Sammanfattning!!!

Har ju inte skrivit blogg på flera dagar!


Söndagen drog vi ju iväg med buss mot stockholm för att åka med Birka ! Lisa skjutsade oss och vi hämtade upp Agnes vid kiosken först, hon hade sovit hos Robin och kom med bussen. sen var det stopp i Gävle bro för en fika och chefen och jag delade en öl, ganska soft början. När vi väl hade kommit fram till terminalen och checkat in så behövdes lite kontanter, chefen och Agnes drog i väg och  amanda och jag höll ställningarna och kollade packningen och kollade på folk.. Efter ett tag var det dax för att kliva ombord, vi tog en öl i baren och inväntade att vi skulle få hytten, sen när vi väl kom dit så var det dax för brudarna att bege sig på soldäck och sola bada och vi hade bestämt för att ses vid hytten halv 8, agnes kom ner och meddelade att dom skulle komma ca halv 9 istället, chefen och jag gjorde en tur på båten och kollade läget sen tog vi en drink på soldäck där brudarna var. Sen till hytten och klä om för att gå och äta, god mat men efterätten var som en pressad mazarin med lite glass (som var så syrlig så det ilade i kinderna) alltså minus på den..2 öl senare så gick vi och kollade in läget på styrdansen..... Där stog en kille som chefen hade gått i skolan med och spelade gitarr för fullt, så då måste vi ju prata med honom ett tag sen skulle vi på disco och kolla läget och vi skulle inte vara där till dom stängde 03.00. NÄRÅ!!!! kom till hytten halv 4.. HAHA o ni kan tro att det gungade på båten kära nån säger jag bara lite jobbigt var det och dagen efter ringde JanE och hörde med chefen hur det hade varit ..Gungit alltså det berodde inte på alkoholen utan det blåste som bara den!!

Men det var en jättekul resa med brudarna och med chefen så klart vi sov länge dagen efter så det var tur att vi inte hade bokat frukost för den hade vi missat med råge kan jag säga.. på vägen hem handlade vi i taxfreen och spelade lite och fikade för att sedan åka bussen hem, ett riktigt öchlås klev på i stockholm och satt sig med 3 damer från Uppsala han bjöd på både whiskey och öl så det var ganska skönt när han klev av i Gävle, sen stannade vi i Gävle bro för att äta lite och gud så gott det var med tacopaj.. Väl hemma så var det soffan som gällde sen vi hade packat ur väskorna.

Igår var det jobba som gällde 08.00--21.00 kan man kalla rivstart.. Fick migrän på vägen hem så det var bara att ta tabletter och lägga sig när man kom hem, sen sova i natt för att vakna med skiten igen, tog två tabletter ringde jobbet och kom två timmar senare då var jag skaplig, men med faciti hand så skulle jag kanske varit hemma, lätt att vara efterklok!!

Nä nu vet ni hur landet ligger..

Tja rå //Myran
Snart dax för Göteborg.. 1 månad kvar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0