Sammanfattning!!

Lördag!!   sov en bra stund för att sedan göra frukost/lunch och bara njuta ett  bra tag.. Sen ut och smeta på nåt som chefen köpt till taket på vh.. Sen till skogen för att plocka svamp och sedan lite flugfiske jag hade mitt första hugg :) men tyvärr tappade jag den .. Svampplockningen gick mycket bättre.. Sen hem och få i oss lite mat tog hejjen in till stan och gick på marknaden sen var vi och kollade på cruising och träffade lite hojfolk :) alltid kul.. Sen när vi åkte hem var det BRA kallt så vi fick värma oss med en whiskey när vi kom in. sen lite koll på tv för att vi 01:00 lägga oss.

Söndag!! sov inte så länge tog en vanlig frukost, chefen tvättade båda bilarna jag tog reda på svampen sedan igår och kokade min första svampsoppa som vart riktigt god.. Surfade lite sen var det dax igen för svamp/fiske.. Som vanligt så är jag bättre på att leta svamp än att fiska.. Chefen fick en hygglig firre och jag fulla korgen med svamp. Nu skall vi äta regnbåge sen chefen var i väg och fiskade tidigare i Augusti..


That´s all folk´s

Hörs  //Myran


Kommentarer
Postat av: Jen

Där ser man,,, och så var det ny vecka,,, kram

2008-09-07 @ 21:36:54
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Ann

God morgon! Ska uppdatera mej på din blogg bara jag fått iväg barnen! Ja det är struligt med dess bussar! Jag blir tokig!

2008-09-08 @ 05:17:38
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Ann

Tack snälla! Konstigt hur man kan oroa sej för ett samtal som är till en människa man haft så nära inpå sej

2008-09-08 @ 10:16:13
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Ann

Det gick bra! Otroligt men sant!

2008-09-08 @ 12:12:59
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0