chefen och JanE till sandviken och se "svenska hjältar" typ Pugh Rogefelt, DagVag, Perssons pack mfl kommer nog att bli kanon, övernattar hos bagarn och hans gulliga fru! Agnes åker på hotell med Robin och golfklubben för hennes del väntas SPA och diverse övningar medans Robin spelar golftävling, sen är det tre rättersmiddag båda kvällarna. Låter inte helt fel.. Amanda hon skall jobba och sköta våra djur(2katter 1 hund) samt styra upp grannens häst och deras hund för dom skall på 50årsfest(om inte bilen får körförbud).. Det var väl amanda som drog nitlotten medans vi  andra får roa oss.. Sånt är livet.

Hon tar igen det redan idag för hon är i stan och skall på krogen med sina tjejkompisar så chefen får väl agera taxi i natt när hon skall hem..

That´s all for now//Myran volvon som skall besiktas !!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hmm, gammal Volvo från -80.. Den såg ju riktigt fräsch ut! Ska den säljas!? ;]

2008-09-24 @ 23:00:33
URL: http://hockeylinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0